DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ KUTLANIYOR

18-08-2009 5572 13 yorum. Yorum Ekle

Boğazın Yargıçları, Türkiye’de bir ilk’i gerçekleştirerek, BÜYÜK BEYKOZ PLATFORMU DERNEĞİ adı altında Spor’a bakış açısını belli bir program dâhilinde sunmaya hazırlanıyor.

Boğazın Yargıçları, Türkiye’de bir ilk’i gerçekleştirerek, BÜYÜK BEYKOZ PLATFORMU DERNEĞİ adı altında Spor’a bakış açısını belli bir program dâhilinde sunmaya hazırlanıyor.





Not: 17 Agustos 2009 saat 15.55 de giren haberimiz, 18 Agustos 2009 saat.12.02'de yeniden güncellenmiştir.



18-08-2009 5572 13 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

cansu 17-08-2009

Sıdan şeylerle uğraşmayın, asıl amaçlarla birleşin

Ne Beykozluluk bilinciymiş ya. Beykoz elden gidiyor, bazıları da kendini nimetten sanıp, adlarını gündeme getiriyorlar. Madem o kadar, Beykozu düşünüyorsunuz hani neredesiniz 1/100.000'lik ile ilgili planlarınların karşısında duruşunuz. Kişsel ranta hayır. Madem o kadar büyük bir grupsunuz. Hadi Beykoz için planların değişmesi yönünde büyük bir başkaldırı yapın da ne kadar Beykozlu olduğunuzu ve Beykozu düşündüğünüzü görelim

KAMİL MERT 17-08-2009

Belediye olarak; asli görevlerinize öncelik tanıyın

Beykoz Belediyesi önce Beykoz'un çıkarlarını ve Beykozlu'yu korusun, kollasın ondan sonra, bu tür etkinlikte yer alsın veya ismi zikredilsin. Bunun yanında Belediye olarak; asli görevlerinin yerine getirmesi için enerjisini harcasın. Öyle göz boyama işlerle gündemedeki önemli konuları gözardı etmesin. Saygılarımla,

MERT 17-08-2009

HAYIRLI OLSUN

ETKİNLİKTE EMEĞİ GECENLERİ KUTLARIM. GENÇ BEYKOZLULAR YER, YAŞAM ALANLARI OLMADAN VEYA KISITA UĞRATILMA DURUMUYLA KARŞI KARŞIYA İSEK, ORADA NE KÜLTÜRDEN, NE AİDETLİK DUYGUSUNDAN VE NE DE KAYNAŞMADAN BAHSEBİLİRİZ. BEYKOZDA YAŞAM HER GEÇEN GÜN HER ALANDA OLDUĞU GİBİ ZORLAŞIYOR. BEYKOZU GELECEKTE BEKLEYEN SORUNLARIYLA DA İLGİLENMENİZ, BU YÖNDE DE AKTİFİTELERDE BULUNMAZ DAHA ANLAMLI OLUR. BEYKOZ 1908 VE BİZLERE ETKİNLİĞİNİZ HAYIRLI OLSUN

selçuk 17-08-2009

Aman geç kalmayın, daha çoklarını yapın.

İlk defa duyuyorum bu dernek ismini ne kadar büyük bir platformmuş belli. Neyin kutlaması yapılıyor. Bu platformda yer alanlar bayağı zenginler galiba. Programa bakılınca öyle anlaşılıyor. Nereden geliyor bu değirmenin suyu. Beykoz Belediyesi mi? bu yapılan masrafları karşılıyor? şu günlerde çokta ihtiyaç ya? Plaket töreni de dikkatimi çekti. Bu plaketi en çok Beykoz için kafa yoran ve çalışan Sevgili Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e sakın vermeyi unutmayın? çünkü çok hakediyor !!!!

Emre Öztekin 18-08-2009

Cevap

Dernek içinde ve Organizasyonda görevli biri olarak cevap vermeye çalışayım.

