SİZ HALA İZLEMEDİNİZ Mİ?..

27-05-2006 2261 Yorum yok. Yorum Ekle

Kent Kültürü Oyuncuları, Sedat Dalar’ın yazıp yönettiği tiyatro oyunu “Öğrenmeyiciler”i Kavacık Acarlar Volkswagen çalışanları için özel oynadı.

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları muhteşem gala ile sahne alan Kent Kültürü Oyuncuları, halka açık gösterilerinin yanı sıra şirketlerin, kurum ve kuruluşların talepleri doğrultusunda sahne alarak geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Kavacık Acarlar Volkswagen Grubu için oynanan özel gösteriyi, şirketin üst düzey yöneticileri, çalışan personel ve misafirleri keyifle izlediler.



İki sezon başarılı bir şekilde sahneye koydukları “Sinir Sinir” isimli oyunlarından sonra, yeniden ilçe gündemine düşen Sedat Dalar yönetimindeki Kent Kültürü Oyuncuları, kendilerine güvenerek destek veren Beykoz Kaymakamı ve oyunun hazırlanışında sponsor firmaları olan Anel Grup’un güvenlerini boşa çıkartmıyor.

Zamanı müsait olanların hafta sonları Karya Sinema Salonunda oynayan oyunu mutlaka izlemelerini ve ayrıca şirket yöneticilerine de elemanlarının hizmet motivasyonunu artırmak düşüncesiyle, personeline bu oyunu topluca izletmelerini tavsiye ediyoruz.




27-05-2006 2261 Yorum yok. Yorum Ekle