KAHVALTI MEVSİMİ BAŞLADI

24-05-2006 3143 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde, Kaymakam Cengiz Gökçe, Daire Müdürleri ve Mahalle Muhtarları Beytaş Restaurant’taki sabah kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Kahvaltı her zaman olduğu gibi, randevu konusunda çok hassas olan Belediye Başkanının geç kalmalara mizahi yaklaşımı ile başladı.
Belediye Başkanı Muharrem Ergül, toplantı talebinin Muhtarlar Derneği Başkanından geldiğini, kendilerinin de seve seve kabul ettiklerini belirterek, böylesi güzel bir havada bir arada olmanın güzelliğinden bahsederek, mahalleler ile ilgili sıkıntılarınızı zaten ilgili arkadaşlara aktarıyorsunuz, birimlerimizde olanaklar ölçüsünde taleplerinizi yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.



Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökce, sizlerle böyle özel bir kahvaltıda birlikte olmaktan son derece mutluyum, çünkü böylesi sıcak atmosferde yaşanan birlikteliklerin devlet kademelerindeki çalışmaları hızlandırmaktadır, bu vesileyle ev sahibimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum diyerek, mevsimsel olarak başlayan sabah kahvaltılarının, akşam yemekleri olarak ta gerçekleşmesini, espiritüel olarakta temenni etti.

Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Kılıç yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ederek, ilçenin bir Anadolu kasabası gibi olduğunu ve bunun getirisinde de sorunların sık sık bir araya gelinerek çözüm önerileri ile el alınmasının faydasına inandığını belirtti. Yüksel konuşmasının devamında, muhtarlarımızın isteklerini yazılı olarak vermiş olmasına karşılık, bunların dışında öğrenmek istedikleri varsa kısa öz olarak sorum cevap alabileceklerini belirtti.
Beykoz Merkez Muhtarımız Hayri Nalbantoğlu, Ayedaş Müdürüne çalışmalarından ötürü teşekkür ederken, İshakağa İlköğretim Okulunun bahçesine birkaç direkli lamba konulmasını talep etti. Kavacık Muhtarı Mustafa Güngör mahallesinde bazı sokaklara yeni isimler verilerken kendisine danışılmadığını, çalışma yapan ekibe çeşitli tavsiyelerde bulunup, yardımcı olmak isterdim dedi.
İncirköy Mahallesi Muhtarı Şefik Yavuz Yılmaz ise mahallesindeki hırsızlık olaylarından kaynaklanan sıkıntısını, Emniyet Müdürü ile paylaşmasına karşılık yaşanılan iletişim ve doğru tanımlama eksikliği yüzünden pek mutabakat sağlanamadı.



Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kül, Müdürlüklerinin genel çalışmaları hakkında kısa bilgiler sunup, 2006 Yılı Halk Eğitim Merkezi Sergi Programının davetiyesini dağıtarak katılım konusunda sözlü devetinide gerçekleştirdi. Kül Halk Eğitim Kursları konusunda kendisine yardımcı olanlara teşekkür ederken, kendisine yardımcı olmayan ve eksik davranış içerisinde olduğunu iddia ettiği bir muhtardan, isim vermeden ilçe protokolü önünde bahsetmesi diğer muhtarları da zorda bıraktı.

Gerek merkezi, gerekse yerel yönetimlerin en üst temsilcilerinin kadroları ile birlikte katıldıkları kahvaltılı toplantıda, yazılı verilen önerililer dışında sözlü olarak ciddi bir istekte bulunulmaması, önceden verilen yazılı isteklerinde, zaman içerisinde yerine getirildiği ve işlerin iyi gittiği yönünde algılandı.





24-05-2006 3143 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 480
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787