HÜZÜN VE SEVİNÇ DOĞA’DA BULUŞTU

04-05-2008 4414 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Spor Kulübü tarafından oluşturulan 100. Yıl Hatıra Ormanının fidanlarına can suyu verme töreninde, 17 yıl aradan sonra 2. Futbol Ligine çıkan Futbol Takımının sevinci ile Basketbol Takımının 1. Ligden 2. Lige düşmesinin hüznü birlikte yaşandı. Ne var ki 100. Yıl Hatıra Ormanına dikilen on bin fidan törene katılanların ortak sevinci oldu.





Spor Camiasının hazır olduğu törende, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün’ün törene katılmayı çok arzu etmesine karşın, ani gelişen mazeretini iletmek üzere özel görevli göndermesi katılanlardan oldukça takdir aldı.




Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül ve bu harikulade organizasyon ile gönül bağı kuran toplumun her kesiminden duyarlı insanların katıldığı alanda, aynı organize içerisinde beş bin tanesi daha önce, beş bin tanesi de tören günü olmak üzere on bin fidan dikildi.



Ferit İnal Lisesi bando takımı ile eğitim kurumlarından gelen küçük afacanlar törene ayrı bir güzellik kattılar. Kırsal alanda bir etkinliğe gelen aileler özel günün tadını piknik yaparak da ayrıcalıklı çıkartılar.




Beykoz Spor Kulübü adına Dr. Özer Odabaşı Başkanlığında oluşturulan bir ekibin alt yapısını oluşturduğu programa yoğun ilgi olmasına rağmen, ev sahibi Çavuşbaşı Belediyesinden kimsenin olmayışı dikkat çekti.



Yasemin Başlantı’nın başarıyla ve heyecanla gerçekleştirdiği sunumda, Başlantı’nın konuklara hoş geldiniz demesinin ardından ilk söz 100. Yıl Çalışma Grubu Başkanı Dr. Özer Odabaşı’na verildi.
Dr. Özer Odabaşı yaptığı konuşmada törene katılanlara, emeği geçenlere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, dikilen fidanların uzun ömürlü olmasını diledi.



Daha sonra söz alan Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, tepe gurubu gibi güçlü bir kurumun bile başaramadığını başaran ve takımımızı şampiyon yapan Beykoz 1908 A.Ş Yöneticileri ve Spor’a verdiği destek dolayısı ile Belediye Başkanı Muharrem Ergül’e teşekkür etti. Aksu Futbol Takımının başarısı ile gurur duyduğunu belirtirken, Basketbol takımının küme düşmesinden duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Aksu son olarak törene katılanlara, katkı koyanlara ve organizasyonda çok büyük emeği geçtiğini aktardığı 100. Yıl Çalışma Grubu Başkanı Dr. Özer Odabaşı ve ekibine teşekkür ederken, sunucudan izin isteyerek konuşmasını yapmak üzere Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ü mikrofona davet etti.



Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Basketbol Takımımızın küme düşmesine üzülmememiz gerektiğini, düştüğü 2. ligde şampiyon olmuş gibi algılanmasını ve futbol takımının 2. lige yükselmesiyle de, 2.ligde 2 tane profesyonel takımımız var denilmesi gerektiğini söyledi.
Ergül iki takımın birleşmesi adına üstü kapalıda olsa mesajlar verirken, fidan dikiminde önemli bir ayrıntıyı dile getirdi. Muharrem Ergül dikilen fidan sayısını on bin olarak düşündüğünüzde, geçtiğimiz günlerde Bakan’ın katıldığı törende üç bin fidan dikilmesi ile kıyaslandığında, 100. Yıl Hatıra Ormanına dikilen on bin fidanın öneminin daha çok ortaya çıktığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.


Konuşmaların ardından açık alanda sunulan kokteyl bölümüne geçildikten sonra, protokol ve diğer katılımcılar dikim alanına dağılarak fidan dikimlerini gerçekleştirdiler.



Törene geç katılan 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, ayaküstü sohbette Zeki Aksu ve Dr. Özer Odabaşı’nı tebrik ederek geç kaldığı için özür diledi. Köseler kendisini karşılayanlar ile kısa bir süre sohbet ettikten sonra tören alanından ayrıldı.









04-05-2008 4414 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ELİF AK 04-05-2008

BEYKOZ ON BİN AGACA KAVUSTU

haberın içeriğine bakıldıgında hüzünün ve sevincin bırarada yasandıgına tanık olmamak elde degil.
basketbolda yasadıgımız üzüntü ve futbolda kazandıgımız basarının vesilesıyle , BEYKOZ 'un on bin ağaca kavusması hepımız ıcın büyük bir sevinç kaynagı hıc şüphesiz.

takımlarımıza basarılar dılerım.

ELİF AK

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 591
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1080
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 456
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 654
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 503
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1123
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 986
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 849