OFD YEMEĞİNDE ALACAKAPTAN’DAN SOĞUK DUŞ

29-06-2009 7192 6 yorum. Yorum Ekle

Omurilik Felçliler Derneği Beykoz Şubesi (OFD) A.Hisarı Sabancı Öğretmen Evinde düzenlediği yemekte gönüllüleri, üyeleri ve misafirleri ile bir araya geldi.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşleri, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, Emniyet Müdürü Hakan Boydak ve Sanatçı Ulvi Alacakaptan protokol konukları oldu.




Beykoz OFD Gönüllülerinden Sema Kafiye Öztürk’ün alt yapısını oluşturduğu yemekte OFD’ ye emeği geçen gönüllülere teşekkür belgesi verildi.



Dernek Başkanı Serap Beşer dernekleri hakkında kısa bilgiler verdikten sonra kaynaşma ve dayanışmasından bahsedip, kendilerini kırmayarak başta protokol olmak üzere herkese teşekkür etti. Dernek Başkanı’nın bilgilendirmesinden sonra protokol masası konukları sırasıyla davetlilere hitap edip, derneğe olan katkılarının devam edeceğini söylediler.



Eyüp Çocuk Yuvasından bir gurubun katıldığı yemekte davetlilerin eğlenebilmeleri için her türlü ön hazırlığın yapıldığı yemekte tek olumsuzluk, yıllarını sanat dünyasına adamış Ulvi Alacakaplan’ın teşekkür belgesi almak ve selamlama konuşması için sahneye davet edilmesi oldu.



Alacakaptan’nın kendi tercihi olmasına karşılık üzerine yakışmayan ince bir gömlek ile sahneye çıkması şaşkınlık yaratırken, sanatçının gömleğinde kocaman bir yırtık olması ve yaptığı sohbet ve fiziksel hareketlerin oldukça müstehcen olması da davetlilerin tepkisini çekti.Alacakaplan nasıl bir davette ve protokol önünde olduğunu unuturcasına belden aşağı anlatımlarını fiziksel hareketler ile beslerken, ben aslında yemekten önce sahne almam, yemek yiyen izleyicinin önüne çıkmak daha kolay, açlık sorunu olanların tahammül gücünün az olduğunu belirtip, teşekkür belgesi aldıktan sonra yemek için yeniden protokol masasına oturdu.




Dernek Yöneticileri’nin programın akışını idare ettiği bir sırada Alacakaplan’ın protokol masasından kalkıp koşar adımlar ile yemeğin yapıldığı açık alanı terk ederken arkasından anons yapan yöneticiyi net duymasına karşılık arkasına bile bakmadan koşar adımlar ile alanı terk etmesi protokol dahil tüm davetlilerde soğuk duş etkisi yarattı.

Not: 29 Haziran 2009 saat.00.33'de giren haber 29 Haziran 2009 saat.11.37'de yeniden güncellenmiştir.






29-06-2009 7192 6 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Ceyda ÖZIŞIK 30-06-2009

ÖNCE ADAMIN İSMİNİ DOĞRU YAZIN

Ulvi ALACAKAPTAN'ın espirileri müstehcendir. Ağzı da bozuktur. Bunu tiyatro gösterilerine gidipte bilmeyen yoktur. Onu oraya çağıranlar bilmiyorlarmıymış bu yönünü. Aynısını Mehmet Ali ERBİL yapıyor. Ona millet gülüyor. Ama Ulvi ALACAKAPTAN yapınca yırtık gömleği gösteriliyor. Tabi Mehmet Ali ERBİL gibi kazanmıyorya her gittiği yerden para almıyorya. Bırakın milletin kıyafetiyle uğraşmayı. Ulvi ALACAKAPTAN emekçi bir sanatçıdır. O saçları sahnelerde beyazlamıştır. Mehmet Ali ERBİL e gösterilen saygının yarısını gösterin bari. Bu arada NEJAT UYGUR espirilerini de hatırlayalım. MAMAFİH....

Doğuş Haber 30-06-2009

Açıklama

Sayın Özışık yorumlarınızdaki amacınız bilinmez bir ihtirasa dönüşmesi sebebiyle hiç yapma gereği duymadığımız bir işlem yapıp bilgisayarınızın numarasını kontrol ettik. Çıkan netice bizi malesef üzdü, çok sevdiğimiz bir arkadaşımız olarak karşımıza çıkmanıza şaşırdık, biz sizi gerçek adınızlada seviyoruz ve yorumlarınızı seve seve yayınlardık. Bundan sonra rumuz kullanıyor dahi olsanız konu olarak haber veya yazarlarımızın yazılarının dışına lütfen çıkmayın. Ulvi hocanın soyadı ile ilgiili çok bilmiş uyarınız içinde teşekkür ederiz Kalın sağlıcakla.

Doğuş Haber 03-07-2009

Açıklama

Sayın Özışık, uzun yorumunuz için teşekkür ederiz. Biz daha öncede net açıklamada bulunmuştuk, bundan sonra karar sizin ve kararınız her ne olursa olsun saygı duyuyoruz. Yorum tadında yorumllarınızda buluşmak üzere hoşçakalın.

SEMA KAFİYE ÖZTÜRK 17-07-2009

TEŞEKKÜR..

"ONLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ELELE VERELİM" SLOGANIYLA HEM ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZI BULUŞTURMAK HEM DE ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZLA GÜZEL BİRGÜN GEÇİRMEK İÇİN DÜZENLEDİĞİMİZ YEMEĞİMİZE HİÇBİR TALEPTE BULUNMAYARAK KATILIMLARIYLA DESTEK VEREN SAYIN H.ULVİ ALACALAPTAN'A SAYIN MURAT PARASAYAR'A SAYIN UMUT ÖZTÜRK'E HEM ŞAHSIM HEM DE TOFD BEYKOZ ŞUBESİ ÇALIŞANLARI VE ÜYELERİ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..
UNUTMAYALIM Kİ ENGELSİZSİNİZ ENGEL"SİZSİNİZ"!

Ulvi Alacakaptan 17-07-2009

ONUR biraz ONUR

Sizin yorum yayınlamanız için gazeteci olmanız şart değil onurunuzun olması gerek

Doğuş Haber 17-07-2009

Açıklama

Sayın Alacakaptan, Onur bakkaldan satın alınmaz, sizden aşağı kalmayacak onurumuz var allaha şükür,yorumunuzun yayınlanması için kendi konseptinize uyan tahrik içerisinde davranmanıza gerek yoktu.Biz yorumunuzu emir kabul ederdik.

Toplam 6 yorum bulundu. 1-6 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1086
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 450
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 511
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 461
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 658
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 507
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852