BEYKOZ’DAN MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ YOK DEMEYİN

08-06-2007 9935 4 yorum. Yorum Ekle

İlçemizde ikamet eden, Akademisyen ve Siyasi Kimliği ile Ülkemizde birçok seveni bulunan, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk’ün eşi Araştırmacı Yazar Canan Öztürk, ilçemizi de içerisine alan 1. Bölge, 3. Sıradan Milletvekili Adayı.

1952 Doğumlu olan Canan Öztürk, eşinin akademik ve siyasi yaşamındaki çalışmalarının alt yapısında önemli bir güç olarak bilinmesinin yanı sıra, özellikle çocuklara yönelik yazdığı kitapları ve sivil toplum kuruluşlarına desteği ile anımsanmakta. İlçemizin en güçlü sivil toplum kuruluşu sıfatındaki “Can Simidi Bey-Der” Derneğinin, bu günlere gelmesinde, önemli etkisi olduğu da Beykozlular tarafından bilinmekte.

Halkın Yükselişi Partisinin Kurucularından ve Yüksek Danışma Kurulu üyesi olan Canan Öztürk, Siyasi Parti Genel Başkanı eşi olarak Milletvekili Adayı olmakla, bir ilki gerçekleştirip ayrıcalıklı kimlik sahibi olmuş.

Canan Öztürk Beykoz’da ikamet etmesi sebebiyle, evinde geçireceği istirahat saatlerinin önemli bölümünü de ekstradan Beykozlu seçmenlerle geçirerek, Beykozluluk duygusunu doya doya yaşayacağını, Beykoz’da çalmadık kapı bırakmayacaklarını ve seçim startına da Beykoz’un Köylerinden vereceklerini açıkladı.





08-06-2007 9935 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

EMRE 07-11-2008

BİZİMDE ARTIK KÜTÜPHANEMİZ VAR

ENKA OKULLARI SAYESİN DE ARTIK BİZİM DE BİR KÜTÜPHANEMİZ VAR

HASAN ANIL ŞİMŞEK 6/B 07-11-2008

ENKA

ENKA OKULLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDER ONLARI KUTLARIM

6/B SINIF ÖĞRENCİLERİ 08-11-2008

ENKA OKULLARI SAYESİNDE

ENKA OKULLARI SAYESİNDE ARTIK BÜTÜN OKULLAR GİBİ BİZİMDE BİR KÜTÜPHANEMİZ VAR.ENKA OKULLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

YAĞMUR YİĞİT 08-11-2008

ENKA OKULUNA TEŞEKKÜRLER

BEN BAŞKA BİR OKULUN ÖĞRENCİSİ OLMAK ÜZERE SİZİ TEBRİK EDER VE ENKA OKULLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:)

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.