Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hasan Karakaya'nın Basın Açıklaması

03-09-2012 5230 2 yorum. Yorum Ekle

Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Şehit olan 10 askerimiz için içlerinin sızladığını ve üzüntülü olduğunu belirterek basın açıklaması yaptı.

Beykozlu Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Şehit olan 10 askerimiz için içlerinin sızladığını ve üzüntülü olduğunu belirterek basın açıklaması yaptı.

Aziz Milletimiz, Sayın Beykozlular;
Dün Beytüşşebap İlçesi'nde PKK saldırısı sonucu meydana gelen terör olaylarında şehit düşen ve yaralanan kahraman vatan evlatlarının haberleri milletimizin bütün fertleri gibi bizleri de derinden yaralamıştır.
Bunca yıldır ülkemizde sergilenen ne idüğü belirsiz dış mihraklı oyunlar neticesinde maalesef yine birçok evimize, birçok yöremize ateş düşmüştür. Özellikle ambulans sesinden bile ürperen annelerimizin yüreğinin tam içine kor düşmüştür. Bu annelere oğlun şehit oldu haberini vermeye kim cesaret edebilecektir. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü ve oldukça görkemli bir tarihi vardır. Artık Türk milletinin sabrı taşmaktadır. Hadisenin bizi üzen bir başka boyutu ise, şimdiye kadar yaşanan bu kadar hadiseye rağmen gerekli istihbarat çalışmasının yapılmayışı, ya da alınması gereken tedbirlerin alınmayışı sonucu teröristlerin neredeyse göstere göstere gelerek, hain saldırılarını gerçekleştirecek ortamı bulup, adeta güç gösterisi yapmasıdır. Tarih boyunca Türk milleti hep güçsüzün ezilenin yanında olmuştur. Hep yardım eden, affeden, sahip çıkan olmuştur. Asla ezen sömüren ve başkaların topraklarına göz diken bir ülke olmamıştır.
Türk Milleti bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada birlik beraberliğine, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılacak saldırılara karşı koyma gücüne ve kararlılığına sahiptir.İlelebette sahip olacaktır. Kimse Türk Milletini sınamaya kalmasın.
Bizlerde Beykozlu Giresunlular olarak milletimizin birlik beraberliği noktasında atılacak her adımın yanında, aziz vatanımızı bölmeye yönelik her girişiminde karşısında olacağımızı, geçmişte iki alay çıkartarak nasıl mücadele ettiysek yine gönüllü alaylar çıkartarak gereğini yapacağımızı dosta düşmana ilan ediyoruz. Yeter artık diyoruz.
Bu vesile ile alçak, hain, kahpece yapılan terör eylemlerinde hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.
Türk Milletinin Başı Sağolsun...
Beykozlu Giresunlular derneği

 




03-09-2012 5230 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Mahmut YILDIZ 05-09-2012

KULAKLARIN PASI SİLİNMELİ

Sayın Hasan başkanın basın açıklamasına katılmak,la Açılım saçmalıklarıyla teröristlerin ayağına özel mahkemeler götüren bu milletin yarısından fazlasının oyunu alanlar yıllardır çözüm çözüm dediler YOZGAT,TA başka DİYARBAKIR,da başka şeyler söylediler sorunları çözecek ülkeyi yönetecek yerde vaziyeti idare ediyorlar adını hala koyamadıkları bulundukları konuma göre farklı adlar koydular bu terör meselesini çözsünler ARTIK şahlanış hareketi teşkilat baş.MEHMET MAHMUT YILDIZ...

Mehmet Mahmut YILDIZ 11-09-2012

duyun artık ülkeyi yönetenler

Ülkemiz milletimiz oldukça zor günler geçirmekte.Kürt açılımı adını verdikleri sorunları çözecek yerde giderek derinleştirdiler.Ham hayallerden yola çıkarak sıfır sorunu hedefleyen dış politikamız. Dost diyecek tek komşumuz kalmadı.Yıllardan beri hep ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar ve sabırlar diliyoruz ama şehitlerimiz artarak devam ediyor buradan ülkeyi ve bizleri yönetenlere sesleniyorum. ya bir yol bulun yada yoldan çekilin. Hasiyet ve şerefiniz varsa. ŞAHLANIŞ HAREKETİ TŞK BŞK MEHMET MAHMUT YILDIZ...

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 394
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785