Beykoz’da 23 Nisan Coşkusu Zirve Yaptı

23-04-2024 1194 Yorum yok. Yorum Ekle

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beykoz’da dolu dolu geçti.

 

Birbiri arkasına gerçekleşen etkinlikler sabahın erken saatlerinde, ilçe genelinde çeşitli makamların öğrencilere devir teslimleri ile başladı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, makamını Halide Edip İlkokulu Öğrencisi Aliye Yıldırım’a devrederken, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’de Çubuklu Şehit İsmail Kefal İlkokulu Öğrencileri Rümeysa Bayram, Selen Tekin, Eymen Gödek, Zeynep Naz Batıgün, Hiranur Kubatlıoğlu ve Liv Koleji Öğrencisi Aren Demir’e makamını devretti.

 

Makam devir teslimi sonrası Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma törenine geçildi.

 

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan’ın öğrenciler ile birlikte Atatürk Anıtı’na sunduğu Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sonrası Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla resmi tören sona erdi. Resmi törenin ardından, alanda bulunan Siyasi Partiler, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları ’da Atatürk Anıtı’na çelenklerini sundu.

 

Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleşen çelenk sunma töreni sonrası Beykoz Belediyesi Beykoz Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek kutlama programına geçildi.

 

Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Garnizon Komutanı Eren Günay, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, Daire Müdürleri, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen kutlama programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemine bildiren konuşmayı Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan yaptı. Özcan’ın konuşması sonrası etkinlik öğrencilerin gösterileriyle devam etti.

 

Etkinlikte sırasıyla Güzelcehisar İlkokulu Öğrencileri, Ahmet Mithat Efendi İlkokulu Öğrencileri, Sadettin Gökçepınar İlkokulu Öğrencileri, Hacı Numan Ortaokulu Öğrencileri, Şehit İsmail Kefal İlkokulu Öğrencileri, Fatin Hoca İlkokulu Öğrencileri ve Halide Edip İlkokulu Öğrencileri hazırladıkları gösterilerini sergilediler.

 

Gösterilerin sonunda ilçe genelinde 23 Nisan konulu kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri armağan edildi.

 

Kompozisyon dalında ikinci olan Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Ebrar Solmaz, üçüncü olan İshakağa Ortaokulu Öğrencisi Aylin Yılmaz’a ve Şiir dalında ikinci olan Kemalettin Tuğcu Ortaokulu Öğrencisi Ayşenur Yağlı ile üçüncü olan İsmail Özseçkin Ortaokulu Öğrencisi Erva Kantarcı’ya ödüllerini Beykoz Belediye Başkanı Alaatin Köseler takdim etti.

 

Resim dalında ikinci olan Fatin Hoca İlkokulu Öğrencisi Ömer Akçay ve üçüncü olan Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Öğrencisi Yusuf Talha Kırım’a ödüllerini Garnizon Komutanı Tuğamiral Eren Günay verdi.

 

İlçe birincileri olan Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Ulaş Biçer(kompozisyon) ve Güler Mina Şaşmaz(şiir) ile Gündoğdu Nene Hatun Ortaokulu Öğrencisi Asude Sima Topal’a(resim) hediyelerini Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer takdim etti.

 

Ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik sona erdi.

 

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


23-04-2024 1194 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1180
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 926
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 768
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 731
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 694
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 684
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 668
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 527
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 511
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1184
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 920