Ahmet Katırcı Sevgisi Fanatikleşiyor

26-11-2015 6519 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı İlçemizde göreve geldiği günden itibaren, insani değerlere bakış açısı ve ikili ilişkilerdeki üstün başarısı, kendisini tanıyanlarda kronik Ahmet Katırcı hastalığına dönüşürken, tanımayanlarda da görmek;

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı İlçemizde göreve geldiği günden itibaren, insani değerlere bakış açısı ve ikili ilişkilerdeki üstün başarısı, kendisini tanıyanlarda kronik Ahmet Katırcı hastalığına dönüşürken, tanımayanlarda da görmek, tanımak dokunmak ve konuşmak dürtülerini hat safhaya çıkartmış durumda.

Merkezi yönetimde tabi ki bireysel yetenekler çok çok önemli, birde bireysel yetenekler ile Hükümet, Valilik ve Yerel Yönetim üçgenini iyi planladığınızda, ortaya başarı kendiliğinden gelmekte. Birde sistemi kurduğunuzda, geriye kurulan sistemin başarıları ile yola devam etmek kalıyor.

Beykoz bu açıdan çok şanslı sayılır. Devlet ciddiyetinden ve disiplininden hiç taviz vermeden, devlet meseleleri dışında ikili ilişkilere istisnanın dışında pek önem vermeyen, yine de halk tarafından oldukça beğenilen merhum Kaymakamımız Coşkun Ertürk ile başlayan Yerel yayıncılığımızın devamında;

İki usta girdi Beykozluların gönlüne, birisi emekli oldu, diğeri değişik illeri dolaşarak emin ve güvenilir adımlar ile Valilik makamını yakalamak üzere, birbirlerine görev devretmelerinden sonra, bir süre bu değerli insanları tanıyanlar için alışma süresi oldukça zor geçti.

Sevgi her şeyin üzerinde olduğu için büyük bir kitleyi, defalarca sevgili Kaymakamımız Cengiz Gökçe için Alanya yolcusu yaptı. Halende yapmaya devam ederken, bir başka Sevgili Kaymakamımız Aydın Ergün için diyar diyar, il il dolaşan dostlarının kitlesi her geçen gün artıyor.

Sonrasında bir başka Kaymakamımız atandı Beykoz’umuza, bu dönemde de devlet işleri rutin yürümüştür kuşkusuz, ne var ki Osmanlı İmparatorluğunun duraklama devri gibi, Beykozluların alışmış oldukları, Devlet işlerinin devamlılığının yanında, ikili ilişkilerdeki tavan yapan unsurlar bu dönemde, duraklama devrine girmiş gibiydi.

İşte bu endişe ile yeni Kaymakamımızın nasıl bir tutum sergileyeceği, neredeyse tüm Beykozlular tarafından merak edilen en önemli unsur haline gelmişti.

Ve beklenen gün geldi çattı. Beykoz Ahmet Katırcı gerçeği ile tanıştı. Peki ne çıktı karşımıza? Rahmetli Coşkun Ertürk Kaymakamımızın Devlet disiplinini eksiksiz almış, sanki Cengiz Gökçe ve Aydın Ergün gibi efsane Kaymakamlarımızın sevgi, saygı ve hoşgörü üçgeninde sınır tanımayan özellikleri, kendisinde bulunan ve yavaş yavaş zevkle içimize sindirmeye başladığımız, neredeyse fanatik hastalık haline dönüşmeye başlayan, tarifi kelimeler ile yapılamayan, olağanüstü farkındalığı ile tanıştığımız yeni Kaymakamımız Ahmet Katırcı, bırakalım Beykozlu olmayı Beykoz’un ulu çınarları gibi tarihi envanterinde yerini almış durumda.

Konuya böyle bir yazı ile girmek oldukça zor, değerlerimizi korumak haklarını teslim etmek ve bunu güncellerken de gerçeklerin dışına çıkmamak en büyük düsturumuz oldu. Nitekim ilçemizin diğer yayıncı kuruluşları da kendi ölçeklerinde hemen hemen aynı duygular içerisinde yeni Kaymakamımızı anlatmaktalar. Ve daha da çok anlatacağız gibi.

Biz haberimizi bu geniş bilgilendirmeden sonra, basılı gazetemizde detaylarını geniş olarak vereceğimiz 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile A.Hisarı Sabancı Öğretmen Evinde yapılan, yeni öğretmenlerimizin yemin töreni ve günün kutlaması etkinliğinde şahit olduğumuz güzelliği, okuyucularımız ile paylaşmak istedik.

Her röportajında Kültür, Sanat ve Müziğe olan tutkusunu dile getiren Değerli Kaymakamımız Ahmet Katırcı, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarının vazgeçilmezi olan, Beykoz Milli Eğitim Müdürlüğünün kadrosundaki Öğretmenimiz Şükran Çıracı’nın verdiği THM Konserinde, Kaymakamı’mızın kendi ağzından duyulan ve yapılan istihbaratlarda ortaya çıkan müzik tutkusu, tüm gerçekliği ile ortaya çıktı.

Sanatçının tüm türkülerine yerinden eşlik eden Ahmet Katırcı’yı tanıdığımız kadarıyla, aldığımız pozitif enerjinin beklentisinde olduğumuz hoşgörü duygularımızın itelemesi ile A.Hisarı Öğretmenler Evinde yapılan etkinliğe katılan tek gazete olarak, Eğitimci Sanatçı Şükran Çıracı ile küçük bir diyaloğumuz sonrasında Kaymakamımız kendisini Sahnede buldu.

Oturduğu yerden tüm eserlere eşlik ettikten sonra Sanatçı ile birlikte yaptığı düet salonda kalanlarca unutulmayacak bir anı olarak ayakta alkışlandı.

Sadece bu anlardan oluşan fotoğraf karelerimizi ve Kaymakamımızın Sanatçıya eşlik ettiği solo türkü bölümünü, hoşgörü dileklerimiz ile aktarıyoruz.

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Kaymakamlığı,Beykoz Kaymakamlığı,Ahmet Katırcı,Ahmet,Katırcı,Doğuş Haber,Ozan Derviş,Özel Haber,Beykoz Haberleri,Beykoz Doğuş Haber

Videolar

Toplam 1 video bulundu.


26-11-2015 6519 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839