VE YÖRESEL DERNEKLER BİRLİĞİ SAHNEDE

13-11-2008 5460 8 yorum. Yorum Ekle

Yöresel anlamda sağlam bir birlik oluşturmak için bir buçuk yıldır Dernek Başkanları düzeyinde yapılan toplantılar, 13 Yöresel Dernek Yöneticilerinin de katıldığı tanışma yemeğine döndü.





Beykoz Belediyesi Beytaş Restaurant’ta her dernek yönetiminin kendi yemek ücretini ödeyerek gerçekleşen yemeğe, Trakyalılar, Samsunlular, Çankırılılar, Ardahanlılar, Sinoplular, Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler, Beykozlu Doğu Karadenizliler, Beykozlu Gümüşhaneliler, Erzurumlular, Tokatlılar, Artvinliler, Batumlular, yeni kurulan Ordulular ve kurulacağı açıklanan Kastamonulular Dernekleri yönetim kurulları ile birlikte katıldı.




Gecenin Sunumunu Samsunlular Derneği Başkanı Hayrettin Özbay yaptı. Özbay, Birlik Sözcüsü Trakyalılar Derneği Başkanı Sacit Kaya’nın gerekli açıklamaları yapacağını belirterek, geceye katılan derneklerin başkanlarını tek tek kürsüye davet edip, selamlama konuşması yaptırdı. Daha sonra yine geceye katılan tüm dernekleri oturdukları yerde anons ederek, yönetim kurulları ile birlikte tüm davetlileri selamlamalarını sağladı.



Hayrettin Özbay son olarak, bu oluşumun içerisine, toplantıların başından itibaren, Kars-Ardahan-Iğdır, Kastamonulular ve Giresunlular Derneklerinin de davet edildiğini, fakat diğer dernekler gibi toplantılara katılmadıklarını belirterek, bu dernekleri de aralarında var olarak kabul ettiklerini ve en kısa zamanda da birliğe aktif olarak katılmalarını arzu ettiklerini belirtti.



2. Dönem Birlik Sözcüsü olan Trakyalılar Derneği Başkanı Sacit Kaya, her derneğin yöresel kültürlerini ön plana çıkartma adına görevlerinin dışında, Beykoz için yapacaklarının var olduğundan yola çıktıklarını ve bu anlamda amaç Beykoz ise, tek ses olmanın faydalı olacağını belirtti. Kaya önümüzdeki seçimlerde hiçbir siyasi parti asla ayırım yapmaksızın, ilçe sıkıntılarını birlik olarak anlatacaklarını, geçen bir buçuk yıllık süreçte birliğin artık tam bir aile içerisinde olgunluğa eriştiğini belirterek, tüm katılımcılara teşekkür etti.



Tanışma yemeği bitti gibi görülürken, Sinoplular Derneği Başkanı Adnan Çelikel derneklerinin armağanı olarak geceye katılan derneklere üzerinde “Sinop Derneğinin logosu bulunan” birer tane Sinop yapımı maket yat armağan etmek istediğini ve bu armağanları, kaynaşmaya katkı olması açısından, dernek yönetimlerinin birbirlerine takdim etmesini istedi. Yaşanan güzel dakikaların ardından bizim içinde bir sürpriz oluştu.







Dernek Başkanı Adnan Çelikel Beykoz gündemini yakından takip ettiğini bildiğimiz Doğuş Haber ve Dost Beykoz gazeteleri içinde birer maket yat armağanları olduğunu açıkladı. Bu kadar kalabalık bir basın mensubu ile karşılaşacağımızı düşünemediğimiz için diğer arkadaşlara da, en kısa zamanda ulaştıracaklarını belirterek, Dost Beykoz ve Doğuş Haber’e ait olan maket yatları takdim etti.









