BAKAN SÜLEYMAN SOYLU BEYKOZ MUHTARLARIYLA

21-05-2019 2240 Yorum yok. Yorum Ekle

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beykoz Mahalle Muhtarlarıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Beytaş Tesislerinde bir araya geldi.


Beykoz Kaymakamlığı davetlisi olarak katıldığımız toplantı öncesi, Bakan Soylu’nun teknik ve güvenlik ekibi toplantı için her türlü önlemi alırken toplantının ev sahipliğini yapan Beykoz Kaymakamlığı adına, Özel Kalem Müdürü Nurgül Direk Koordinesinde, Kaymakamlık ve Belediye ekipleri de Bakanlık ekiplerine yardımcı oldular.


Beytaş Restaurant&Cafe kısa sürede her türlü donanımı sağlanan lüks bir konferans salonu haline getirilmesiyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Muhtarlar toplantısına geçildi.


Toplantı öncesi elde edilen bilgiye göre Beykoz Muhtarları toplantı ortamında kalmaya devam ederlerken, Bakan Soylu oturumu üç aşamalı yapacağı, ilk etapta Bakan, Beykoz Belediye Başkanı ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı, 2. Etapta Bakan, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı, son etapta ise sadece Bakan’ın bulunacağı oturumların gerçekleşeceği öğrenildi.


Üç aşamalı toplantının ilk bölümünün de basının kalacağı ve diğer bölümlerin basına kapalı olacağı açıklanmasına rağmen, toplantının 1.bölümünün başında Belediye Başkanı Murat Aydın ve Bakan Soylu’nun konuşmalarından sonra ilk söz Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu’ya verildiğinde basın salondan çıkartıldı.


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın yaptığı kısa konuşmada, Bakan Soylu’ya Beykoz için zaman ayırdığı için teşekkür ederken, Beykoz’un çok farklı bir ilçe olduğunu, buradaki ilişkilerin çok sıcak ve samimi olduğunu ve bu samimiyetin Beykoz’un 45 Mahalle Muhtarı sayesinde olduğunu ve bu birlikteliği görevi devraldığı Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek’in sayesinde gerçekleştiğini, bu vesileyle kendisine de teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu söz aldığında, toplantıya geciktiği için özür dileyip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını aktararak sözlerine başladı.


Soylu, akıcı ve esprili üslubuyla, dünya ve ülke meseleleri hakkında bilgiler aktardıktan sonra, halkın günlerdir konuştuğu İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi ile ilgili süreci değerlendirerek sözleri Beykoz Muhtarlarına getirdi.


Muhtarlara sıkıntıları ile ilgili kendi bakanlığının yapması gerekenleri ivedilikle yapacaklarını, diğer bakanlıkları ilgilendiren boyutunu ise konunun muhatabı bakanlıklara aktaracağını ve özellikle de bu toplantılar hakkında her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımıza da bilgi vereceğini söyledi.


Soylu konuşmasını bitirip ilk sözü Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu’ya verdiğinde aynı zamanda Çubuklu Mahallesi Muhtarı da olan Kolcu kendisi ile özdeşleşen davranışını uyguladı ve İçişleri Bakanına kendisine özel doğaçlama hazırladığı şiiri ile sözlerine başladı.


Hüsnü Kolcu ve diğer muhtarlar genel sıkıntılarını Bakan Soylu’ya aktarmadan görevliler tarafından basın, toplantı dışına davet edildi.

  


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


21-05-2019 2240 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 960
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 801
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 651
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 595
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 572
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 565
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 551
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 513
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1167
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 897