AK PARTİ BEYKOZ İLÇE MERKEZİNDE GERGİN TOPLANTI

16-02-2013 58560 11 yorum. Yorum Ekle

Çubuklu Derneği Yönetimi, Erdem Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu ile birlikte mahallelerinden İBB devredileceği açıklanan parsel sahiplerinden bir grup ile birlikte, daha önceden randevu aldıkları Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığındaki randevularına geldiler.

Ak Parti Beykoz İlçe Merkezinde, partinin haftalık yönetim kurulu toplantısı olması sebebiyle rötarlı başlayan toplantıya, Çubuklu Derneği Yönetimi, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kolcu, üzerinde bulundukları parsellerin İBB’ ye devri gündemde olan kalabalık Çubuklu Mahallesi sakinleri, Ak Parti Beykoz İlçe Yönetimi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İl Yöneticisi Özlem Öztekin Vural ve bazı Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 

Ev sahibi konumundaki Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer’in yaptığı hoş geldiniz konuşması sonrasında, ziyaret sebeplerini açıklamak için Çubuklu Derneği Başkanı Erdem Çelik’e söz verildiğinde, Çelik’in ilk kurduğu cümle bitmeden, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in müdahalesiyle ortalık gerildi.

 

Bir müddet gergin geçen konuşmalardan sonra, Dernek Başkanı Erdem Çelik ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcunun gayretleri sonrası ortamın yumuşamasıyla, konuşmasının ağını genişleten Belediye Başkanı katılımcıları bilgilendirdi. Parselleri konusundaki endişelerini mahalle dernekleri vasıtası ile iktidar partisine anlatmaya gelen partililerin her sorusuna belediye başkanı cevap vererek toplantının başındaki gergin ortamın dağılmasını sağladı.

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, değindiği birçok konu içerisine yeni yapılan Kavacık’ta yeni benzin istasyonu yanındaki Belediye İnşaatı ile ilgili gazetemizde çıkan haberimize de isim vererek değinerek, haberin gereksizliğini dile getirdi. İsim vererek yapılan eleştiri sonrasında, yanlış anlaşılma olmaması için söz alan Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Ozan Derviş, haberlerinin doğru olduğunu, haber metnine kendi eklentilerinin olmadığını, haber konusu ile ilgili iddiaların, Belediye yetkili organlarına aktarıldığını alınan cevaplarında objektif olarak okuyucu ile buluşturulduğu toplantıya katılanlara bir kez daha anlattı. İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlunun yapmış olduğu konuşma sonrasında Çubuklu Derneğinin alt yapısını hazırladığı ziyaret sona erdi.

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, toplantıyı sesli ve görüntülü olarak kayda alan basın mensuplarından kayıtlarını kapatmalarını ricasında bulunduğu bölüme kadar olan kayıtlarımızı okuyucularımız ile paylaşıyoruz. Toplantı konusunun özünü kayıt bölümü net ifadeler ile aktardığı için ayrıca yazıya dökme gereği duymadık. 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


16-02-2013 58560 11 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

nurcan 17-02-2013

çubuklu

çubuklu derneğini yürekden kutluyorum gerçekden madur insanların sorununu anlatmakla demeki günümüzde halen böyle soruna duyarlı olan dernekde varımış çubuklu derneğini ve doğuş habere teşekür ediyorum

Mehmet Mahmut Yıldız 17-02-2013

Beykozlu Gibi Düşünmek Gerek

Beykoz,un sorunları siyasi malzeme yapılmamalı bu sorunlarda her siyasi erkin kabahati vardır belediye başkanımız sayın Yücel ÇELİKBİLEK ,in samimiyetine yürekten inanıyorum Beykoz,da yaşayanlar BEYKOZLU,dur ve herkesin belediye başkanıdır şu bilinmelidir,ki stk hiç bir siyasi partin aleti olmamalı,dır .Not:siyasi kimlik olarak,ta farklı siyasi kimliğe sahip olduğumu,da belirtmek isterim sayın Yücel Çelikbilek,ki eleştirel yazılarımda olmuştur önemli olan sapla samanı karıştırmamaktır.

erkan 18-02-2013

çubuklu

sn mehmet mahmut yıldız seninle aynı siyasi düşünceye sahip biriyim ama beni şaşırttın yeri satılanlardan biriyim sence ana kente satılmasımı doğru beykozda kalmasımı bende yücel başkana oy veren biriyim değişik insan olman beni şaşırtı şahlanış hareketede zarar verme şahlanış hareketin bu insanların yerinin satılmasını isdiyeceğini sanmıyorum doğuş haberden allah razı olsun sorunumuzu halka gösderiyor

Hasan Hüseyin 18-02-2013

ADALET

Parsel,rant, toki, yolsuzluk =?
Ben anlayamadım kim kime neyi şikayet ediyor ?