13-11-2008 5460 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

M.TALAT KARASAKALOĞLU 13-11-2008

BRAVO

Fikir güzel tanışmak kaynaşmak dahada güzel ancak nacizane bir fikrim var dernekler birliği yerine BEYKOZLULAR DAYANIŞMA DERNEĞİ kurulur bu derneğin kurucular kurulu vede yönetim kurulu yöre derneklerirnin başkanlarından oluşturulur yöre derneklerinin üyeleride bu derneğin tabii üyesi olurlar ayrıca tüm beykozlularında azami katılımlarıda buyolla sağlanarak BEYKOZ VAKFININ DA gercekleştiremediği bir yığın işlevlerin önüde acılacaktır ..BU BENİM FİKRİM DAHA SAĞLIKLI NETİCELER ALINIR BEYKOZ İÇİN DAHA GÜZEL PROJELER ÜRETİLEBİR.diye düşünmekteyim yinede her haliyle BEYKOZA HAYIRLI OLSUN.

Bircan 14-11-2008

Neden Şimdi

Bu oluşumun Beykoz için önemli olduğunu düşünüyorum, uzun zamandır çalışmaların yapıldığı söyleniyor. Peki neden şimdi seçim üzeri çıktınız, niye daha önce veya 1,5 yıl beklediniz 4-5 ay daha bekleseydiniz. Dersenizki bizim siyasetle ilgimiz yok ve bu güne kadar olan birlik çalışmaları dışında farklı bir çalışma yapacağız, işte o zaman sizi ayakta alkışlarım, bir önceki yorumcunun düşünceside çok güzel, madem herkes önce Beykoz demeyi öncelikli düşünüyor, o zaman beklemeye bile gerek yok, BEYKOZLULAR DERNEĞİ HAYIRLI OLSUN DEMEK İSTİYORUM. emeği geçenlere teşekkürler.

Sacit KAYA 14-11-2008

teşekkürler

Öncelikle katıla tüm dernek başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine Beykoz'umuzun ve ülkemiz için var olan gücün birlikten kuvvet doğar sözünü önce kendimize ve sonra da yerel basınımız haberleriyle tüm Beykoz'a hasretle beklenilen dayanışma gecemizin devamınıntüm Beykoz halkımızla kucaklaşmak en büyük başarıdır.
NOT:Haberimize ilgi duyan ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederiz.Amacımız dayanışma gecemizde öncelik Beykoz'dur.Neden bu zaman çünkü uzun ve ciddi bir yolculukta acele etmeden ve hiçbir siyasi beklenti olmadan yapılan bir organizyasondur

ŞEREF 15-11-2008

YAZIKLAR OLSUN

beyler yaptıgınız toplantı bence gecersizdir benim bildigim beykozda 10 senenin üzerinde kastamonular il derneyi zaten var 1.5 senedir bu faliyettlerdeyiz diyorsunuz bu nasıl oluyor daha 2 ay envel kongere kaybettik diye isa sucuoglu ve siyasi ekibi bu derneyi kurmaya karar vermişler ve sizde temsilen aranıza bu şahısları alıyorsunuz sizlerde bunların beykozda rucu olmadıgını biliyorduk ne yapalım belediye başkanımızın derneklerden sorumlu danışmanı yalanmı söyliyecek dediniz herhalde evet size yalan söyledi şu an kastamonular adına hic bir şekilde dernek bazında temsil etme hakkı yoktur kongerede alamadıgı yetkiyi şimdi yeni bir dernek kurarak almakistemektedirler kendi meyfeat cıkarları icin kastamonulu hemşerilerimizi kullanmak istiyorlar bu güne kadar kullandıkları gibi beykozda kastanolar derneyi vardır bu kuracagınız derneyin adını acıklayın kamuoyuna ama siz acıklayamassınız ben acıklayayım budernek koltuk pazarlık derneyi siyasi pazarlama derneyi muharrem ergülü destekleme derneyi artık bu kastamonular bu sizin yaptıgınız şeytanlıgı yemez bu millet uyandı başka kapıya beykozda kastamonular derneyi vardır siyasi emelleriniz icin beykozu bölmeyin

