BEYKOZ MUHTARLARININ MÜTHİŞ DAYANIŞMASI

14-12-2012 9123 7 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Muhtarları, İstanbul Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin, İstanbul’daki tüm Köy Muhtarlarının temsilcisi olarak Aday olan Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel Kılıç’a verdikleri destek ve dayanışma Genel Kurula katılan tüm muhtarların ilgi odağı oldu.

Beykoz Muhtarları, İstanbul Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin, İstanbul’daki tüm Köy Muhtarlarının temsilcisi olarak Aday olan Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel Kılıç’a verdikleri destek ve dayanışma Genel Kurula katılan tüm muhtarların ilgi odağı oldu.

 

Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel Kılıç, daha önce üç dönem görev yaptığı ve bir dönem seçim kaybederek ara verdiği İstanbul Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği için girdiği seçimde, Beykoz Muhtarlarının mükemmel dayanışması sayesinde yeniden seçilerek, tüm İstanbul genelinde Köy Muhtarlarının tek temsilcisi olarak, vakıf mütevelli heyetine seçildi.

 

Vakfın mahalle muhtarı temsilcisi için yapılan seçime aday göstermeyen Beykoz Muhtarları, Eminönü Halk Eğitimi Merkezinde yapılan seçim öncesi ön çalışmasını çok iyi yaptıkları bir yöntem ile tamamen dolu salonun en dikkat çeken ilçe muhtarları oldular.

 

Beykoz Belediye Başkanlığının tahsis ettiği otobüs ile Eminönü Halk Eğitimi Merkezi salonuna giden Beykoz Grubu, Muhtarlar Birliği Başkanı Cavit Gül ve İstanbul Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Adayı olan Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç’ın koordinasyonunda, önce seçimin yapılacağı salona gidip ön inceleme yaptılar. Eminönü Cağaloğlu Meydanında yaşanan yoğun seçim kulislerini bir süre inceleyip gerekli bilgiler alıp görüş alışverişinden sonra yine topluca, tarihi Sultanahmet Köftecisine giderek birilikte yemek yediler.

 

Birlikte neşe içerisinde yenilen yemekten sonra tekrar salona gelen Beykoz Muhtarlar Grubu, İstanbul Vali Yardımcısı İbrahim Hayrullah Sun' un Divan Başkanlığının yaptığı Genel Kurula katıldı.

 

İstanbul Valiliği Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin Köy Muhtar Adaylığı için Beykoz Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel Kılıç, Arnavutköy Hacımaşlı Köyü Hayri Pekçetin aday olurken, Vakfın Mahalle Muhtar Adaylıkları içinde Fatih Molla Gürani Mahallesi Muhtarı Arif Ak ile Bağcılar Çınar Mahallesi Muhtarı Hakan Delice aday oldular.

 

Divan’ın adaylara tanıdığı konuşma sürecinde salonda, bir ara gerilen salondaki sükuneti Beykoz Adayı Yüksel Kılıç’ın yaptığı konuşma sağlarken, Kılıç’ın rakibi Arnavutköy Hacımaşlı Köyü Muhtarı Hayri Pekşahin Yüksel Kılıç adına adaylıktan çekildiğini belirtti. Yapılan oylamada Beykoz Adayı Yüksel Kılıç oyların tamamını alarak, İstanbul’daki tüm köy Muhtarlarının temsilcisi oldu.

 

Mahalle Muhtarlarından heyet üyeliği için aday olan Bağcılar Çınar Mahallesi Muhtarı Hakan Delice ve Fatih Molla Gürani Mahallesi Muhtarı Akif Ak’ın da yaptığı konuşmalardan sonra geçilen seçimde, Bacılar Adayı Hakan Delice oyların 156 tanesini alarak Vakfın Mahalle Muhtarı temsilcisi oldu. Rakibi Fatih Adayı Akif Ak ise oyların 131 tanesini alabildi.

 

Muhtaç durumda bulunan Vatandaşlarımıza yapılacak yardımların adil bir şekilde dağılmasını sağlamak için toplumun çok geniş kesimlerinin temsilcilerinden oluşan Sosyal Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinin İstanbul Köy Muhtarları adına temsilcisi olmayı başaran Beykoz Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel Kılıç’ı, seçim sonrasında başta Beykozlu Muhtar arkadaşları olmak üzere tüm katılımcılar coşku ile tebrik etti.

   


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


14-12-2012 9123 7 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ayhan sısman 15-12-2012

hayırlı olsun

son aylardakı basarılı calısmaları ılezaten sayın muhtarımız hep gundemde ıdıyakısır muhtarımıza gonulden basarılar dılerım

cengiz gökce 23-12-2012

işte güç

beykoz muhtarlar derneğinin birlik ve beraberliğini kutluyorum. 5 yıl beraber çalışmaktan gurur duydum.sizlere herşey helal olsun.yüksel kılıcın başarısı beykoz muhyarlarının başarısıdır.yüksel kılıç hayırlı olsun

Bahri ATA 27-12-2012

Yüksel KILIÇ'ı veBeykoz Muhtarlarını Kutluyorum

Beykoz Muhtarları uzun zamandır mükemmel ekip çalışması yaparak başarılı çalışmalar yaptıkları ve başarılı oldukları görülmektedir.Başarılarının devamını diler bu çalışmaları diğer bölge muhtarları ve birliktelikte olan kuruluşlarında bu tür çalışmalar yapabilmelerini diler,Beykoz muhtarlarını kutlar başarılar dilerim.

Beykoz için 30-12-2012

Muhtarımızı gönülden destekliyoruz.

Çalışkan, babacan ve sevecen kişiliğiyle beykozdaki ve köyündeki halkın gönlünü almanın dışında istanbuldaki oluşumların içinde yer alması beykoz halkı olarak bizleri çok gururlandırıyor. Muhtarımızı kalben tebrik ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum.

KORAY KARA 22-01-2013

tebrikler

çok sevğili sayğı duyduğum babacan köy muhtarım sizi tebrik ederim.demekki beykozlu bir bütün olursa neler yapabileceğini herkeze net ve açık bir şekilde gösterdi.sayın dernek başkanımız cavit başkanıda kutların birlik ve berabarliği temin ettiği için herşey beykoz için sağolun var olun dost muhtarlar

Mustafa Kemal ÖZÇELİK 11-02-2013

Kutluyorum

Tüm Beykozlu muhtarlarımızı göstermiş oldukları dayanışmadan dolayı ve Sayın Muhtarımız Yüksel KILIÇ'ı seçilmiş olduğu bu görevden dolayı Beykoz'umuza ve İstanbul'umuza değerli hizmetlere katkı vereceği inancıyla kutluyorum.
Gönülden başarılarınızı diliyorum.

İsmet Öztürk 11-02-2013

Hakedilen Başarı

Muhtarım kutluyor. Çalıkanlığını ve üretkenliğini ve sonucu hakettiğini biliyor. Başarılarının devamını diliyorum.

Toplam 7 yorum bulundu. 1-7 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1180
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 926
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 768
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 731
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 694
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 683
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 668
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 527
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 511
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1184
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 920