ADEM ÖZTÜRK İLE TSM YOLCULUĞU

15-06-2014 9932 1 yorum. Yorum Ekle

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Erdem Özden’in Sanat Yönetmenliğini yaptığı Alaturka Türk Müziği Topluluğunun Sezona veda Yaz Özel Konserinin Koro Üyeliği ve Solistliğini yapan, değerli yazarımız Adem Öztürk bilinmeyen özelliği ile Konser izleyenlerini ve özel misafirlerini mest etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Erdem Özden’in Sanat Yönetmenliğini yaptığı Alaturka Türk Müziği Topluluğunun Sezona veda Yaz Özel Konserinin Koro Üyeliği ve Solistliğini yapan, değerli yazarımız Adem Öztürk bilinmeyen özelliği ile Konser izleyenlerini ve özel misafirlerini mest etti.


Kadıköy Evlendirme Dairesinde gerçekleşen Türk Sanat Müziği Yaz Konserinde, Adem Öztürk’ü, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneğinden  Zekayi Emeç, Kemal Şülekoğlu, Alpaslan Erdin ve Hasan Gedik ile yönetiminde bulunduğu Sofuoğlu Aileleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yöneticilerinden oluşan ve isimlerini bilmediğimiz, kalabalık dost grubu yalnız bırakmadı.


Kadıköy Belediyesi nikah salonun da Adem Öztürk dostları olarak yerimizi aldığımızda, Erdem Özden Yönetimindeki Alaturka Türk Sanat Müziği Topluluğu Kürdilihicazkar Makamında gerçekleştirdikleri Fasıl sonrası sahneden ayrılıp, programın solistler bölümüne geçildi.


Topluluğun üyelerinden, Sema Ulutürk, Fatma Kılıç, Şükrü Atilla, Leyla Yıldız, Zeliha Ülger, Beyhan Ünlü, Canan Çakır, Aysel Gündüz, Songül Üçler, Dilek Yaşar, Esat Öztop, Dilek Kartel, Adem Öztürk, Gülsüm Yalpur, Erdoğan Doğan, Dilek Beşiroğlu ve Fatma Konca Türk Müziğinin nadide eserlerini icra ettiler.

Salondan yükselen Türk Müziği nağmelerinin iyice havaya soktuğu izleyiciler, Alaturka TSM Topluluğu Sanat Yönetmeni Devlet Sanatçısı Erdem Özden’in verdiği mükemmel konser ile musikiye doydular.


Şef Erdem Özden bitmek bilmeyen enerjisini koro üyeleri, solistler, saz sanatçıları ve program sunucusu ile paylaşması ortaya amatör müzik topluluğunun çıkaracağı en güzel performansın çıkmasına vesile oldu.


Aynı zamanda radyo alaturka programcısı olan Erdem Özden’i programcı arkadaşları Seçil Süslü ve Gürsel Yeğenoğlu’da yalnız bırakmazken, konser programını başarı ile sunan Seçil Süslü, Sanatçı Erdem Özden ile birlikte birde şarkı okudu.

Gazetemizde yıllanmış yerel tecrübesini okuyucularımız ile buluşturmaya başlayan değerli yazarımız Adem Öztürk’ü geride bırakılan süreçte, Beykoz Belediye Meclisinde dört dönem yirmi yıl Meclis Üyeliği ve geçiş döneminde kısa süre Beykoz Belediye Başkanlığı sonrasında aktif olarak ise günümüzde, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Derneği BEYMEZ’in iki dönemdir Başkanlığını yapması ve bu yıl ikinci yılını kutlayacak olan ve İstanbul’un en kalabalık aile derneği unvanını elinde bulunduran Sofuoğlu Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yöneticiliği,  özel zevki olan arı yetiştiriciliği gibi bir çok zor görevlerinin arasına TSM uğraşını da koyabilmesini, gönlündeki güzelliğin sınırsızlığı ile eş değerde gözlemledik.


Beykoz’dan uzakta Musiki nağmeleri ile dolu bir akşam geçirmemize vesile olan değerli büyüğümüz ve yazarımız Adem Öztürk’e bu gece için sonsuz teşekkürler ediyoruz.

Not: Ana sayfadaki fotoğrafların orjinalleri ve daha fazlası " foto galerimizdedir"


Videolar

Toplam 2 video bulundu. 1-1 arası listeniyor.

Fotoğraf Galerisi


15-06-2014 9932 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Filiz Yaman 25-06-2014

İnşallah Beykoz Sahnelerinde de olursunuz

Adem bey böylesi güzel becerinizi Beykozlular ile neden tanıştırmadınız, Beykoz'da da o kadar çok TSM Korosu var ki keşke onlardan birisine katılmış olsaydınız bizlerde sizi canlı canlı izlerdik. Doğuş Haber'in sizi takip etmesine teşekkür ediyorum ama Beykoz'daki bazı konserlere eskisi gibi gelmiyor. Unutmadan şefiniz de mükemmel okuyor, çok beğendim inşallah Beykoz sahnelerinde de görürüz sizi tebrikler.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 420
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785