ARDAHANLILAR DERNEĞİNDEN YENİ ATILIMLAR

11-09-2012 9272 Yorum yok. Yorum Ekle

Ardahanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Arda-Der) İBB Beykoz Koru Tesislerinde, Sivil Toplum ve Basın Kuruluşları ile tanışma ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere kahvaltılı toplantı düzenledi.

Kahvaltıya Beykoz Kaymakamlığının 1. günü olan Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Ali Kemal Kılıç, Kas-Der Başkanı Süleyman Çalık, Samsunlular Derneği Başkanı Fatih Yılmaz, Kars-Ardahan-Iğdır Dernek Başkanı Zeki Avşar ve Bulancaklılar Dernek Başkanı Abdullah Yümsel davetin Beykozlu katılımcıları olurken;

Ardadan Dernekler Federasyonu Başkanı Güven Doğruyol, Celil Ünlü Ardahan Bölge Yatılı İlköğretim Okulları Dernek Başkanı, Tuncer Dağ Ardahan Kültür Evi Başkanı, Ardahanlılar Derneğinin konuşma yapan konukları oldular.

 

Derneğin Kurucu Başkanı Alaattin Kılıç’ın sunumunu yaptığı kahvaltıda, Dernek Başkanı Bayram Ulusoy tüm Yönetim Kurulu adına konuklarını selamlayarak davetlerine katıldıkları için teşekkür etti.

 

Başta Beykoz Kaymakamı Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek olmak üzere, protokol konukları sunucu tarafından mikrofona davet edilerek, görüşlerini aktarmaları istendi.

Tüm konuşmacılar Sivil Toplum Çalışmalarının önemine değinen konulara dikkat çekerken, bazı konuşmacılar Ardahan Derneğinin, Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ile birleşmesinin daha olumlu olacağının altını çizdi. Bazı konuşmacılarda kültürel çalışmalarının bir gösterisini de Beykoz’da yapmak istediklerini belirtiler.

 

Kahvaltının en çarpıcı konuşmasını Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan yaparken, Erdoğan detayları video kayıtımız da bulunan konuşmasında, ülke bütünlüğünden, STK çalışmalarına kadar önemli konulardaki görüşlerini davetlileri ile paylaştı.

 

Beykozluların Festivallerden ve özel gecelerden yakından tanıdığı ve ayrıca Dernek Yönetiminde olan THM Sanatçısı Mehmet Kılıç bir dörtlük şiir, bir dörtlükte yöresel türkü ile kahvaltıya renk kattı.

 

Etkinliğin sunucusu Alaattin Kılıç açılışta katılımcıların bilgi alışverişinde bulunacağını söylemesine rağmen, basın temsilcilerinden kimseye söz vermemesi dikkat çekti.Geride bırakılan Festival döneminde çalışma kriterleri yüzünden festivale alınmayan ve buna paralel olarak Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Üyeliği düşmüş gözüken, Ardahanlılar Derneğinin konumunda, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliğine yeniden katılımı ile ilgili yeni bir gelişme ve müracaat yokken, kahvaltıda dağıtılan bilgi formunda bazı İl Dernekleri bilgilerinin yanlış yazılması ve Ardahanlılar Derneğinin en başa alınarak, İl ve Bölge Dernekler Birliğinin Üyesi gibi gösterilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Yeni yapılan genel kurul ile göreve gelen Bayram Ulusoy ve ekibinin kısa dönemde yaptıkları başarılı atılımlar Beykoz’da farkındalık yaratmaya devam ederken, Ardahanlılar adına oldukça başarılı geçen kahvaltı etkinliği sonrasında tüm davetliler toplu fotoğraf çektirdiler.

    


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


11-09-2012 9272 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 519
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 646
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 434
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 415
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 864