REHAVETE İZİN VERMEM

07-06-2009 7213 19 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye çalışanları ile düğün salonunda birlikte kahvaltı ederken, geride kalan beş yılda bazı rehavet ve monotonluk gördüm bu sebepten bazı çalışanların çalışmalarından daha fazla verim alabilmek için yerlerini değiştirdiğini söyledi.


Düğün Salonunda yapılan kahvaltıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Nevzat Karataş, Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baki, Hanefi Dilmaç, Metin Torun, Nevin Çalışkan, Başkan Danışmanı ve 1. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Ali Zengin ve Özel Kalem Sorumlusu olarak çalışan fakat unvanı konusunda bir açıklama yapılmayan Adem Çalışkan katıldı.



Nevzat Karataş yaptığı açılış konuşmasında, yaptıkları işi bildiklerini ve işlerini doğru yaptıkları sürece sıkıntının olmayacağını, çalışanların çoğunun Beykozlu olmasının çalışmalarına olumlu etkisi olduğunu vurgulayıp işçiler ile bir araya gelen Belediye Yönetimine teşekkür etti.


Belediye Başkanı Çelikbilek yaptığı konuşmada, aynı parti mensubu olan bir belediye yönetimi devralmalarına rağmen çalışanlarda genel anlamda bir rahatlık ve rehavet gördüğünü bu sebepten bazı çalışanlarımızın yerlerinde değişiklikler yaparak, performanslarını artırmayı düşündüğünü, belediye çalışanları içerisinde disiplini sağlamak ve hizmet verimini artırmak için bu değişikliklerin olması gerekliydi, bizde yaptık dedi. Çelikbilek, yaptığı değişiklikler ile ilgili mizahi benzetmesini, birkaç gün önce basın mensupları ile yaptığı toplantıda kullandığı “ 5 yıl karyolanın yerini değiştirmeyen karıyı bile boşamalı” mizahi cümlesini yeniledi.




Çelikbilek belediye hizmetlerinde Belediye Başkanlarının geçici olduğunu çalışanların kalıcı olduğuna dikkat çekerek, çalışanların başarısının Belediye Başkanı’nın performansını da artıracağını belirterek el birliği içerisinde bir çalışma dönemi geçirmek istediğini söyledi.




07-06-2009 7213 19 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

eylül 07-06-2009

yalan olsun bol olsun

her yerel iktidar çalışma arkadaşlarını belirler bu doğrudur. belirlerde hiç sizin gibi mekan değişikliği falan diye kılıf uydurmaz, açıkça derki benim prensibim bu alışmalısınız der. yok verim alamıyormuş, valla yalan birçok örnek verilir ama ben bir tane vermek istiyorum, isminide vereceğim çünkü bu kişi bir sanatçı ve olabileceği en kötü noktaya kazma kürek işçiliğine gönderilmiş, bu arkadaş iki belediye başkanının özel fotoğrafçısı olmuş, çektiği fotoğraflar ulusal dergi ve gazetelerde yayınlanmış, fotografçılık konusunda uzman olmuş teknik personeli yerinden alıp kazma kürek işe vereceksin sonrada bunun adını, rehavetlikten kurtulmak için yaptım diyeceksiniz ama kimse inanmaz. gelelim beyaz masaya tamam sorumlusunu değiştirebilirsiniz ama yerine getirdiğiniz kişinin mensubu olduğunuz partinin kadın kolları başkanlığını yürütmesi ve onunla birlikte beyaz masadan sorumlusu olmasıda sida etik bir davranış değil. Asıl hizmet bu şekilde görevi olanlardan alamazsınız. Siz tek taraflı hizmet almayı düşünürseniz d zaman başka tabi, herkesin başkanı olarak partinizin kadın kolları sorumlusunun sorumlusu olduğu bir birimden halkın hizmet alması pek inandırıcı değil, UMUT YOK DEĞİL ÇALIŞMA YILLARINIZ ÇOK UZUN VE YENİDEN ANALİZ YAPIP GÖZDEN GEÇİRİRSENİZ BELKİDE DOĞRUNUN TEK OLDUĞU VE O DOĞRUNUN HERKESE HİZMET VERECEĞİ GERÇEĞİ ÖNÜNÜZE ÇIKAR


Süleyman Yıldız 07-06-2009

Olmazsa, Oyumu geri istiyorum...

Eylül rumuzu ile yorum yapan arkadaşımıza teşekkür ediyorum. AKP Belediye yönetim anlayışının nasıl olacağının daha ilk sinyallerini vermeye başladı. Ben Çelikbilek'e ve partisine artık birşey söylemek istemiyorum. Nedeni yıldım artık. Yanlızca burada CHP Meclis grubuna biraz dokunacağım. Hey Meclis grubunun 13 Meclis Üyeleri ve Grubunuzun başkanı Sayın Ayten Kayalıoğlu; siyaset sözüm ona secimi kaybedip, Belediye Meclisine; Meclis Üyesi sokmakla mı son buluyor? Nerede aktif mualefet, nerede Meclis grubuyla beraber yeter sayıda olmadığınız için alınan kararları benimsemeyip, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu?. CHP Meclis grubu bu konu üzerinde durunuz. Olmaz öyle şey, AKP'nin Kadın Kollarına atama yapacaksın ondan sonra o kişiyi alıp, Beyaz 'mı bu olaydan sonra artık beyaz değil ? MASA'ya yönetici olarak görev verip, Belediyenin kadrosu ile para vereceksin. Eylül kardeşim ne etiği ya açıkca belli. Bunlar her yönüyle Takkiyecidir. Söylem ve uygulamaları tamamen farklı. Ondan sonra Başbakan ve Çelikbilek, biz halk için varız. Herkese ve kesime eşit mesafedeyiz. Bizler adaletliyiz. Bizler fakirin, gurabanın hakkını koruyan tek merkez partisiyiz. Hani nerede. Nerede bizler biliyoruz. Cinlik düşündüğünüz yanlızca kendinizde. ? MASA'da bu zihniyet ve atama ile Beykoz'un sorunlarını çözecek herkese eşit mesafede duracak. Erdal Öztürk Meclis üyesi tecrubeli biri olduğu için önce size sesleniyorum. Bu konu üzerine gidin. Çok rahatsız oldum. Eğer bunu yapmasanız oyumu, çalışmamı, emeklerimi sizlere helal etmem. Yapmıyorum deseniz o zaman da oyumu geri istiyorum. Bana ve benim gibi sizin için çalışan herkesin oyunu geri istiyorum. Beykoz Belediyesi Muz Cumhuriyeti mi?

