BEYKOZ "ONA" O BEYKOZ’A DOYAMADI

26-11-2008 5772 6 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Kaymakamlığı sonrasında, atandığı Samsun Vali Yardımcılığı görevinden emekli olan, Cengiz Gökçe 7 yıl önce ilçemize geldiğinde söylediği gibi, Alanya’ya yerleşmek üzere Beykoz’dan ( Perşembe günü) ayrılıyor.

Bu haberi yapmak gerçekten çok zor, ilçemizden ayrılmadan önce Beytaş tesislerinde yakın çalışma arkadaşları ile çay sohbeti yaparak veda eden Cengiz Gökçe, hem kendi yüreğini hem de katılanların yüreğini dağladı.


Alanya Kaymakamlığı süresi içerisinde bir ev satın alan Gökçe, yaklaşık 12 sene önce verdiği kararı uygulayarak Alanya’ya yerleşmek üzere 27 Kasım 2008 Perşembe günü ilçemizden veda ediyor.


Çay sohbetine, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül ve tüm Muhtarlar ile İl Genel Meclisi Üyeleri Birzat Mermer, Hüyesin Yüksek, Ali Muratoğlu, Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören, Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ve Şube Müdürü Teyfik Kaşıkçı, Özel İdare Müdürü Ali Demirol ve İlçe Tarım Müdürü İbrahim Özdemir katıldı.

Üniversiteyi bitiren oğluna Alanya’da iş kurması ve eşinin emekliliği ile huzurlu bir emeklilik yaşamı planları yapan Gökçe, eski dostlarına kavuşmanın heyecanını, yeni dostlarından uzaklaşmanın üzüntüsünü yaşarken, Alanya ilçesinde görev yaptığı yıllarda tüm halkın sevgisini kazanması ile yerel
seçimler öncesi Alanya Belediye Başkanlığı için adı en çok geçen isim durumunda.


Bu konuda görüşlerini bildiğimiz Gökçe, Alanya halkının ismi üzerine gösterdiği sevgi, saygı ve teveccühe siyasi partilerinde kayıtsız kalmaması durumunda Belediye Başkanı olursa, klasik siyasetçi tipinden ziyade, yıllanmış devlet tecrübesini kullanarak, alışılagelmişin dışında bir Belediye Başkanlığı yapacağı tahmin edilmekte.


Sohbette insanları çok sevdiğini ama vefalı insanı daha çok sevdiğini belirterek, görevi sırası içerisinde hiç kimseyi üzmediğini ve kırmadığını belirtip, geçmişte olduğu gibi huzurlu çalışmasına en büyük katkıyı koyan Muhtarlar ile çalışma arkadaşlarına bir kez daha teşekkür etti.


Beykoz’un çıkarları için ömrüm boyu çalışacağım diyen Gökçe, ayrılmanın kendisi için çok güç olduğunu, kendisine ihtiyaç duyulduğunda Beykozluların emrinde olduğunu ve artık Alanya’da da bir evinizin olduğunu unutmayın diyerek, her Beykozlunun başının üstünde yeri olduğunu belirtti.

Doyumsuz anı sohbetlerinin ardından sıra alışık olduğumuz veda faslına geldiğinde “gözler konuşmaya başladı” Gökçe’nin Beykoz’daki görevi bittikten sonra, iki yıl daha Beykoz’da kalacak olması, o dönem kendisi için yapılan vedaların, pek inandırıcılığı olmamıştı.


Ya… Şimdi öylemi ya, Alanya’dan sonra Beykoz’da da iz bırakan Cengiz Gökçe, 27 Kasım Perşembe gününden sonra artık Beykoz’da yok. Onun Alanya’dan gelecek haberleri ile mutlu olacak, zaman zaman bir vesile ile Beykoz’a geldiğinde hasret gidereceğiz.

