Beykoz Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Beykoz Çayır Festivalinde her iki İl'e bir gece verilirken,Festivalin 5.gününde Kars-Ardahan-Iğdır Derneği tek başına gece yaptı.
Beykoz Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Beykoz Çayır Festivali'nin, 5.günündeki konuğu Kars-Ardahan-Iğdır Derneği oldu.Festival kapsamında her yöre derneğinin kendi kültürünü yansıttığı stantlar, aynı zamanda yöresel sanatçıların katılımıyla da zenginleşmeye devam ederken, Çayır Festivali'nin 5.gününün sahibi Kars-Ardahan-Iğdır Derneği de güzel bir geceye imza atarak, Beykozlularla buluştu.
Gecenin sunumunu Hasan Karayol yaparken, programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Metin Yıldız yaptı. Yıldız, "Memleketimizden Beykoz'a gelince sorunlarımızla birlikte geldik ve bu sorunları burada aşmaya çalıştık. Bu sorunları yine birlikteliğimiz, sosyal dayanışmamız, beraberliğimizle aştık" dedi.
Açılış konuşmasının ardından Beykoz Belediye Başkanı adına Yardımcısına plaket verildi. İlk olarak sahne alan sanatçı İsmail Avcı olurken, ardından Ardahanlı Sanatçı Kurbani Sural hemşerileri ve Beykozlularla buluştu.
Sanatçı Neşe Demir ve gecenin son Sanatçısı olan Oğuz Aksaç'ın seslendirdiği hem Türkçe hem de kürkçe şarkılar eşliğinde katılımcılar eğlenceye doydular.