BEYKOZ İL DERNEKLER BİRLİĞİ “SESSİZ BEYKOZ’UN SESİ OLDU”

07-09-2012 10847 3 yorum. Yorum Ekle

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarına sessiz kalmadıklarını göstermek ve kamunun dikkatini ülke bütünlüğüne çekmek düşüncesiyle, Beykoz Meydanında basın açıklaması yapıp, ardından;

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, ülkemizin içinde bulunduğu terör olaylarına sessiz kalmadıklarını göstermek ve kamunun dikkatini ülke bütünlüğüne çekmek düşüncesiyle, Beykoz Meydanında basın açıklaması yapıp, ardından yine Beykoz Merkez Camisinde Şehitlerimizin Ruhu için Yasin-i Şerif okuttu.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliğinin her biri Beykoz’da faaliyet gösteren, Giresun, Samsun, Gümüşhane, Bayburt, Sinop, Erzurum, Çankırı, Tokat, Doğu Karadeniz, Sivas, Batum ve Havarisi, Kar-Ardahan-Iğdır, Ordu-Mesudiye ve Kas-Der(Kastamonu) derneklerinden oluşan 15 üyesinin, yönetim kurulu başkanları ve üyelerinin hazır bulunduğu basın açıklaması ve ardından okutulan Yasin-i Şerif’e bazı siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Birliği Başkanı ve Muhtarlar ile etkinliğe tanık olan vatandaşlar destek verdiler.

Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliğinin Dönem Sözcüsü Beykoz Samsunlular Dernek Başkanı Fatih Yılmaz’ın sunumunu yaptığı etkinlikte, basın açıklamasını Birliğin Dönem Başkanı Batum ve Havarisi Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç yaptı.

BEYKOZ İL DERNEKLER BİRLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI

Aziz Milletimiz, Muhterem Beykozlular,Son dönemlerde giderek tırmanan HAİN terör saldırıları ve özellikle Beytüşşebap İlçesin de PKK saldırısı sonucu meydana gelen terör olaylarında Şehit düşen ve yaralanan kahraman vatan evlatlarının haberleri, aziz milletimizin bütün fertleri gibi bizleri de derinden yaralamıştır. Ayrıca Afyonda elim bir kaza sonucu olduğu söylenen olay sonucu şehit olan 25 askerimize de Allah’tan rahmet , yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bunca yıldır ülkemizde sergilenen ne idüğü belirsiz dış mihraklı oyunlar neticesinde maalesef yine birçok evimize, birçok yöremize ateş düşmüştür. Özellikle ambulans sesinden bile ürperen annelerimizin yüreğinin tam içine kor düşmüştür. Bu annelere oğlun şehit oldu haberini vermeye kim cesaret edebilecektir. Oğlum şehit olduysa “ vatan sağolsun “ diyen şehit babalarını kim teselli edecektir. Bu hain oyuna bir an evvel son verilmeli, hainlerin inleri başlarına yıkılmalıdır. Aksi takdirde bilinmelidir ki; Artık Türk milletinin sabrı taşmaktadır.

Türk Milleti şehitleri için döktüğü gözyaşlarını dualarıyla süslemiştir. Gencecik vatan evlatları,Hayallerini ve sevenlerini geride bırakarak milyonların kalbinde bayraklaşmıştır.Bilindiği üzere şehitlik herkese nasip olmayacak yücelikte bir makamdır. Bu makama yükselen kardeşlerimizin şefaatine erişmek ise hepimiz için en büyük Temenni olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak ülkemizin ve milletimizin huzuruna kast eden hainlerin alçakça ve şerefsizce Tertipleri karşısında vatandaşlarımızın geleceğe yönelik kaygıları artmış, bu konuda en sert tedbirlerin bir an önce alınması kaçınılmaz olmuştur.

 

Türk Milleti üzerinde birileri oyun oynamaya çalışıyor. Bizler Kürdüyle, Lazıyla, Gürcüsü,Çerkeziyle, Türkmeniyle bölünmez bir milletiz. Biz bu sınavları yüzyıllardır birlikte verdik. Çanakkale’de, Yemen’de, Plevne’de birlikte destanlar yazdık.Gerekirse bundan sonra yine yazarız.Kimse Türk Milletini sınamaya kalmasın.

Bizler, Dernekler Birliği ve Beykozlular olarak bu oyuna “DUR” diyoruz.

 Biz Dernekler birliği ve Beykozlular Olarak Ülkemizin dağılma ve çözülme sürecine sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyetini, milli varlığını ve birliğini sonsuza kadar korumaya yeminliyiz. Azimliyiz.Kararlıyız.

Bizler Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğü için her şeyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet Kederli ailelerine ve tüm milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz

Beykoz İl Dernekler Birliği

Yerel basın mensuplarına yazılı ve e-mail yoluyla ulaştıran basın metnini Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Ali Kemal Kılıç’ın okumasından sonra etkinliğin ikinci bölümü olan Beykoz Merkez Caminde akşam namazını müteakip Şehitlerimiz için okutulan Kuran-ı Kerim dinletisine geçildi.   


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


07-09-2012 10847 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Mahmut YILDIZ 08-09-2012

duyun artık ülkeyi yönetenler

Ülkemiz milletimiz oldukça zor günlerden geçmekte.Kürt açılımı adını verdikleri sorunları çözecek yerde giderek derinleştirdiler. Ham hayallerden yola çıkarak sıfır sorunu hedefleyen dış politikamız dost diyecek tek komşumuz kalmadı .yıllardan beri hep ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar ve hep sabırlar diliyoruz ama şehitlerimiz artarak devam ediyor buradan ülkeyi ve bizleri yönetenlere sesleniyorum ya bir yolunu bulun yada yoldan çekilin hasiyet ve şerefiniz varsa ŞAHLANIŞ HAREKETİ DERNEĞİ TŞK,BŞK,MEHMET MAHMUT YILDIZ.

Mehmet Mahmut YILDIZ 09-09-2012

yorumlarımızla destek olalım

BEYKOZ il dernekler birliğini yorumlarımızla destek olmamız gerekliliğine inanıyorum basın açıklamasını okuyup geçmek yetmez konu üzerindeki destek anlamında görüşlerimizi ifade etmek il dernekler birliğine güç katacaktır ürkek toplum olmadığımızı görsünler şahsım olarak il dernekler birliğini taktir ve tebrik ediyorum [kurumsal kimliğimle yorumumu yazdım inşallah örnek olur saygılarım,la Mehmet Mahmut YILDIZ.

alikemal kılıç 10-09-2012

batumhavalisi

Ben özelikle beykoz yerel basınına göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı kendilerine teşekür ediyorum veayrıca beykoz ilve bölge dernekler birliğinin göstermiş olduğu birlik beraberlik ve dayanışmalarından dolayı teşekür ediyorum gerçekten kolay bir işdeyil ayrı ayrı derneklerin bir araya gelerek buuyumu göstermek örneğin bazen kendi yönetim kurulumuzla bile zaman zaman sorun yaşanabiliyor biz dernekler biliği olarak bir adım attık elbete beykozumuzun çıkarına olan bütün gelişmeleri takip ediyor vede ona göre adım attık ve atmayada devam edeceğiz

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 522
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 650
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 518
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 435
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 416
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 864