BEYKOZ BABA SELAHATTİN’E AĞLADI

30-04-2013 5014 8 yorum. Yorum Ekle

P.Bahçe Spor Kulübünün eski sporcusu ve hocası, Beykoz Spor camiasının “Baba Selahattin’i” Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Ozan Deriviş’in(Kemalettin Erkan) aile büyüğü, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Okumuş’un dedesi, Selahattin Erkan hakkın rahmetine kavuştu.

Göğsünde oluşan bir ağrı ile Haydarpaşa Siyami Ersek Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Selahattin Erkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen, üç günlük tedavisinin ardından yaşamını yitirirken, başta ailesini, yetiştirdiği sporcuları, spor camiasını, komşularını, arkadaşlarını, sevenlerini ve tüm Beykoz’u yasa boğdu.

 

Baba Selahattin’in ani vefatı ile şok yaşayan sevenleri, cenazenin hastaneden eve gelmesi ile eve akın ettiler. Sabaha kadar geçirilen sürenin ertesi günü P.Bahçe caminde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile P.Bahçe mezarlığında bulunan aile kabristanlığındaki son yolculuğuna gönderildi.

 

Merhumun birçok vasfı ile örnek kişiliğe sahip olması, Türkiye futbol Liglerine sayısız futbolcu yetiştirmesi, şişe cam gibi bir dönem çok çalışanı olan fabrikada çalışıp, çalıştığı fabrikanın ürünlerini yine o dönem çok çalışanı olan tekel ispirto fabrikasına nakledilmesindeki görevini yıllarca devam ettirmesi, emek dünyasının da en tanınan kişilerinden olmasını sağladı. En önemli vasıflarından biriside üzerinde barındırdığı tüm insani vasıfları sayesinde, düzenlenen resmi ve özel futbol turnuvalarının yönetiminin üzerine baskı unsuru oluşturularak verilmesiydi.

 

Bütün bu üstün özellikleri Selahattin Erkan’ı son yolculuğunda, bahsini etmeyle çalıştığımız hizmet sektörlerinin en önde gelen temsilcileri, aile bireyleri, komşuları, arkadaşları ve tüm sevenleri yalnız bırakmayarak, büyük ustaya vefalarını son kez gösterdiler.

 

Rahat uyu “Baba Selahattin” ebedi dünyaya yolculuğunda bile eğitici kimliğini konuşturup, seni yolcu etmeye gelen dostlarına bile “vefa adına” yine ders verdin.

 

Büyük Ustaya Yüce Allahtan Rahmet dilerken, başta değerli dostlarımız Salih-Ferhat Erkan kardeşler ve Hüseyin Okumuş olmak üzere tüm aile bireylerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

 




30-04-2013 5014 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Ozan Derviş(Kemelattin Erkan) 30-04-2013

Hocaların Dersi Bitmez

Ailemizin babamdan sonra en büyüklerinden birisi, babam ile kardeş çocukları,herkesten olduğu gibi bizden de baba şevkatini hiç esirgemeyen,şişe cam yıllarım başlamadan önce br dönem ticari taksisi ile ekmeğimi kazanmama veslile olan, sonrasında öğütlerini hep dikkate aldığım, yaşamın acımasız şartlarından ve kendimdeki eksiklik yüzünden çok sık görüşümediğim, gönlümde saymakla bitiremeyeceğim bir umman olan sevgili Selahattin Amcama rabbimden rahmet diliyor. Başta yengemiz olmak üzere, altın gibi yetiştirdiği çocukları ve diğer aile bireylerine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Ayrıca sevgili Ferhat seni ve arkadaş grubunu özellikle kutluyorum, bu devirde böyle arkadaş grubu yok Allah nazardan korusun.Onlardanda Allah razı olsun

ferhat erkan 30-04-2013

ne mutlu bize ne mutlu onla muhabbet edenelere

tüm arkadaşlarımdan tüm dostlarımızdan ALLAH razı olsun bizden yana herkeze babamın hakkı HELAL OLSUN sizde babama hakkınızı helal edin.cenazeye katılan tüm dost akrabalaramıza teşekkür ederiz ALLAH hepinizden razı olsun ferhat erkan oğulu

hakkı emanet 30-04-2013

Taziye

Mahallemizin değerli büyüğü gerçekten baba Selahattin'i kaybetmenin üzüntüsü içersindeyiz.Allah rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine sabır diliyorum

Mehmet Mahmut yıldız 30-04-2013

Baş salığı

Değerli büyüğümüz Selahattin amcaya ALLAH,tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerken MESUDİYE köyler arası dostluk turnuvasında Mesudiye ve Mesudiyeli gençlerin bir araya gelmesinde çok büyük emekleri olmuştur .ALLAH mekanını cennet etsin .

Hüseyin Okumus 02-05-2013

Teşekkür

Acılı gunümüzde bizleri yanliz bırakmayıp acımızı bizle paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.Nur icinde yat saygın insan senin torunun olmak bana gururun en büyüğünü yaşatıyor.

emine gül okumuş 03-05-2013

taziye

kendi halinde insan gibi yaşayan ve bizimde buna saygıyla bakmamızı saglayan sayılı büyüğümüz selehattin dede örnek kişiliğin ebediyen bizimle olacaktır.nur içinde yat dualarımız seninle......

Hacer Okumuş Maden 03-05-2013

Teşekkür

Yaşamı boyunca kimseyi kırmamış üzmemiş tam bir Barış adamı canım DEDEM; Ebediyete giderken öyle bir gurur yaşattınki bize o acının yanında, senin için söylenen seni anlatan muhteşem sözler senin torunun olmaktan bir kez daha gurur duydum. Hayatın aslında nasıl yaşanması gerektiğini anlattın, önemli olanın ebediyete saygı ile uğurlanmak oldugunu gösterdin, yine aramızdan ayrılırken aslında en büyük dersi verdin. Biz seninle hep gurur duyduk canım dedem Dilerim hayatımızı sana yakışır şekilde yaşayabiliriz. Nurlar içinde yat.........
Acımızı paylaşan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

metin erkan 08-05-2013

o benim amcam

EZGİN BÜYÜK VE DOĞAYI GELDİĞİ YERİ BİLEN MÜCADELİĞİ SEVEN MEVSİMLER . NE OLURSA OLSUN. ONA GÖRE HAREKET KABİLİYETİ. OLAN BİR AMCAMDIR. ODA GEÇMİŞTEN GELİYORDUR. HERHAL. SAYGILARIMLA .BİZLER SENİ BİLİYORUZ AMCA

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 527
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 657
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 521
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 465
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 438
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 441
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 421
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 483
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 472
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1140
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 867