TÜRKİYE YENİ BİR LİDER İLE TANIŞMAK ÜZERE

29-05-2012 11257 17 yorum. Yorum Ekle

Günümüz dünyası siyasetinin anlaşılmazlığından yola çıkarak, siyasetin ve siyasetçilerin kendi kendini eğittiği STK çalışmalarıyla tanıdığımız, Şahlanış Hareketi Lideri Murat Altun Beykoz’da sevgiyle karşılandı.

 

Günümüz dünyası siyasetinin anlaşılmazlığından yola çıkarak, siyasetin ve siyasetçilerin kendi kendini eğittiği STK çalışmalarıyla tanıdığımız, Şahlanış Hareketi Lideri Murat Altun Beykoz’da sevgiyle karşılandı.

Şahlanış harekatının kurucularından ve yöneticilerinden olan Beykoz’un tanınmış STK ve Siyasetçilerinden olan Mehmet Yıldız ve Yusuf Kıroğlu’nun ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantı, Beykoz Belediyesi Kuruluşu olan Beytaş Kanlıca Teras’ta yapıldı.

Yoğun Beykoz gündeminin oluştuğu bir hafta sonunda oldukça kalabalık olan Şahlanış Harekatı kahvaltısının Beykozlu tanıdık konukları da oldu. Çubuklu Derneği Başkanı Erdem Çelik, Samsunlular Derneği eski Başkanı Hayrettin Özbay, Ordu-Mesudiye Kenger Derneği Başkanı Ercan Kaya;

Beykoz Sinoplular Derneği Başkanı Adnan Çelikel, CHP Milletvekili Aday Adaylarından Av. Günizi Dizdar, Gazeteci Oktay Manoğlu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Yöneticilerinden Erkan Özmen, Kanlıca Mahallesi Muhtarı Refik Zengin, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Dönem Başkanı Ali Kemal Kılıç Şahlanış Hareketi Derneğinin kahvaltılı toplantısına katılan Beykozlu konuklar oldular.

 Şahlanış Harekatı Kurucularından Mehmet Yıldız ve Yusuf Kıroğlu’nun,  liderlerini Beykoz STK ve Siyasileri ile tanıştırma programının ilk ayağı olan Kanlıca buluşmasında, Şahlanış Hareketi Yöneticileri davetlilere hitap ederek çalışları ile ilgili bilgiler aktardılar.

Mehmet Yıldız yaptığı konuşmada geniş bir yelpazeye yayılan Şahlanış Hareketini Beykoz’da Kanlıca’dan başlatmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,  Beykoz un imar, ecrimisil, mülkiyet, işsizlik ve 2-B gibi ciddi problemler içerisinde olduğunu vurgulayıp, bu konuda çalışma yapan ve Beykoz’a katkı sunan her kuruma Şahlanış Hareketi olarak koşulsuz destek vereceklerini belirterek tüm konuklarına hoş geldiniz dedi.

Başkan Yardımcılı Salih Altun, Şahlanış Hareketi konusunda Genel Başkanının bilgi vereceğini belirtip, halkın estetikten yoksun bir yaşam koşullarına zorlandığını, kendilerinin bu gidişata kafa yoracaklarının altını çizdi.

 

Şahlanış Hareketi Lideri ve Genel Başkanı Murat Altun güncel politika değerlendirmesini oldukça akıcı bir sunum ile dile getirdikten sonra, bozulan adalet dengesini sağlamak için Şahlanış Hareketini başlattıklarını, Şahlanış Harekatının kesinlikle muhafazakar olmadığını ve toplumcu olduğunu belirtip sağcı ve solcu yakıştırmasından uzak durup kesinlikle “toplumcu” olduklarına dikkat çekti.

Oldukça samimi ortamda hoş sohbetler ile geçen kahvaltı sonlarında katılımcılar, konuklardan Nezahat Koptagit’in aynı binada bulunan sergisini ziyaret etmeleriyle düzenlenen program son buldu.

   




29-05-2012 11257 17 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Muhammed İbrahim YOLDAŞ 29-05-2012

İlkeli Duruş

Siyasetin tıkandığı,çözüm üretemediği bir ortamda ilkeli siyaset anlayışı ile siyaset sahnesine çıkan Şahlanış Hareketi en kısa sürede tüm toplumu kucaklayacağı günlere doğru hızlı adımlarla yol alıyor.Bu organizasyonda emeği geçen sayın Mahmut Yıldız'a ve sayın Yusuf Kıroğlu'na da teşekkür ediyorum.

