Adnan Güner İYİ Parti’yi Tercih Etti

15-12-2020 4036 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP eski Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve İlçe Yöneticisi Adnan Güner CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. Güner’in rozetini İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu taktı.


İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı’nın Rüzgarlıbahçe’de ki yeni ilçe merkezinde gerçekleşen parti katılım ve rozet takma töreni İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ve İlçe Yöneticilerinin ev sahipliğinde sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleşti.


İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir’in selamlama konuşması ile başlayan etkinlik İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun konuşması ile devam etti. Kavuncu, Türkiye ve İstanbul gündemi ile ilgili değerlendirmelerini gerçekleştirdikten sonra Beykoz için önemli dinamiklerinden bir tanesi olan Adnan Güner’in partilerine katılmış olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Güner’in rozetini taktı.


Rozet takımı sonrası konuşan Adnan Güner, İYİ Parti’ye sıcak ve samimi bir karşılama ile katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, İlçe Başkanı Akif Taşdemir şahsında herkese teşekkür etti. Adnan Güner’in konuşması sonrası etkinlik son buldu.


Adnan Güner’in süreç ile ilgili hazırladığı basın açıklamasını orijinal haliyle okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Değerli Beykozlular

Siyaset, siyasi parti örgütlerinin demokratik bir ortamda, özgürce hür iradelerini kullanması ve Laik, Ulus Devleti olan TÜRKİYE Cumhuriyeti Üniter yapısını savunan, yurttaşlık görevi anlayışıyla icra edilmesi düşüncesinde olan kişiyim.

ATA’mızın ilkeleri doğrultusunda hiçbir beklentim olmadan ülkeme ve Beykoz halkına hizmet amacıyla siyasi hareketin içinde bulunmaktayım.


Bu düşünce ve yapı içerisinde CHP çatısı altında çok uzun yıllar siyasetimi sürdürdüm. Çok güzel anılarım oldu. Dostluklar kazandım, iyi kötü günlerim oldu. Acı yutkunduğum günlerde. Partinin birçok kademelerinde görev aldım.

Kolay değil, duygulanmamak elde değil, uzun yıllar mücadele verdiğim partimden ayrılma kararı verdim.


Beni sadece belirli muhit tanırdı, CHP sayesinde tüm Beykoz tanıdı.

K.Adnan Güner olarak geldim, kırmadan dökmeden gidiyorum. Bugüne kadar birlikte siyaset yapmış olduğum partili arkadaşlarıma, mahalle birim ve başkanlarına, İlçe başkanlarımıza, Kadın kolları ve Gençlik kolları başkanlarımıza İl Başkanlarımıza ve yönetimlerine Genel Merkez ve Genel Başkanlarımıza teşekkür ederim.

Biz büyük bir mücadeleye gönül vermiş küçük erleriz. Bugüne kadar parti içi ve parti dışı ayrı ayrı mücadeleler verdik. Ben kırmamayı, dökmemeyi ve birleştirici olmaya özen gösterdim. Önemli olan gönüllerde güzel bir iz bırakabilme olduğuna inandım. Sevgiyi ve saygıyı önde tuttum. Bu vesile ile üzerimde emeği olan herkesten helallik istiyorum.


Partili dostların bilmesi gereken(daha doğrusu) uyulması gereken en önemli konu kişilerin hadlerini bilmeleri, eleştirilmesi gereken konularda saldırı ve hakaret içeren yaklaşımların parti içi kutuplaşma ve kavgalar neticede, bizlerin halkımızla yakınlaşmayı ve kaynaşmamızı engellemekte, bu yüzden oy fakirliği çekilmektedir  düşüncesindeyim.

Sevginin, Samimiyetin ve Güvenin olmadığı bir ortamda başarı sağlanabilir mi. Bu mümkün mü

Elbette olması gereken kaynaşmış bir vücut halinde görev yapmaktır.


Ağır ekonomik baskılar altında ezilen, sadaka ekonomisine boyun eğmek zorunda bırakılmaya çalışılan halkımıza, Ülkemizin nereye savrulduğu belli olmayan bir ortamda, Aile içi şiddetin arttığı, Kadına şiddetin arttığı, toplumun değer yargılarının kaybolmaya yüz tutmuş bir dönemde Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği yolda medeni toplum yaratabilme mücadelesi ancak Liyakatın, Sevginin ve Samimiyetin olduğu bir ortamda verilebilir.

Çok doğru bulduğum bir tespit var

" Söz ve davranışın uyumlu, Eylemin cesaretli olduğu, Halkına güven veren, Tutarlı bir liderlik emperyalizmin korkusudur."

Bu nedenle, Böyle bir ortamın olduğuna inandığım İYİ parti çatısı altında daha verimli olacağıma ve  Genel Başkan sayın  Meral Akşener'in liderliğinde ülkeme ve Beykozumuza daha iyi hizmet verebileceğine inandığım için bu kararı verdim. Allah utandırmasın, hayırlı olsun



Fotoğraf Galerisi


15-12-2020 4036 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 488
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787