EMEĞİN HERŞEYİN ÜSTÜNDE OLDUĞU GECE

09-08-2010 7030 13 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Halk Dansları Topluluğu’nun Bayram Yıldız, M.Bora İnan, Seda Gürdap ve Necdet Çolak’tan oluşan Hocaların, Bayram Yıldız koordinasyonunda hazırladıkları “Ritmik Adımlar” isimli gösteri A. Mithat Efendi Kültür Merkezinde izleyenleri büyüledi.



Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Halk Dansları Topluluğu’nun Bayram Yıldız, M.Bora İnan, Seda Gürdap ve Necdet Çolak’tan oluşan Hocaların, Bayram Yıldız koordinasyonunda hazırladıkları “Ritmik Adımlar” isimli gösteri A. Mithat Efendi Kültür Merkezinde izleyenleri büyüledi.


Halk oyunları öncesi yörelerin slayt gösteri ile tanıtılarak oynanan Halk Oyunları, Folklorik Dans Gösterisi, Tango-Latin ve Lirik Dans Gösterisi, Aşuk-Maşuk Gösterisi, Halk Müziği, Ney ve Semazen Gösterisi, Keman Dinletisi, Ney ve İlahi Dinletisinden oluşan program çok özel bir kartografi ile izleyenlerin beğenisine sunuldu.


Eğitimci Cevdet Baki Karavili’nin sunumunu yaptığı geceye, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı’nın geleceğinin beklenmesinden dolayı yaklaşık bir saatlik bir gecikmeyle başlanabildi. İzleyicilerin beklemeden dolayı yaşadığı hoşnutsuzluk, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Lale Enç ve Kulübün Öğretmenlerini zaman zaman zor duruma düşürdü.


Gösteri öncesi verilen kokteylden sonra, Kulüp Başkanından başka hiçbir protokol mensubunun olmadığı bir ortamda başlanan geceye daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla katıldı. İzleyici potansiyelinin Beykoz geneline yayılmadığı davetliler arasında, bazı muhtar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bulunmasına karşın, genel izleyici kitlesi bu camiaya gönül verenler ve sahnede görev alanların aile bireylerinden oluştu.


Sarf edilen emeği sahnelemek adına hazırlanan ortamda sıkıntı oluşmasına rağmen, Ritmik Adımlar Gösterisi için sahne alan herkes olağanüstü performans göstererek izleyenleri kültür gezintisine çıkarttılar.

Yapılan kısa protokol konuşmaları sonrası, emeği geçenlere verilen teşekkür belgelerinin takdim edilmesinden sonra, gösteri sorumlusu Bayram Yıldız, yaptığı konuşmada kendilerine bu olanağı tanıyan belediye yetkililerine ve gösterilerini izlemeye gelenlere teşekkür ederken, amaçlarının kendilerine güvenenleri mahcup etmeden daha yeni projeler ile hizmetler sunmak olduğunu belirtti.




Gecenin tüm katılımcıları ve sahne alan sanatçılar güzel bir akşam geçirmemenin keyfini ortak yaşayarak, Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinden ayrıldılar.



Not: Ardahanlılar Derneği Kurucu Başkanı Alaattin Kılıç teşekkür belgesi verirken fotoğraf karesine girmediği için, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal'ın fotoğrafı çok fulu olduğu için yayınlanamamıştır.Teşekkür belgesi alan Belediye Spor Kulübü kursiyerlerinden ve Sayın Alaattin Kılıç ve Sayın Murat Erdal'dan özür dileriz. Bu açıklama fotoğrafı çekilen kursiyerlerin diğer kursiyerler gibi kendilerini görememe endişelerini gidermek için yapılmıştır.
Doğuş Haber

Not 2 : 06 Ağustos 210 saat 12.38'de giren haber 09 Ağustos 2010 saat 23.17'de yeniden güncellenmiştir.