Ömer İLÇİN-Genel Başkan Başyardımcısı 30-05-2012

Serdengeçtiler Geliyor

Özel bir program sebebiyle katılamadığım ve derin üzüntü duyduğum Şahlanış Hareketi Toplantısının, değerli organizasyonunda çekilen görkemli fotograflar beni çok mutlu ettiğini ifade etmeliyim.

STK'ların tanınmış siması Genel Muhasibimiz Mahmut Yıldız ve Kurucu Başkanlık Kurulu Üyemiz Yusuf Kıroğlu'na ,Kıymetli büyüğümüz Siyasi ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Eğitimci-Avukat Salih Altun'a ve Şahlanış Hareketi toplantısına iştirak eden tüm misafirlere,hareketimizin Aziz Türk Milleti ile tanışma ve kucaklaşmasını manşetlerine taşıyan Doğuş Habere Yerel basında Güven şiarına uygun bir düstur sergilemelerinden ötürü şükranlarımı sunarım.

İbrahim 30-05-2012

Kırgın DP' li

Bu iki arkadaşı çok iyi tanıyorum, en iyisini yaptılar bizim sanki göbek bağımız var ne konuşabiliyoruz, konuşsak bile dikkate alınmıyoruz. Partinin genel merkezindeki çekişmelerin 100 kat fazlası ilçede var, laf olsun diye kendilerini avutmak için particilik oynuyorlar. Mehmet bey ve Yusuf beyi verdikleri ayrılış kararından dolayı tebrik ediyor yeni çalışmalarında sonsuz başarılar diliyorum. Ayrıca bu harekatı eski arkadaşları ile daha geniş bir şekilde paylaşmalarını tavsiye ediyorum. Saygılar

YUSUF KIROĞLU 30-05-2012

KIRGIN DP.Lİ

DEĞERLİ ARKADAŞIM UZUN YILLAR MÜCADELE ETTİĞİMİZ DP.de DEĞİŞMEYEN TEK ŞEY ÜLKE MESELELERİNE DUYARSIZ KALMAK.YILLARDIR YAŞANAN İÇ KISIR ÇEKİŞMELER DP. yi BU MESELELERDEN UZAK TUTMUŞ VE YÖNETİCİLERDE BU OYUNA GELMİŞLERDİR.SABRIN SINIRI OLDUĞU KANAATİ İLE VARABİLECEĞİMİZ EN UÇ NOKTAYA KADAR GELDİĞİMİZİ DÜŞÜNEREK BİR KARAR ALDIK.BİZİM İÇİN VE HERKES İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.ÇIKMIŞ OLDUĞUMUZ BU YOLDA HEDEFE YALNIZ VARAMAYACAĞIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ,BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÜCÜNÜ HEPİMİZ BİLİYORUZ.GELİN BU YOLDA BİRLİKTE HAREKET EDELİM. SAYGILARIMLA.

Bilge Kaya 31-05-2012

Teşekkürler

İnternet üzerinden takip ettiğim bu hareketle ilgili haberi ulaştırdığınız için teşekkür ederim.

Türkiye'de yepyeni bir sayfa açılıyor, bambaşka bir bakışla bölgeyi ve dünyayı değerlendiren kesin çözümler üreten bir yaklaşım sahneye çıkıyor. Uzun yıllardır siyaseti izleyen biri olarak bütün sorunlara ayağı yere basan reçeteler sunan tek hareket olarak Şahlanış Hareketini görüyorum.

Basit bir siyasi heyecan değil, söylemleri kesinlikle izlenmeli.

Engin İşler 01-06-2012

Şahlanış Geliyor.

Ben Şekerbankta çalışıyorum. Sayın Liderin ekonomi , bankacılık ve iktisadi görüşleri beni çok etkiledi. Yakınınen takip ediyorum. Destekliyoruz. Bütün Şahlanış Hareketi mensuplarına saygı ve sevgiler.

A. Kantar 05-06-2012

Haydi Şahlanış'a destek olalım.

Benim yaptığım araştırma ve incelemeler neticesinde. Ulaştığım sonuç şudur ki , Şahlanış Hareketi hiçbir siyasi çizgi ve misyonun uzantısı değildir. Lider Murat Altun'da hiçbir geçmiş siyasi liderin takipçisi değildir. Bu yüzden geçmişin kirli iş ve ilişkilerinden uzaktalar. Ben yürekten destekliyorum. İşleri çok zor ama imkansız değil...

Toplam 17 yorum bulundu. 11-17 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 520
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 646
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 434
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 415
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 864