@Cansu Hanım;

Sizin gibi duyarlı Beykozlular kendilerine "Beykozlu" demekden (Malesef bu yöne gidiyor) çekindikleri için,
bahsettiğiniz tarzdaki protestolarda yalnız kalınıyor.Bu söylediğim her grup için geçerli yalnız biz değil.
Kısacası o bahsettiğiniz konulara gelebilmek için insanlarda önce Beykozluluk bilincini yerleştirmek lazım.
Tabandan başlıyoruz.Siz direk çatı katını istiyorsunuz ama önce zemini yerleştirmek lazım.
Umarım amacımıza ulaşırsak sizin gibi büyük Beykozlularla birlikde ne kadar büyük bir güç olduğumuz anlaşılacak.
Artık kimse kafasına göre fabrika kapatamayacak bu semtte.Biz kendimizi nimetten saymıyoruz.
Bu zor günler Beykozluları bir araya getirmeye,eğlendirmeye çalışıyoruz.Kişisel rant konusuna gelince,
herşey şeffaf istediğiniz zaman gelin kontrol edin.

@Kamil Mert Bey;

Belediye bencede asli görevlerini yapmalı o yüzden bu tarz işlerle biz ilgileniyoruz.Belediyeyi savunmak istemiyorum ama
açık konuşmak gerekirse Lojistik destekleri dışında pek katkıları olmadı.Onlar için çok küçük, bizim ise ihtiyacımızın
%80 'ni karşılayan bir destek oldu.Açıkcası ön yargılarımı yıkacak kadar sıcak davrandılar.Yeni onlar hala asli görevlerine
odaklanarak o işlere enerjilerini harcıyorlar.Bu işlerle biz uğraşıyoruz.

@Mert Bey;

Sizinde söylediğiniz gibi bu ortamda aidetlik duygusundan bahsetmek imkansız.Eee insanlar kendini buraya ait hissetmeden
sorunlara karşı omuz omuza destek vermelerini nasıl bekliyor olabiliriz.Bu aidet duygusunu aşılamanın en kolay yolu
bu tarz kültürel faliyetler değilmidir?

@Selçuk Bey;

Selçuk Bey sizi bu kadar sinirlendiren nedir bilemiyorum her cümlenize ayrı cevap vermek lazım.Tek noktaya bakıp resmin bütününü kaçırıyorsunuz.
İlk defa duyuyorsunuz derneğin ismini çünkü yeni kuruldu fakat hepsi bildiğiniz tanıdığınız semtin adamları.Resmi ilk faliyetide bu.
Daha önce şehitler için yürüyüş düzenleyen kişilerin beyin takımından meydana gelen bir oluşum.Büyük olan platform değil Beykoz!
Ne kutlanıyora gelince.19.08 (Beykoz spor klübü kuruluşu 1908) 1908 'e benzediğinden patentli olarak bu günü Beykozlular günü ilan ettik.
Gücümüz yettiğince, kısmet olursa her sene kutlama yapacağız.zenginlik konusuna gelince Aylın Bin TL alıyorum.Bu iş için yüreğinizi koyun gerisi geliyor.
Programdan nasıl çok paralar harcandığını çıkardınız anlamadım.1 sahne var,1 dj var,1 Konser var,Meşaleli yürüyüş var,Mezarlığa gidilcek Fatiha Okumaya para almıolar,
Bir sunum yapıldı,Araştırmaları vs. zahmetli oldu ama yol parası dışında para harcanmadı,Plaketler,havai fişek hangisi çok pahalı?
Programda kendini Beykozlu gençlere adamış Kelle İbrahim mezar ziyareti gibi,Sunumda tarihe karşı saygı duruşumuz gibi önemli noktalar dururken,
2 dk sürecek plaketlere takılmanız çok ilginç.Resmin bütününe bakın.

Son söz olarak bu işde az veya çok biraz emeğim var bunuda sadece Beykoz için bişeyler yapmak adına içimde yanan ateşi söndürmek amacındayım.Çok üzüldüm bu yorumları okuyunca
burda yorum yazan herkesi o gün orda görmek istiyorum eğlenirken.Bir çoğu yapıcı olmasına rağmen erken gelen eleştiriler.Gelin beraber olalım o günlerde gelecek.
Soru ve Destekleriniz için bana mail atabilirsiniz. emreoztekin@hotmail.com

ilhan 18-08-2009

her kesın yanındayız

her ısın bır baslangıcı vardır .