YALAKALARA PİRİM VERİLMESİN 15-11-2008

AĞZINIZA SAĞLIK

ŞEREF BEY AĞZINIZA SAĞLIK O GECE BENDE ORADAYDIM VE ANLATTIĞINIZ KİŞİNİN GECEDE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPTIĞI ŞARLATANLIKLARI GÖRDÜM, YORUM YAZIP YAZMAMAKLA KARARSIZDIM, YAYINLANMAZ ENDİŞEM VARDI, SİZİN YORUMUNUZ YAYINLANINCA YAZMAYA KARAR VERDİM, KASTAMONULU OLMASAM BİLE DUYGULARINIZA AYNEN KATILIYORUM VE KASTAMONULULAR DERNEĞİNİN YÖRESİNİ BEYKOZDA EN İYİ TEMSİL EDEN DERNEKLERDEN OLDUĞUNU BENİM GİBİ TÜM BEYKOSLULAR BİLİYOR. NE DİYEYİM TEKRAR AĞZINIZA SAĞLIK. DOĞUŞ HABER BENİM YORUMUMU YAYINLAMASADA TEŞEKKÜR EDERİM SİZİNKİNİ YAYINLADI YA O DA YETER.

M.TALAT KARASAKALOĞLU 15-11-2008

ÇEKİŞTİRİN ... ÇEKİŞTİRİN

Sayın beyler hiç durmayın sürekli çekiştirin hep ipin uçu bizim elimizde olsun deyin öküzün altında buza arayın bahane uydurun kulp takın ama sakın rahat durmayın tüm olabilecekleri engelleyin insanlarımızı çekiştirirken BEYKOZUMUZU heba ettiğimizi görmeyin şu olmaz bunun gözünün üstünde kaşı var sürekli insanları çekiştirin devam edin boş durmayın AMA HİZMET ALAN İLÇELERE BİR BAKIN ..3.CÜ KÖPRÜYE TEPKİ KOYAN ORTAKÖYLÜLERİN DAYANIŞMASINA BAKIN ... çekiştirmeye yöreciliğe devam ondan sonrada fabrikalarımız kapandı gençlerimiz işsiz BEYKOZA YATIRIM VE HİZMET GELMEDİ diye oturup ağlaşalım... lise mezunu üniversite mezunu çoçuklarımızı iski ye itfaiyeye işçi verebilmek için siyasilerin peşinden koşup duralım. DURMAK YOK ÇEKİŞTİRMEYE DEVAM.

Adnan Çeliker Beykoz 15-11-2008

SİYAD

Selamunaleyküm arkadaslar yorumlarınız için tesekürler bizler yıllardır beykozda sosyal alanlarda calışma yapan dernekleriz beykozda hepimiz bir birimizle hısım olmusuk dostluklar kurmusuk ve hiç bir zamanda geldiğimiz yerlerle bagımızı kesmemişik cünkü ejdadımız orda bizlere bir miras bırakmış ve beykoz ğibi ğüzel bir bölgeye osmanlının bahcelerine sümerbank ğibi pasabahce cam fab ğibi tarihi fabrikalara calışmaya gelmişler ve bizler buralarda dogmusuk hepimiz bir bölgedeniz fakat beykoz luyuz beykozun sorunlarını hep beraber nasıl cözeriz bunu düşünmek için hepberaber olmamız lazım ilk önce tabi bu beraberlikler he diyince olmuyor bizler 13 dernek baslattık inşl sonu ğüzel olur beykozda dedemin yanında yatarken bir çivi cakmış olarak yatarım gelin arkadaslar yorumlar civi cakmak için olsun beykoz için olsun anadolu yakasının incisi olan beykozda beykozluyu nasıl yasatabiliriz bunu düşünelim fikirlerimizi toplantılarımıza gelip belirtelim dogrunun peşinden hep beraber ğidelim bir olalım diri duralım birliğimize destek verelim cocuk olmadan isim koymayalım saygılar sunuyorum SİNOPLULAR DERNEK BŞK Adnan Çeliker

ercan 17-11-2008

boş işler

selamlar ben beykozlu bir vatandaşım arkadaşlar çalışmanız çok güzel ama aranızda olmayan üç büyük dernek kafamda soru işaretleri oluştutuyordu ama gecenize baktığım zaman bu büyük dreneklerimizin neden orada oladıklarını daha iyi anladım ben beykozda erzurumlular ve batumlular derneğinin var olduğundan haberdar değilim ama bugün aranızda kastamonular;kars,ardahan,ığdır ve giresunlular derneği olsaydı sizin çok cidi bir iş başardığınızı anlardım yani sizinki boş iş mart biter sizde bitersiniz teşekürler.

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787