Seçil 07-06-2009

Çarpılacaksınız

Sayın Çelikbilek, bu ne lahana bu ne perhiz. Sizin seçtiğiniz ve atama yaptığınız kişiler çok mu meziyetli. Hazireti Ömer'in Adaletini bir daha siz tüm AKP'liler bir ağzınıza almayın. Yoksa hepiniz çarpılırsınız.

Muhammed 07-06-2009

Kıskanmayın, başkanlık bizde

Kıskanmayın, biz kazandık. Belediye bizim. Sizlere mi hesap vereceğiz. İstediğimiz kişiyi atarız. Kimene kardeşim. Atamalarımız teşkilattan. Sizlerden mi olacaktı.

filiz 07-06-2009

BUGÜNLERİMİZ İYİ GÜNLER

En azından işten çıkarılmadığı için şanslı. Beyaz masaya gelince, sanki öncesi farklı mıydı?. Siz veya bizler AKP'den ne bekliyoruzki. Sanki onları tanımadık veya tanımıyoruz. BU GÜNLERİMZİ BENCE İYİ GÜNLERİMİZ. Ben normal karşılıyorum. Allah beterinden saklasın.

Kadir Çelik 07-06-2009

Çalışın kardeşim

şu emekçi ve işçi kardeşlerimize bir bakarmısınız. Kaç kişinin yüzü gülüyor veya umutlu. Çoğu tedirginlik içinde. Acaba neden?, tebel veya beceriksiz olduklarından mı?, yoksa başka nedenlerden mi? Sizlerin bu görüntüsü bizleri derinde üzmekte ama ne yapalım. İp güçlü'nün elinde. Çalışın kardeşim, boş durmayın kardeşim. Piyasa kötü. Dayanın dayanabildiğiniz yere kadar. Başka caresi yok.

CONCON 07-06-2009

MUHARREM ERGÜL'Ü HİÇ HATIRLADINIZMI

Ergül dönemini daha çok arayacağız. Muharrem bey, tam bir beykozluydu. Herkese yakındı. Hiçbir idolijiyi önem alıp, faaliyetlerini onun üzerine inşaa etmezdi. Tarafcılık, senden-benden, patili, partsiz ayrımı yoktu. Ya şimdi? Bugün Muharrem Ergül gitti diye, Sayın Çelikbilek'e alkış tutanlar ilerki süreçte acaba nasıl bir tavır sergileyeceklerdir. Benim Ergül'ü övdüğüm yok. Çelikbilek giriş yapınca ilk Muharrem Ergül'ün uygulamalarını hatırladım. Anlayabilene?

selami 08-06-2009

vur abalıya

sayın çelikbilek, işçilerle uğraşacağına, mesailerini keseceğine, özlük haklarını kısacağına; ergül döneminde 80 Trilyonun açılımını yapsın. Neymiş bu kadar borç. İyi Mensubu bulunduğunuz partizin başkanı belediyeyi borçlandırsın, iyi yönetmesin ondan sonra yine aynı parti kazanıp, belediye başkanı olsun, hesap sorma yok, araştırma yapma yok. Vur abalıya, vur emekci işçilere. Sanki kabahatli onlar. Sayın Başkan sizin belediyecilikteki tecrubeli olma anlayışınız bumu. Siz böyle davranmak ve gerçeği ortaya çıkarmıyor, üstünü kapatıyorsanız. Sizde görevinizi suistimal yapmış sayılmıyormusunuz. bunları bilmek ve sormak hakkım değilmi. Ergül dönemini akladınız. Sizin partiden olmasaydı. aklarmıydınız. Bu yorumumu belediyeden çalışan veya Başkana yakın olan biri iletsin. rica ediyorum.

cotanak beykoz 08-06-2009

ısraaaaaf

sayın yücel bey. israfı önleyin borçları ödersiniz bir de kasanızda o kdar daha nakitiniz olur. örnek. makam otonuz ve diğer belediyenin kiraladığı araçları vicdanen bir düşünün. eğer varsa belediyenin kiralarını ödediği ve akp mensuplarının kullandığı araçları iptaşl edin. küçük bir örnek. bundan sonra yapılan harcamaladrdan sizde sorumlusunuz. hesap gününde hesabını vereceksiniz.

BİNKOZ 08-06-2009

NE YAMAN ÇELİŞKİ

SAYIN BAŞKAN ÖNCE BEYAZ MASADA GÖREV YAPANLARI BİR ARAŞTIRSIN KİM ORAYA NASIL VE HANGİ NEDENLERDEN DOLAYI GÖREV VERİLMİŞTİR.DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN.YALAN TALAN DÜZENİNE DUR DİYECEK ALLAH KORKUSU OLAN YÖNETİCİLER NERDE? ALLAH İÇİN MÜHÜR KULLANANLAR NERDE?

Toplam 19 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 393
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787