Cansu 18-08-2009

Emre Öztek'inin yorumuna cevap-Önce sizler bilinçlenin daha sonra Beykoz'a uzanın

Türkiye’de, STK’nın en çok olduğu İlçe Beykoz’dur. Gelin bakın içlerinde birkaçı hariç yüzde çoğunluğunun durumu içler acısı. Ne yönde faaliyette bulundukları, gerçek kuruluş amaçlarına ne düzeyde yakın oldukları göstermiş oldukları; ana amaç dışına taşan faaliyetleri ile kendini göstermektir. Ana amaç dışına çıkıp, kendini Beykozlu olarak göremeyen, tanınmayan ve belirli bir yerde söz sahibi olamayanlar bu heveslerini gidermek amacıyla; Beykoz deyip, Beykozluyum deyip çok sayıda Dernek kurmuşlardır. Bu heveslerin içinde bir siyaset yapma varsa iyiden iyiye karmaşık bir yapıya sahip olmaktadır. Bir çok örneklerini Beykoz’da yaşadık. Emre Bey, Taban ve tavanı sizden öğrenecek değilim. Bunları sizin tahmin edemeyeceğiniz düzeyde gerçek anlamda karşılığının ne olduğunu bilen biriyim. Yuvarlak ve içi boş sözlere kanmayacak kadar ve sizlerin yeni anlam yüklemeye çalıştığınız “Beykoz ve Beykozlu” olma bilincine de sahip olduğumu bildirir, öncelikle kendiniz bilinçlenin de sonra Beykoz’a uzanın. Çünkü mail’ime vermiş olduğunuz cevapta ne düzeyde bilinçli biri veya birileri olduğunuz anlaşılmakla beraber; daha önce ilettiğim mail’imi tekrar iletiyorum. Asıl olarak buna “Kendinizi bilinçli bir Beykozlu” gören biri veya birileri olarak yeniden cevap vermenizi bekliyorum.


» Sıradan şeylerle uğraşmayın, asıl amaçlarla birleşin

Ne Beykozluluk bilinciymiş ya. Beykoz elden gidiyor, bazıları da kendini nimetten sanıp, adlarını gündeme getiriyorlar. Madem o kadar, Beykoz’u düşünüyorsunuz hani neredesiniz 1/100.000'lik ile ilgili planların karşısında duruşunuz. Kişisel ranta hayır. Madem o kadar büyük bir grupsunuz. Hadi Beykoz için planların değişmesi yönünde büyük bir başkaldırı yapın da ne kadar Beykozlu olduğunuzu ve Beykoz’u düşündüğünüzü görelim.17/08/2009 17:00, cansu

SERKAN 18-08-2009

BAŞ

meyve veren ağaç şimdiden taşlanmaya başladı bile, yorum yapan arkadaşların bu güne kadar BEYKOZ için neler yaptığnı çok merak ediyorum!! Arkadaşlar kişisel siyasi ihtiraslarınızı bir tarafa bırakın, gelin katılın bize. Bu projenin neresi kötü biri çıkıp anlatsın açıklasın. Eğer bi etkinliğiniz var ise gelin paylaşın platformumuzun kapısı herkese açıktır. Ne kadar büyük olduğumuzuda gelin çarşamba akşamı görün. Birgün gelecek burada eleştren arkaşların çoğu kim olduğumuzu neler yaptığmızı görecek. Ya kendileri gelecek aramıza girecek ya da taşlamaya devam edecek. Ama kimse unutmasın onlar bize taş attıkça biz güçleneceğiz ve çiçeklere boğacağız. BU KÖYÜN MUHTARI BOĞAZIN YARGIÇLARI..

cansu 18-08-2009

Sorulanı anlayın, ondan sonra cevap verin

Ne kadar bilinçli olduğunuz yine vermiş olduğunuz yanıtta belli. Ben sizlere net ve açık bir soru sordum. Ne kadar anladığınız yine ortada. Sizlerle boşa vakit geçicek kadar zamanınm yok. En büyük sizsiniz bunu dememi bekliyordunuz. Sizin gibiler ancak böyle beyanlardan anlar.

