BEYKOZ VE BENGÜ EFSEN GERÇEĞİ

29-04-2016 7524 2 yorum. Yorum Ekle

Bengü Efsen Dostluk Barış Kültür ve Sanat Derneği, Küçük Kemancılar Müzik Grubu ve Gençlik Orkestrası, Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi Feridun Karakaya Sahnesinde verdiği muhteşem konser ile aralarında Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın da bulunduğu konuklarını mest etti.

Bengü Efsen, geride bırakılan zaman sürecinde, Beykoz envanterine müzik adına tarihe geçecek güzellikler yaşatmaya devam ederken, sıfırdan yetiştirdiği talebelerinin sahne performansının mutluluğunu konuklarıyla paylaştı.

Kültür merkezini dolduran birbirinden değerli müzik severler geceyi, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necla Çağlayan, İSOV Dinçkök Mesleki ve Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Küçük ve Çağdaş Musiki Derneği Başkanı Ömer Dilek’ten oluşan protokol konuklarıyla birlikte izlerken hep birlikte yaza merhaba dediler.

Barış Eycan ve Sevde Uzun’un sunumunu yaptığı konser iki bölümden oluşurken, gençler ülkemiz ve dünya müziğinin seçkin eserlerini izleyiciler ile buluşturdular.

Konserin 1.bölümünde Waves Of The Danube, Geerensleeves, Tıtanıc, Caddelerde Rüzgar, Nihavent Saz Semaisi(Solist Ece Çayır), Pavane(Solist Gülben İzci), Üsküdara Giderken, Katyusha ve It’s Now Or Never isimli eserler icra edilirken;

Konserin 2. Bölümünde ise The Second Waltz, Game Of Throne, Secret Garden(Solist Ece Durak), Perhaps Perhaps(Solist Sena Sonakın), Can’t Take My Eyes Of You(Solist Nisa Öztürk), Sultan-ı Yegah Sırto(Solist Mahmut Erkaya-Buse Efsen), Mısırlou eserleri icra edilirken, konser Kasap Havası ile final yapıldı.

Kemanlar, Buse Efsen, Mahmut Erkaya, Şevval Akpınar, Yağmur Aydın, Ege Alaşoğlu, Ecem Durak, Simay Akın, Dilara Bağcı, Gülben İzci, İlke Yılmaz, Yiğit Erocak, Nisa Öztürk, Ece Emanet, Pelin Güneş, Meral Öğüntürk, Ebrar Akpınarlı, Eren Aslan, Bikem Yılmaz, Buse Çeğil ve Ece Çayır’dan oluşurken, bu güzel ekibe, Piyano da İbrahim Acer, Kanun da Ali İlikan, Saksafon da Gökçe İşler, Klarnet te Sena Sonakın, Gitar da Ömer Özüdoğru, Ritim de Alp Kaya, Bas Gitar da Hasan Emre Girgin, Çello da Feride Berin Öget ve Bateri de Emir Özoğlu’ndan oluşan muhteşem bir ekip eşlik etti.  

Gecenin final eserine geçmeden Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yaptığı kısa selamlama konuşmasında, tüm katılımcıları, Bengü Efsen’i ve saz sanatçılarını tebrik ettikten sonra, “Genç Yavrularımı Gözlerinden Öpüyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Konser bitiminde, Dernek Başkanı ve Şef Bengü Efsen yaptığı konuşmada, başta İlçe Kaymakamı Ahmet Katırcı olmak üzere, geceye katılan tüm konuklara sevgi ve saygılarını sunarak teşekkür ederken, çocukları çok sevdiğini yetişmelerinin bir o kadar da zor olduğunu, onların performanslarını gördükçe gurur duyduğunu vurgulayıp bir sonraki konserlerinin 26 Mayıs 2016 tarihinde olduğunu belirterek sözlerini “Sanata Gönül Veren Tüm Dostlara Selam Olsun.” diyerek bitirdi.

Konser bitiminde Bengü Efsen Barış Kültür ve Sanat Derneği Üyeleri ve geceye katılan konuklar Kültür Merkezinin fuaye alanında hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra rüya gece son buldu.



Fotoğraf Galerisi


29-04-2016 7524 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Bengü Efsen 04-05-2016

Teşekkürler...

Sevgili Doğuş Haber Ailesi...
Küçük Kemancılar Müzik Grubunu ilk kurduğumuz yıllardan bu yana bizleri hiç yalnız bırakmadınız.
Sanata ve emeğe göstermiş olduğunuz hassasiyetinizle her zaman birlikteydiniz bizlerle..
Ve geldiğimiz son nokta da ki bu konserimizde de yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ederiz..
Emeğinize ve kaleminize sağlık..
Sevgi ve saygılarımla...

Mustafa BABUZ 29-05-2016

zoru başarmak

Bengü hoca gibi büyük emekler verip gelecek nesilllere sanat aşılamak... hele hele bu kadar zor ve imkansızlıklar içerisinde .. alkışlar BENGÜ EVSEN e çok iyi tanıdığım ve 1990 larda amatör tiyatro yaptığımız arkadaşım mücadeleyi sever ..

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785