YALIKÖY’DE ELEKTRİK SIKINTISI

11-06-2014 8514 Yorum yok. Yorum Ekle

Yalıköy ana caddede oluşan elektrik arızasının üç gündür giderilememesi, normal enerjinin fasılalı olarak verilmesi, sanayi enerjisinin 4 gündür verilememesi birçok esnafı ciddi anlamda mağdur etti.

Yalıköy esnafından gelen şikayet üzerine gittiğimiz olay yerinde, elektrik arızası nedeniyle ana caddede arızanın bulunabilmesi için çukurlar kazıldığının dört gündür arızanın giderilmediğini ve bundan ciddi anlamda mağdur olduklarını belirten esnaf, birde buna karşılık açılan çukurların kapatılmamasının da trafik sıkışıklığı ve olabilecek kazaya zemin hazırladığını bildirdiler.


Bir esnafın işyeri önünde diğer esnaflar ile konuyu görüşürken, görüşmeye müdahil olan CHP İBB, Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve CHP Grup Başkan Vekili Aydın Düzgün’de esnafların sıkıntısını dinledi.

Balıkçı, fırın, dondurmacı, kahveci, lokantacı gibi sanayi enerjisi kullanan esnaflar ciddi anlamda ekonomik sıkıntıya uğradıklarını belirtirken, arızanın biran evvel giderilmesini ve açılan çukurlarında hemen kapatılmasını talep ederek, arızanın uzun süreçte giderilmemesini elektrik idaresinin şirket yönetiminin el değiştirmesi ile alakalı olabileceğini belirttiler.

"BALIKÇI 2 SAAT'TE BİR ÜRÜN GETİRTİP SATTIĞINI SATIP, SATAMADIĞINI İMHA ETMEK ZORUNDA KALMAKTAN, DONDURMACI İMALAT YAPAMAMAKTAN YAKINIRKEN, SANAYİ ENERJİSİ KULLANAN TÜM ESNAFLARIN SIKINTILARININ AYNI OLDUĞUNU BELİRTTİLER"

Elektrik idaresi yetkilileri ile görüşmeye gideceğimizi belirtmemiz üzerine, Beykoz Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Aydın Düzgün’de konu üzerine yakından ilgileneceğini belirti, elektrik idaresinden aldığımız bilgiyi kendisi ile de paylaşmamızı rica etti.


İncirköy’de bulunan elektrik idaresine gittiğimizde ise Sedat Yılmaz, İrfan Doruk ve Şaban Süt isimli sorumlu yetkililerden aldığımız bilgiye göre; arızadan kendilerini de çok sıkıntılı olduklarını en kısa zamanda giderilmesi için olağanüstü çaba sarf ettiklerini, konu ile dirikt yetkili olan sorumlu ise 35 yıldır şirket elemanı olduğunu ve şu an konunun sorumluluğunu yürüttüğünü, böylesi bir sıkıntı ile ilk kez karşılaştığını, arızanın giderilmesinin uzamasından kendilerinin de sıkıntılı olduğunu vurgulayıp, son çare gece trafiğin olmadığı bir saatte daha geniş bir çalışma ile sıkıntıyı giderecekleri açıklamasında bulundular.


Ayrıca kamuoyunda şirketin el değiştirmesi ile tüm elemanların değiştiği algılamasının yanlış olduğu, eski çalışanların birçoğunun işlerine devam ettiğini ve yeni çalışanlarında şirket bünyesine katıldıklarını belirterek,kendilerinin, elektirik idaresinin eski yönetimlerinde de hizmet verdiklerini ve yeni şirkette de görevlerine devam ettiklerini belirtip, kendileri gibi birçok çalışanlarının da olduğuna son olarak dikkat çektiler.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


11-06-2014 8514 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

KAPTAN’IN SÖZÜ KANUNDUR

06-01-2025 Yorum yok. 623
Neyir Erkan Şişman

2024’ün Geç Hesabı

30-12-2024 Yorum yok. 594
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLU NEREYE…?

30-12-2024 Yorum yok. 564
Yaprak Akın

2024’ü Uğurlarken 2025’te Gelsin Bakalım…

30-12-2024 Yorum yok. 516
Erdal Uzuner

İMAR AFLARI NEYİ ÇÖZDÜ

30-12-2024 Yorum yok. 636
Hacı Arıcı

GİTTİ 2024, GELDİ 2025

30-12-2024 Yorum yok. 627
Tuncay Ünde

SÖYLEYEMEDİM

28-11-2024 Yorum yok. 712
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

COĞRAFYA KADERİMİZ MİDİR?

28-11-2024 Yorum yok. 627
Asiye Çakır

KUSURA BAKIN!

24-10-2024 Yorum yok. 1169
Cüneyt Pulant

Beykoz’da her şey birbirine karıştı

24-10-2024 Yorum yok. 1215