2007 Yılı Faaliyet Raporu Oy Çokluğuyla Kabul Edildi

11-04-2008 3439 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi’nin 1 Ocak–31 Aralık 2007 tarihleri arasındaki çalışma ve faaliyetlerini içeren bir yıllık faaliyet raporu, Belediye Meclisi’nde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

Beykoz Belediyesi Meclis Salonu’nda, 11 Nisan 2008 Cuma günü yapılan görüşmelerde meclis üyelerinin yanı sıra, birim müdürleri, başkan yardımcıları ve belediye çalışanları da hazır bulundu. Beykoz Belediyesi Meclisi I. Başkan Vekili Necati Ak’ın yönetiminde düzenlenen oturumda faaliyet raporu sunumunu yapan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, meclisi yatırım ve çalışmalar hakkında bilgilendirirken hedef ve projeler hakkında da bilgiler verdi.

4 Yılda Köklü Yatırımlar

Beykoz’da yapılması imkânsız denilen pek çok projeyi 4 yıl içinde hayata geçirdiklerini ve ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini yükselttiklerini söyleyen Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, yapılan çalışmaların bazılarını şöyle sıraladı; “Kanalizasyon ve atıksu arıtmasının olmaması nedeniyle kirlenen Boğaz'ın temizlenebilmesi için başlattığımız atıksu tünel inşaatında sona yaklaşıyoruz. Göreve geldiğimizde ilçenin kara kanallardan ibaret olan altyapı ve kanalizasyon sistemini değiştirdik. Anadoluhisarı ve Beykoz Meydanı’nı alt yapısıyla birlikte modern şekilde yeniledik. Küçüksu-Ortaçeşme sahil yolu rehabilitasyonu ve meydan düzenleme çalışmalarında ise hızla sona yaklaşıyoruz”

Tarihimize sahip çıkıyoruz

Beykoz’un yarınını, içinde sakladığı zengin kültürel birikiminin doğru değerlendirilerek inşa edilebileceğini de söyleyen Ergül; “Bunun için en ufak tarihi eseri bile korumaya, restore ederek yeniden topluma kazandırmaya çalışıyoruz. Tarihi Beykoz Kışlası’nın Kültür ve Kongre Merkezi olarak restore edilmesi için Büyükşehir Belediyesiyle ortak çalışma yapıyoruz. Ayrıca ilçedeki tarihi eserleri kayıt altına almak için kültür envanteri hazırladık. İlçemizin geçmişine tanıklık etmiş kişilerle röportaj yaparak Beykoz Sözlü Tarih çalışmasını ortaya çıkardık. Tarihi çeşmelerimizi bir bir restore ederek yeniden halkımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

Beykoz Artık Daha Ulaşılabilir

Ulaşım alanında yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Ergül ulaşılamayan bir şehrin gelişememeye mahkûm olduğunu da ifade ederek şunları söyledi; “Kavacık üzerinden İstanbul’un değişik yerlerine gitme imkânına sahip olan Beykoz’un, Kavacık’a erişimi bile oldukça sıkıntılıydı. Bu nedenle Kaymakdonduran yolunu, Karlıtepe mevkii üzerinden geçişini hızlandırdık. Kavacık’ta ayrıca alternatif yol ve trafik yön çalışmasını başlattık. Çavuşbaşı bağlantı yolu, Karlıtepe bağlantı yolu, Soğuksu-Tem yolu bağlantısı, Reşadiye Bağlar Yolu çalışmaları da önemli oranda rahatlama sağladı.”

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün konuşması ve muhalefete söz verilmesinin ardından meclise sunulan rapor, oy çokluğuyla kabul edildi.

Haber ve Fotoğraf Kaynağı
Beykoz Belediyesi










11-04-2008 3439 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

FAHRİ ORMANLI 12-04-2008

"BÜYÜKLERE MASAL"

MERHABA; BEY-KOZ-UN GÜZEL İNSANLARI HEP MASAL AYNI MASAL BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDER BOL BOL VERGİ BOL BOL ZAM VE HUZURLARINIZDA YOLA DEVAM İSTANBU'LUMUZUN 5 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ NEREDEYSE BÜTÜN BELEDİYE BAŞAKANLARINI TANIRIM ONDAN EVELKİLERİNE ZAMDAN VE VERGİDEN DEM VURURLAR HALK GEÇİNEMİYOR DERLER VE BELEDİYELERİ BİR KOMYON BORÇLA DEVİR EDERLER ACABA BEYKOZ BELEDİYESİNİN TOPLAM BORCU NE KADAR MERAK ETMİYORUM DERSEM YALAN OLUR BİRDE TÜM İLÇE BELEDİĞE BAŞKANLARI BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN YAPTIĞI POREJELERİ SAHİPLENMELERİ ÇOK TUHAF BUNA KADİR TOPBAŞ BİLE İSYAN EDİP BASINA AÇIKLMADA BULUNDU İLÇE BELEDİYELERİ YAPTIĞIMIZ POREJELERİ ÇALIYOR DİYE NE YAPALIM BEYKOZ İÇİN HER ŞEYİN HAYIRLISI "SAYGILARIMLA "FAHRİ ORMANLI"

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 526
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 657
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 521
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 464
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 438
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 440
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 421
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 483
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 472
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1140
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 867