Devlet politikası, Şahlanış Hareketinin tabiri ile “Tunç Politika” olmak zorundadır. Amacı, bireyin hayatını zorlaştırmak değil kolaylaştırmaktır. Amacı, bireyleri köle etmek değil, ona hizmet etmektir.
Devlet sadece hâkim değil hadim (hizmet eden) devlettir. Devletin asli görevi adaleti dağıtmaktır.

Mehmet Mahmut yıldız 18-02-2013

gerçekleri görelim

Sayın Erkan bey benim bu konu üzerindeki ne denli duyarlı olduğumu bilenler bilir benim bazılarından farkım stk kimliğimi siyasete alet etmedim ve hiç bir siyasinin stk kimliğimle çantasını taşımadım bazı siyasiler tarafından gerçeklerin çarpıtıldığını izlemekteyim şimdi feryat eden siyasiler Beykoz,un sorunlarına ilişkin yasalar ve kanunlar çıkarken ne yapıyorlardı.not isim olarak sizleri çıkaramadım yakinen tanıdığına göre tel numaramı biliyor olmalısın ara beni istediğin yerde bu yazıyı neden niçin yazdığımı,da anlatırım ve yazımı iyi okuyun ne mesajlar içeriyor.

Mehmet Mahmut yıldız 18-02-2013

lütfen gerçekleri görelim:

Sayın erkan bey senden ricam yazımı çok iyi oku ben şu anki belediye başkana ve partisine hiç bir zaman oy vermedim bunu,da buradan açık yüreklilikle ifade ediyorum Şahlanış hareketi oy uğruna aziz milletimizi hayali sukuta uğratmaz yalanla yanlışla asla işi olmaz halkın bağrından çıkan bir siyasi fikir hareketidir ve milletin ta kendisidir.

Mehmet Mahmut yıldız 19-02-2013

Milletin kafasını karıştırdılar

Sayın Hasan Hüseyin bey Şahlanış hareketi aynan arz etiğiniz gibidir fakat Parseller, ölçülürken şimdi feryat edenler ne yapıyordu (rant ,toki,yolsuzluk, hep söylenildi beni üzen nokta,da bu siyasi çıkar uğruna birinin ak dediğine diğeri kara dedi ve vatandaşı ikilemde bırakıyor siyasiler, Beykoz,un sorunları uzun yılların birikimi bir önceki yazımda,da ifade ettiğim gibi tüm siyasi erklerin hatası var. bu bedeli,de vatandaşa ödetiyorlar .

irfan 19-02-2013

çubuklu

doğuş haberin aracılığı ile çubuklu derneğinden isdeğimiz mutarımızla ozan abi ile birlikde bizlerin sorunlarını giderin allah rızası için yavlarıyorum kuşun yuvası var bizimde yuvamız yıkılmasın bazı kendini bilmiyenler derneği eleştiriyor eleştireceğine sende yanında ol daha güçlü olsun ozan abi dernekde çok güzel konuştun alah senden razı olsun sesimizi duyuruyorsun

ŞÜRÜ 23-02-2013

madurlar

AKP İLÇESİNDEKİ GERGİN TOPLANTIYI İZLEDİM GERÇEKLERİ SÖYLEMELİYİZ YÖRE DERNEK ÜYELERİ AİDAT ÖDEMEDİKLERİ İÇİN AYAKDA DURMALARI MÜMKÜN DEĞİL ONLARDA BELEDİYEDEN YARARLANMAK İÇİN ÇAYIRDA ETKİNLİK YAPIP PARA ALIYORLAR VE ALDIKLARI İÇİNDE BAŞKANA DİYET BORÇLARI OLUYOR VE YERLER SATILDIĞINDADA BİR ARAYA GELEMİYORLAR ŞAHLANIŞDAKİ ARKADAŞ ÖRNEK TANIMAM SÜREKLİ YORUM YAZACAĞINA GEL MADUR OLANLARI DİNLE ÇÖZÜM ÜRET SAYĞILARIMLA

Mehmet Mahmut yıldız 24-02-2013

Zaman içinde gereği yapılmıştır

Sayın ŞÜKRÜ bey Bahsettiğiniz konu ile yıllardır ilgilendim ve konuyu gerek STK gerekse belediye bazında dile getirdim . bilenler çok iyi bilir . saygılarımı arz ederim.

Toplam 11 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1180
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 926
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 768
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 731
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 694
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 683
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 668
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 527
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 511
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1184
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 920