BU BÖLÜM ALANYA'DAKİ DOSTLARIMIZA ÖZEL

Sevgili Haşim Hoca, 7 yıl önce Cengiz Gökçe ile Alanya’ya gelen Beykoz kafilesine, sanki onu elinizden biz aldık gibi ilk bakışta düşman gibi bakmıştınız. Bizi ağırlarken Cengiz Gökçe’ye olan sevgimizin sizden aşağı kalmadığını gördüğünüzde, bizi sevmeye başlamıştınız. Hele ki sizin bir teselliniz vardı. Gökçe’nin Beykoz’da görevi bittikten sonra, dönüp Alanya’ya yerleşeceğini biliyordunuz.

Şimdi muradınıza erdiniz, ya biz ne yapalım Haşim Hocam, bizim için dönüşü olmayan bir yol başladı. Biz emanetinize gözümüz gibi baktık ve geri gönderiyoruz, şimdi artık Gökçe bizim size emanetimiz. İyi bakacağınıza tabiî ki eminizde, hocam yinede takılıyoruz. Kaymakamımıza iyi bakın Alanya hepinize selamlar.




















26-11-2008 5772 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

DERVİŞ ERKAN 26-11-2008

İYİ YOLCULUKLAR

CENGİZ AMCA ;
BİZLERİ BIRAKTIĞINIZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM ,
ALANYA DA SİZE VE AİLENİZE MUTLULUKLAR DİLERİM.
SİZİ ÇOK ÖZLEYECEĞİZ .
HOŞÇAKALIN

DERVİŞ

memet çiçek 28-11-2008

laz

cengiz abi insanlah belediye baskanı olursunuz alanyada kendinize iyi bakın alaha emanet ol beykozu iyi yönetiniz

memet çiçek 28-11-2008

beykozlu

böyle gecede kuru cayla veda olmaz beykoz halkını cagırdınız yemek verirdiniz başka şeye para buluyorlar bizim milletimizden istedigimiz tek güleryüz ne şamın şekeri ne arapın yüzü bize uzak olsunlar alaha yakın olsunlar bunlara selam verirsek borclu cıkarız ben gençlik olarak beykozdan uyusturucuyu kaldırsınlar biz bir sey istemiyoruz gelen cebini dolduruyor parti sanki para veriyor yılardır siyaset kovalıyorum kene acız kene acız passat arabalar hergün takım elbise siyasedi bıraktım ben oy moy atmıyorum sanki bana para veriyorlar bana gölge olmasınlar yeter en iyi haber dogus haber her aksamın batısı gibi sabah dogusu vardır

yaşar öztürk 28-11-2008

GÜZEL İLÇEMİZDEN BÜYÜK GÖÇ

Beykozumuzun çok değerli kaymakamı Cengiz GÖKÇE beyi Alanyaya uğurladık bu sevenlerinden biri olarak bizleri çok üzmesine rağmen kendisi ve ailesi için sağlık mutluluk dulu uzun yıllar diliyorum. Kendisini tanımış olmanın ve samimiyetine sahip olmanın vermiş olduğu haz yüreğimden hiç bir zaman gitmeyecek sizi çok sevdik ve sevginize layık olmaya çalıştık. ayrıca Beykozda yaptığınız görev süresince Alanyayı çok sevdiğinizi belirtiyordunuz bununla bitmiyordu yerel basını hatta caddelerdeki canlı kamera görüntülerine bile bakıyordunuz umarım beykozuda unutmaz beykozuda yakından takip edersiniz.
SAYGILAR SUNUYORUM.

erdem ılıksu 29-11-2008

güle güle

Değerli Kaymakam Cengiz Bey'e
Alanyadaki yeni yaşamında mutluluklar dilerim
Erdem ILIKSU

senol akkaya 18-02-2009

basarilarinizin devami alanya ve türkiye icin

beykoz üzüldü,ama alanya sevinsin adam gibi adam geri döndü,alanya,ya ve halkina hizmettini esirgemiyecek bir insan kazandi,sayin cengiz bey size ve alanyaya almanyadan özellikle berlin türkiyemspor,dan kucak dolu selamlar.saygilar,

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1180
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 926
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 768
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 731
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 694
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 683
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 668
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 527
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 511
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1184
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 920