Ömer Taşçı Hakkın Rahmetine Kavuştu

23-09-2008 8197 8 yorum. Yorum Ekle

İlçemizde Diş Teknisyeni olarak uzun yıllar hizmet veren, kendi sektöründeki mahareti sayesinde Diş Doktorlarının gözdesi olan, bir bacağı diz kapağının üzerinden olmadığı halde koltuk değnekleri ile oynadığı futbol ile hafızalarda kalan Ömer Taşçı, bir süredir tedavisini gördüğü akciğer rahatsızlığına yenilerek, 63 yaşında vefat etti.

İlçemizde Diş Teknisyeni olarak uzun yıllar hizmet veren, kendi sektöründeki mahareti sayesinde Diş Doktorlarının gözdesi olan, bir bacağı diz kapağının üzerinden olmadığı halde koltuk değnekleri ile oynadığı futbol ile hafızalarda kalan Ömer Taşçı, bir süredir tedavisini gördüğü akciğer rahatsızlığına yenilerek, 63 yaşında vefat etti.

İlçe Siyasetinin tanıdık siması, Milli Gazete Muhabiri ve birçok yerel gazete ile mesleki ilişkileri olan İsa Taşçı’ nın da ağabeysi olan Ömer Taşçı son yolculuğuna, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergün’ünde aralarında olduğu sevenleri tarafından uğurladı.

Ömer Taşçı’ya Yüce Allahtan Rahmet, başta dostumuz İsa Taşçı olmak üzere, tüm Taşçı Ailesine sabır diliyoruz.





23-09-2008 8197 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

İSA TAŞÇI 23-09-2008

BEYKOZ'UMUZUN BAŞI SAĞOLSUN

Sevgili Ozan Derviş. Şahsınıza ve ekibinize tüm Doğuş haber okurları huzurunda teşekkür ederek sözlerime başlıyorum.Bu duygu yüklü haberi Doğuş haber okurları ve bizlerle paylaştınız. Allah sizden binlerce defa razı olsun.Ömer ağabeyimi seveyen insan yoktu. O yalnız benim ağabeyim değil bütün beykozda oturan yaşıtlarının,tüm Beykozlu gençlerin,futbolcuların,Diş doktorlarının,Teknisyenlerin,onun kuşağında olupta yaşayanların hepsinin ağabeyleriydi.Ağabeyimin futbol camiasında yetiştirdiği gençler bugün beykoz ve Türkiye de her yerde söz sahibi oldularve oluyorlarda Sevgili Belediye Başkanımız Sayın Muharrem Ergül beye teşekür ederi.Taşçı ailesi olarak bu acı günümüzü paylaştılar.Beykoz camiası çok kıymetli bir insanı kaybetti.Ağabeyim beykozda yüzlerce futbolcu yetiştirdi yüzlerce insanın ağzına protez diş yaptı.O insanlara Allah uzun ömürler versin.Yetiştirdiği futbolculara da Allah uzun ömürler versin.Yetiştirdiği bütün gençlere,ağzına diş yaptıran ve hala kullanmaya devam eden insanlara bütün beykoz camiamıza onun kardeşi olarak sesleniyorum.Allah hepinizden razı olsun.Öyle bir ağabeyin kardei olmak her kula nasip olmaz.Ama ne var ki insan değerini kaybettiği zaman anlıyor.Sevgili Ozan Derviş sizin aracılığınızla tüm beykozluların başı sağolsun diyor bu acı günümüzde bizleri yanlız bırakmayan bizzat cenazemize katılan gelemeyip telefon eden,fax çeken eş dost ve akrabalara huzurunuzda tekrar tekrar teşekkür ederim.Bu duygu yüklü haberi bizlerle paylaştığınız için başta şahsınız Ozan Derviş'e ve ekibinize bu haberi okuyan bizlerle paylaşan Doğuş Haber okurlarına Teşekkürlerimi sunarım.Allah hepinizden razı olsun.

Salih ARİF 24-09-2008

ALLAH RAHMET EYLESİN

Sayın İsa TAŞÇI bey öncelikle başınız sağolsun. Dava kardeşleriniz bu zor gününüzde yanınızda değilmiydi ? Onlara teşekkür etmemişsiniz de...

Mehmet AKDEMİR 24-09-2008

BAŞSAĞLIĞI

Çok değerli İsa TAŞÇI kardeşimizin ağabeyi, Ömer TAŞÇI'nın vefatını öğrenmiş bulunmaktayım.Ömer TAŞÇI'ya ALLAH'tan rahmet, İsa TAŞÇI ağabeyimize ve ailesine sabır diliyorum.

İSA TAŞÇI 24-09-2008

TEŞEKKÜRLER SALİH ARİF

Sevgili Salih arif çok ince düşünce ile şahsımı uyardığınız için size çok teşekkür ederim. yukarıdaki yorumumda teşkilat mensubu dava arkadaşlarımı zikretmeye çalışmıştım. Ama birkez daha sizin vesilenizle tekrar edeyim.Başta Beykoz Belediye başkan adayımız sevgili Salih birinci olmak üzere ilçe icra ve yönetim kurulu üyelerimize bütün dava doslarımıza siz sevgili Salih arif beyfendiye, mehmet akdemir kardeşime sevgili beykozlu dostve akrabalarıma isini sayamadığım bizimle bu acı günümüzü paylaşan herkeze, doğuş haberin usta yorumcusu ton ton ağabeyimiz Ozan derviş"e ayrıca çok çok teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah beykozlumuza uzun ömürler versin. Allah sizlere uzun ömürler versin.Saygılarımla

cumhur erensoy 27-09-2008

başın sağolsun isa abi

Abiciğim inan haberi yeni duydum. Allah yar ve yardımcın olsun. Allah sabırlar versin. Kusuruma bakma gazetede görüşürüz.

DENİZ ŞİŞMANOĞLU 28-09-2008

BAŞIN SAĞ OLSUN CAN DOSTUM

Benim ilk okul orta ve mahalle arkadaşım can dostum İSA TAŞÇI Bu acıklı haberi daha yeni duydum.Daha yeni okudum. Kardeşim Allah geride kalanlara uzun ömürler versin.Bende rahatsızım tedavi oluyorum. Sen her zaman bir numarasın bunlarıda yenersin inşllah.Allah bizi böyle imtahan ediyor diyen sen değilmiydin. Bak ben senin sayende alkolü bıraktım.Sigara dahi içmiyorum.Birde senin gibi namaz kılabilsem.Tekrar başın sağ olsun ailene sabırlar diliyorum. Bu imtahan.Daha neler yaşayacağız göreceğiz.

ebubekir tokcan 07-10-2008

Taşçı ailesi başınız sağolsun

Taşçı ailesinden tanıdığım emekçi ağabeyim İsa taşçı olmak üzere bütün taşçı ailesinin başı sağolsun Ünal tokcanın oğlu Ebubekir tokcan.

kemal cebeci 18-10-2008

Allah sabır versin

Cocuklugumuzun beraber gectıgı rahmetlı omer agabeye allah rahmet eylesın,unal ve isa arkadaslarımada Allah sabırlar versin.haberi simdi okudum.yanınızda olamadım.kusuruma bakmayınız lutfen.

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785