ERGÜL GÖKÇE İÇİN VEDA YEMEĞİ VERDİ

17-10-2007 5382 Yorum yok. Yorum Ekle

Samsun Vali Yardımcılığına atanan, Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe onuruna, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül Beytaş Tesislerinde, ilçe protokolüne, veda yemeği verdi.


Cengiz Gökçe’nin veda yemeğine, ev sahibi Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral İbrahim Akın, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanifi Dilmaç, İktidar Partisi Beykoz İlçe Başkanı, Daire Müdürleri, Beykoz Vakfı Başkanı, İl Genel ve Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Danışmanları ve Üst Düzey Belediye Yöneticileri, Beykoz Askerlik Şubesi Başkanı gözlemleyebildiğimiz konuklar oldu.




Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül yaptığı konuşmada, veda yemeğini laf olsun ve protokol nezaketi gereği yapmadığını, Cengiz Gökçe’yi tüm Beykoz’un sevdiği ve saydığı birisi olarak yakından bildiği için, veda yemeğini içten gelen bir davranış olarak düzenlediğini belirtti. Ergül konuşmasının sonunda, bu sevgi olayının büyüklüğünde bir sır var. Bu sırrı bize açıklamak üzere Sayın Kaymakamımızı mikrofona davet ediyorum diyerek sözlerini bitirdi.


Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, alkışlarla geldiği mikrofondan hitap ederken, aşırı heyecanlı olduğunu kendiside kabul etti. Gökçe, konuşmamı tamamlayamazsam şimdiden özür dilerim diyerek sözlerine başladı.
Kaymakamımızın, kendisi için toplanan protokol mensuplarına çeşitli konularda hitap etmesi sebebiyle, aktardıklarını spotlar halinde geçiyoruz.

Öncelikle altı yıla yakındır çalıştığım Beykoz’da benim huzurlu ve sağlıklı çalışmamı sağlayan tüm Beykoz Halkına Teşekkür ediyorum.
Ben insanı karşılıksız severim, ben o sevgiden gelecek menfaat ve zararı asla düşünmem, sevgimi karşılıksız veririm.
Beykoz insanını yaşam tarzı ile benim ve ailemin yaşam tarzına benzerliğinden dolayı, Beykoz’u ve Beykoz insanını ayrıcalıklı sevdim.
İnsan sevgim, yıllarca yaptığım mesleğimi de severek yapmamı sağlıyor.
Vefaya çok önem veririm, insanların ve dostlarımın zor günlerinde yanlarında olmaya gayret gösteririm.
Kendimi bir yönetici gibi değil de, bir orkestra şefi gibi düşünmekteyim, devlet dairelerinde hizmetin devamlılığına ve insanımızı bu gün git yarın gel uygulamasından uzak tutmaya çalışmışımdır. Bu düşüncelerimi gönül rahatlığı ile uygulayabildiğimi hissettiğimde kendimi başarılı kabul etmişimdir.
Hizmette kusur ve hata olabilir, hata ve kusurlarda biz insanoğlu içindir.
Yalnız şu bir gerçektir ki, kendime “VEFASIZ DEDİRTTİRMEMEYE” büyük özen gösterdim. Bırakın bana vefasız denmesini, bunu içinden geçireni bile anlarım, Allaha şükür bu güne kadar böyle bir durumla karşılaşmadık. Şayet karşılaşsaydım, kendimi affetmez cezalandırırdım.
Ben kiminle oruç tuttuysam onunla Bayramı görmeye dikkat eden, kimin ekmeğini yiyip suyunu içtiysem ona nankörlük etmemeye özen gösteren biriyim.
İstanbul Boğaz Komutanımız Tuğamiral İbrahim Akın ile tanışmaktan son derece mutluyum. Beykoz’un yaşamış olduğu sel felaketinde, bizlere olan desteklerini unutmamız mümkün değil, her zaman minnetle anıyor teşekkür ediyorum.

Yerel Yönetimimizin temsilcileri olan ve en yakın çalışma arkadaşlarım olarak gördüğüm, Muhtarlarımıza özellikle teşekkür ederim.
Beykoz Belediye Meclisinin almış olduğu kararla artık benimde sizler gibi bir Beykozlu olduğumu özellikle hatırlatıyorum.
20 Ekimden sonra ilişkilerimiz bir Beykoz ferdi olarak, ağabey kardeş ilişkileri içerisinde olacaktır.
Bu güne kadar olduğu gibi, bu günden sonra da, ekmeğini yediğim suyunu içtiğim, Beykozluların emrinde olacağımın bilinmesini isterken, şahsıma böyle bir gece organizasyonu yapan Sayın Belediye Başkanına ve katıldığınız için siz konuklara gönülden teşekkür ederim.


Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe konuşmasını, duygusal bir hitap ile bitirdikten sonra, kendisine Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül tarafından, ilçemize olan hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve Beykoz ürünü olan cam mamullerden oluşan bir hediye seti verildi. Cengiz Gökçe hediye paketlerinden bir tanesini açarak cam mamulü konuklarına gösterdi ve Belediye Başkanına bir kez daha teşekkür etti.



Yemek salonunda yapılan törenin bitimiyle, tüm konuklar restaurant’ın bahçesine çıkarak Cengiz Gökçe ile teker teker vedalaştılar. Gökçe’nin daha Beykoz’da geçireceği günler olması ve bu süre içerisinde kendisini birçok kez görme şansımız olacağı için ve bu acılı sahneyi son gün bir defa yaşamak düşüncesiyle, Doğuş Haber ekibi olarak biz Sayın Kaymakamımızla vedalaşmadık.




17-10-2007 5382 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 568
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 836