09-08-2010 7030 13 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

nağme 06-08-2010

bravooooooooooooooo

resimlere baktıkça o geceyi yeniden yaşattığınız için çok teşekkür ediyor ve emek ve emekçiye gösterdiğiniz ilgiden dolayı da ayrıca tebrik ediyorum.işte basın işte doğuş haber.

binkoz 06-08-2010

OLAĞANÜSTÜ GAYRET

Müthiş bir gece idi emeği geçenleri tebrik ederim.Bu gösterinni sezon tekrarını beklerim.Tüm dans koreografileri mükemmel seçilerek ,Beykoz halkına servisleyen değerli hocalarımızı tebrik ederim.Bravo Beykozun emekçileri.

alya 06-08-2010

süperrr

mükemmel organize edilmiş bir geceydi.. fakat beykoz belediyesi adı altında düzenlenen geceye belediye başkanının katılmamasını vatandaşa ve oradaki emeğe büyük saygısızlık olarak adlediyorum.. belediye sayfasında yapılan haberdeki kalitesizlik te başkanın olmamasının yalakalık yapacak kimse olmaması anlamına geldiğini gördüm.. yazık.. sizi de emeğe olan saygınızdan ve yapmış olduğunuz bu güzel yayın dolayısıyla tebrik ediyorum Doğuş Haber Sahibi ve Çalışanları..

sevil 08-08-2010

muhteşem bir gece

ben de katılanlar arasındaydım. daha kalabalık olabilirdi tabi beykoz belediye başkanının emeğe saygısı olmadığı bir yerde vatandaştan fazlası beklenemez. kızımda oluşumun içindeydi. kısa sürede büyük başarı elde ettiler hepsini tebrik ediyorum. doğuş habere de böyle geniş bir sayfa ayırarak geceyi güzel yansıttığı için teşekkür ediyorum..

nilgün 09-08-2010

tebrikler

böylesine emek ve yürek isteyen bir işe gönül verenleri tebrik ediyorum.Tekrarını bekliyoruz.

Elif kılıç 09-08-2010

MÜTHİŞ EMEK

kesinlikle çok güzel bir geceydi.beykozumuzun beykozlu hocalarımıza sahip çıkıp yeteneklerini sergilemelerind eki desteklerinden dolayı teşekkür etmek isterim.biz beykoz ilçesi olarak daha güzel projelere imza atabiliriz tabi sayın belediye başkanımızın desteğiyle.
bu gösterilerin hafızalara kazındığına eminim çünkü en can alıcı nokta öğrencileriyle beraber dans eden hocalarımızdı.senelerdir bu tarz gösterilere gerek aktif gerek seyirci olarak katılırım fakat hiç bir yerde böyle bir birliktelik görmedim
belediyemiz dansçılarının başarılarının devamını diler bu güzel gece için teşekkür ederim

yelda dal 09-08-2010

müthiş performans

Bu haber yorumunu 1239 kişi okumasına rağmen yorum yazmayan bir kitle enteresan bu geceyi anlatanları dinledim tekrarını umarım bizden esirgemezler.Emeği geçenlere Beykoz adına tebrik ediyorum.

nilgün 11-08-2010

süper süpersonik

böyle bir organizasyonu yapanları kutluyorum.Bravo Bayram hoca yine klasını konuşturdun.

bestami 18-08-2010

harikasınız çocukla...r

haberinizi gaziantepten okudum eminim kaliteli bir gece olmuştur.Bayram hoca emeğine ve yüreğine sağlık...

KADRİYE BAL 19-08-2010

HARİKA ÇOCUKLAR BEYKOZUN GENÇLERİ

AYAKLARINIZA YÜREKLERİNİZE SAĞLIK KÜLTÜRE BU KADAR ÖNEM VEREN DEĞERLİ DOĞUŞ HABER HABERİNİZDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.DEĞERLİ HOCALARIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM.BEYKOZA KALİTE KATANLARA HELAL OLSUN.BAYRAM HOCA KUTLARIM :)

Toplam 13 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 515
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 644
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 514
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 456
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 431
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 431
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 412
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1136
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 861