BU ACIYA DUR DİYECEK YOKMU - ? -

13-08-2008 7050 4 yorum. Yorum Ekle

Riva Köyü Sahilindeki kontrolsüz koylardan birisinde denize giren Marangoz Ailesi, azgın denize yenik düşerek 3 ferdini kaybetti.


Elde edilen bilgiye göre, Tokatköy’de ikamet eden Muhammet Marangoz, ailesi ile birlikte günübirlik tatil için gittiği Riva Köyündeki 4. koy adı verilen kontrolsüz sahilde denize girerken, çocuklarının denizde zorda olduğunu fark etmiş. Çocuklardan bir tanesini çevreden yardım edenler kurtarırken, diğer iki çocuğunu kurtarmaya çalışan baba Musa Marangoz’un kurtarma çabaları sonuç vermediği gibi acı sonucu da beraberinde getirmiş.

Musa Marangoz’un, kızları Ebru ve Rukiye Marongoz ile birlikte Riva sahilinde boğulma haberi Beykozluları şoke etti.

Aynı gün yapılan arama çalışmalarında, baba ve kızlardan birtanesinin cesedi sudan çıkartılarak, P.Bahçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ertesi gün sabah saatlerinde yapılan aramalarda da diğer ceset bulundu.

Cenazeler, salı günü Tokatköy Camiinde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazları sonrasında göz yazları içerisinde yine Tokatköy Mezarlığına defnedildi.

Ailenin yakınlarının ve komşularının aşırı kalabalık oluşturduğu cenaze töreninde, Beykoz Protokolünün ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin istisnanın dışında bulunmayışı Tokatköylüler tarafından yadırgandı.
Boğulan kızlardan bir tanesinin Beykoz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde staj yapıyor olması başta Belediye Başkan Yardımcısı Metin Torun ve Park Bahçeler Müdürü İhsan Molla İbrahimoğlu olmak üzere Belediye çalışanlarını yasa boğdu. Metin Torun ve İhsan Molla İbrahimoğlu cenazeye bizzat katılarak ailenin acısını paylaştı.

Cenaze namazı için Tokatköy Camisi önünde toplanan cemaat, Beykoz’un sahil köylerindeki kontrolsüz sahil alanlarını, halkın kullanmaması veya kullanması için güvenlik oluşturması gerektiği konusundaki ana sohbet konusunu da okuyucularımıza ve yetkililere aktarmak istiyoruz.
İçinde bulunduğumuz sezonda son olayla birlikte hayatlarını kaybeden 7 Yurttaşımıza, Yüce Allahtan Rahmet, kederli ailelerine de sabırlar diliyoruz.







13-08-2008 7050 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Ahmet Balcan 13-08-2008

Dayanılmaz Bir Acı

Mekanları cennet olsun, haberinizden anladığımız kadar boş bir alandan denize girilmiş, tabiki yetkililer oraları ya yasaklamalı insanlar girememeli yada güvenli hale getirmeli, size katılıyorum. İnşallah sorumluluğu olanlar bu kadar acıdan sonra belki insafa gelirler.
Tokakköy ve İstanbul'a Rize'den Selamlar

eda yılmaz 09-09-2008

kurtalırlması için dua ettiğim kızın sıra arkadaşım olduğunu bilmiyodum ...

bu okadar bir okadar acı birşey ki arkadaşım sıra arkadaşım dertlerimi paylaştığım rukiyemdi o benim ara sıra tartışsakta oydu ya benim bütün herşeyim o kadar kötüyüm ki gazeteyi okuyunca dayanamadım gazete elimden düştü allahım olamaz dedim dediklerim doğruymuş o benim aynı sırayı paylaştığım ortaokul arkadaşımdı mekanın cennet olsun bitanemmm gencecik yaşta sen kara toğrağın oldun son yolculuğuna bile uğurlayamadım hakkını helal et kardeşim bekle cennetin kapısında bizleri artık buna bir son demeliyiz muharrem bey son demeliyiz daha kaç can yanıcak kaç ocak sönücek böle yeter yalvarıyorum yeter 3 can bu söyleyemiyorum yeter allahtan rahmet bizlerede sabır diliyorum ...

TUGBA 27-07-2009

bu gün iki eve ateş düştü

dün sabah saatlerinde gittiler gencler akşamda biz ordaydık hangi dalga getircek diye bekledik biri geldi ama ölmüstü ikincisi bu sabah saatlerinde geldi ama cok kötü haldeydi daha askeree gidecekti tmm ecele bişey dememde daha canlar yanmasın ya girilmesin yada bi yolu bulunsun bu böyle gitmez daha kac ocaklar sönecek mekanın cennet olsun samet ve arkadaşı

osman bicer 29-07-2009

samet kardeşim mekanın cennet olsun

tuğbacım samet benim en yakın arkadaşımm sametin ölüm haberini aldıktan sonra dünya başıma yıkıldı samet boğulmadan bir gün önce bende samsun termede boğulma tehlikesi gecirdim keşke ben ölseydim de samet ölmeseydii en azındn bu acıları cekmezdim kardeşim samett seni unutmyacağımm mekanın cennet olsun

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839