Emre Öztekin 19-08-2009

Saygılar

Cansu Hanım;

Öncelikle sizi sinirlendirecek neler yapıldı bilemiyorum veya içimizden kimleri tanıyıpda bu yargılara vardınız bilemiyorum.
Gelin önce siz onları anlatın isterseniz.Yoksa burda sizle fikir çatıştırıp ana konudan sapmak hiç hoşuma gitmiyor.Anlamsız bir şekilde üste çıkma yarışı var.
STK 'ların durumu içler acısı bunun bilinciyle zaten bu platform kuruldu.
Bu platformun tabanında Boğazın Yargıçları var.Bu da zaten mevcut olan potansiyeli olumlu kullanmak için kurumsal bir yapıya girme oluşumudur.
Bizim derneğimizin tüzüğünü okumadan amaçlarımızın ne olduğunu bilmiyorsunuz ki "asıl amaç dışına çıkıyorsunuz" gibi kesin yargıya varıyorsunuz.
Ayrıca ben size taban bilmez,yol yordam bilmez vs. demedim.Dediklerim o manaya geldiyse afedersiniz.Sizin Beykozluluğunuzuda tartışmıyorum.
"Sizin gibi" diye kullandığım cümlelerde örnek teşkil etmesi açısından kullandım.Sizsinzi demedim.(Bunlarıda açıklayacaksak vay halimize)
Ayrıca son yorumunuzdan sonra çok büyük bir Beykozlu olduğunuzu anladım.Beykoz adının kullanılarak bu güne kadar kendine rant yapan çok insan oldu.
Beykoz adının kendi pis işlerine kullananlara o kadar dolusunuzki bizide onlardan sandınız.Buda "Beykoz" adını anaç bir korumacılıkdan geliyor.
bi önceki yorumda çok net cevap verdiğim soruyu tekrar sormuşsunuz tek tek yeniden cevaplayayım.
Sıradan dediğiniz şey Beykozda ilk defa yapılacak.Ne yapılacağını biliyormusunuz?Gördünüz mü?Nerden bu kesin yargılara varıyorsunuz?
Kendilerini nimetten sayanlar sadece Haber altına yorum yazanlardır.Biz de bir işin ucundan tutalım demeyip evde bunlar "it,kopuk paranın peşinde diyenlerdir."
Biz iyi veya kötü birşeyler yapmaya çalışan insanlarız.1/100.000'lik planın iyi mi kötü mü olduğuna dair bi fikriniz var mı?Hep kötü diyenler dinlendi,hiç karşıt görüş
dinlenmedi.Ki biz Beykozun genelinde daha büyük sorunlar olduğunun farkındayız.1/100.000 tartışması sadece bunlardan biri.Sizde ondan daha öncelikli olan şeylere bakın
dersem sizin gibi bakmadığınız yargısına varmış olurum ama sizin ne yaptınızı bilmediğimden söylemiyorum.
Eğer lütfedip saat 19:08 'de Beykoz Meydana bi göz ucuyla bakarsanız.Sahne arkasındaki pankartta yazanı lütfen okuyunuz.
Ben çok net hissediyorum ki herkes Sayın Yücel Çelikbilek'den aldığımız destekle ona arka çıkacağımızı düşünüyor ve bu yüzden saldırıya uğruyoruz.
Beykoz'a zarar veren bir yalnışı görürsek biz içimizde bu sorumluyu hemen ihraç ediyoruz.Dışardan bir siyasiyemi göz yumacağız.İnanaın bizi çok yalnış tanıyorsunuz.
Ben yuvarlak değil direk noktaya konuştum.Burdan daha fazla uzatmayalım kimseyi rahatsız etmeyelim istediğiniz zaman başka iletişim yollarıyla bu konuları konuşmaya hazırım.

Toplam 13 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 480
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786