Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Artık Ders Vermeli

25-06-2009 2958 1 yorum. Yorum Ekle

Kurulduğu günden itibaren tüm Beykoz’un dikkatle takip ettiği Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Yönetimi, Çekmeköy Çamlıbahçe Restaurant’ta gerçekleştirdiği muhteşem gece ile yine gündeme oturdu.




Beykoz ile sınır olan yeni ilçe Çekmeköy’de gerçekleştirilen geceye kimin katıldığından ziyade, o geceyi eğlenmek için kendisine özel kılan insanların felekten bir gecesi gözü ile bakmak istiyoruz.
Belki haber üslubunu terse yatırıyoruz ama, biz yolumuza bu şekilde gitmek istiyoruz. Davetli olanların % 95 oranında katıldığı, mazeretler dolayısı ile gelemeyenlerin telgraflarının okunduğu gece, Tempo Tv tarafından canlı olarak tüm dünyaya duyuruldu.





Dernek Başkanı İsmet Konca Yönetimindeki gecede hiçbir aksaklık olmaması ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çok rahat olup davetliler ile birlikte eğlenmesi, gecenin sıhhatli yürümesiyle ilgili önceden bir araya gelip çok hassas bir çalışma yaptıkları algılandı.





Yönetiminde değişik partilerin mensuplarından üye bulunduran dernek konu Beykozlu Doğu Karadenizliler olduğunda Dernek Başkanı’nın direktifleri doğrultusunda çalışmakta. Dernek çalışmasının dışında konu siyasete döndüğünde, aynı isimlerin kendi siyasi partilerinin ilkeleri doğrultusunda birbirleri ile kıran kırana mücadele ettikleri bilinen bir gerçek. Bir başka örnek davranış eskiden dernek Başkanlığı ve Yöneticiliği yapmış kişilerin dernek çalışmalarından koptukları görülmedi, hepsi mevcut Başkan ve Yönetim’in çalışmalarına en üst düzeyde katkı koydular.





Belki gecede şu oldu bu oldu , şunlar konuşuldu desek daha mutlu olacak kişiler olabilir ama lütfen anlayış göstermelerini istiyoruz. Çünkü tüm yayın organları kendi gözlemlerini aktarıyorlar, bizde böyle olmasını istedik. Aslında yazıyı köşe yazısı olarak bile aktarabilirdik ama bölüşme adına genel tuttuk.
İşin özünde 60 küsur yıllık Belediye Başkanı konuşmasında gördüğü güzellikten, bende Beykozlu Doğu Karadenizliyim diyebiliyorsa ve canlı yayın ekranından çocuklarına el sallayarak duyduğu mutluluğu paylaşıyorsa fazla söze gerek yok, Belediye Başkanı’nı da, Dernek Yönetimini de, katılanları da tebrik etmek gerekli.




Bu konuda eleştiri alsak bile; Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği'nin yapılanmasını iyi takip edip, alınan küçük örnek çalışmalardan yola çıkarak Sivil Toplum Çalışmalarını sürdürecek olan yeni derneklerin kısa zamanda ne kadar yol alacakları kuşkusuzdur. İnanıyoruz ki, Dernek Yönetimi Beykoz halkına yansıttıkları çalışmalarını bir bütünlük halinde Sivil Toplum Kuruluşları ile de paylaşıp, hizmetlerinde yeni bir çığır açacaktır.





25-06-2009 2958 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Ferhat Yavuz 09-07-2009

Derneğin öbür yüzü

Doğu Karadenizliler Derneği'nin tüzel kişiliğine bir şey söylemiyorum. Yanlızca o dernekle ilintili olan ve siyasette her dönem nemalanları Rizeli olarak kınıyor, bu davranışlarından dolayı da ne Dernekğe gitmişliğim var ve ne de üyeyim. Bizler için derneğin öbür yüzü utanç verici. Muharrem Ergül Bey'e bakın. Başkan iken neler söylüyordu. Şimdi ise alta düştü. Derneğe sarılmanın yolllarını arıyor. İşte size bizim Doğu Karadenizliler Derneğinin öbür yüzü. Yaklı değil miyim? Siyasetin, mamanın izini bulan kendini Doğu Karadenizli sayıyor.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 494
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 469
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 472
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 401
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 428
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 389
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 466
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785