BU ÇOCUKLAR ÜZÜLMEMELİ

27-04-2015 2797 Yorum yok. Yorum Ekle

İncirköy Spor Kulübü, Profesyonel spor kulüplerinin sezon açılışından bile görkemli gerçekleştirdiği açılışının ardından çok az bir süre geçmesine rağmen, federe oluşunun ertesi günü kulüp yetkililerine bilgi verilmeden, Beykoz Belediyesi Zabıtası;

İncirköy Spor Kulübü, Profesyonel spor kulüplerinin sezon açılışından bile görkemli gerçekleştirdiği açılışının ardından çok az bir süre geçmesine rağmen, federe oluşunun ertesi günü kulüp yetkililerine bilgi verilmeden, Beykoz Belediyesi Zabıtası tarafından mühürlendi.

İlçe Kaymakamının, Belediye Başkan Yardımcısının, birçok Milletvekilinin, ilçe başkanlarının, değişik partilerin milletvekili aday adaylarının, sivil toplum kuruluşlarının yoğun katılım gösterdiği açılışı, süreli yayın oluşumuzdan dolayı daha haber yapamamışken, bizde şok yaşamaktayız. Gerek Kulüp Başkanının gerekse Mahalle Muhtarının sözleri kapanış gününe gelenleri ve bizleri tatmin etmedi. Yani yapılan bilgilendirmede, mühürleme için gerekli izahat yapılmadığı açıklandı.

Açılış törenini ve kapanış basın açıklamasını en ince teferruatına kadar takip etmemiz dolayısı ile bilgilerimiz doğrultusunda bizde araştırma yapmaktayız.

Gönlümüz istiyor ki biz dahil kimse böyle bir araştırmaya gerek duymadan, ortada varsa bir yanlış izahı yapılıp, gerekli yaptırımlar yapıldıktan sonra kulüp binası açılsın. Ha hiç yanlış yok ise de yapılan yanlıştan dönülsün.

Kapanış ile ilgili yapılan basın açıklamasında mahalle çocuklarının ve halkının ne kadar üzgün olduklarına şahit olduk. Olabilecek olumsuzluk gibi düşündüğümüzde binanın mal sahibi yaşlı amcada basın açıklamasına katıldı. Ve kapatmadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Hatta Beykoz Belediyesine neden kapattınız diye sormaya gittiğinde kendisinin sen git muhtarına sor sana anlatsın dendiğini söyledi. Gerek kulüp Başkanı gerekse Muhtar yaptıkları konuşmalarda hiçbir yetkilinin kendilerine gerekçe göstermediklerinin altını çizdiler.

Olabilecek olumlu gelişmeler beklentisi ile konunun detaylarına girmeden İncirköy Spor Kulübü Başkanı Mahir Taştan’ın ilçe yerel basını ve toplanan halk ile paylaştığı basın açıklamasını orijinal hali ile aktarıyoruz.

Sevgili Basın mensupları, değerli İncirköy halkı uzun yıllardır mahallemizin bir Spor Kulübü olmayışından dolayı muhtarımızın, mahalle sakinlerimizin ve geçlerimizin isteği üzerine çocuklarımızın bir kulübe kavuşma isteği ile kulübümüzü 04.02.2015 tarihinde kurduk.

15.03.2015 tarihinde ‘kötü alışkanlıklarımızın düşmanı spordur şiarıyla’ açtığımız kulübümüzün açılışından itibaren; torbacılara aracılık yaptığı halk arasında söylenen bir kişinin bulunduğu kamu görevini kendi bireysel çıkarları doğrultusunda kullanmak istemesi ve buna da müsaade eden kurum arkadaşlarının kulübümüzle ilgili asılsız ve iftiralarla dolu bu oyuna gelmeyin.

İncirköy Spor Kulübü tüm bu yalanlara iftiralara boyun eğmeyecektir. Yalan ve iftiralarla yapılan haksızlığa dur deyin. Yapılan yanlıştan geri dönün. İftiralarla çocuklarımızın spor yapmalarına engel olmayın, bu kulübün kapanışının kime ne faydası var, siyasi merci değil burası sadece ve sadece çocuklarımızın spor yapmasını istemekteyiz.

İncirköy halkı, ben ve yönetim kurulu üyelerimiz kulübümüze zamanımızı ve nakdimizi ayırarak çocuklarımızın sağlıklı birer nesil olarak yetişmesini istemekteyiz.

Bizlerin ne menfaati var, soruyorum sizlere açılacağı öncesinden ve sonrasından itibaren nedir İncirköy Spor Kulübünün kuruluşundan korkunuz, neden destek olmak dururken engel olunur. Bizler tüm engellemelere tüm yapılanlara karşı dimdik ayaktayız ve 2 Mayıs da spor yapmaya başlıyoruz…

Kısaca şunu belirtmek istiyoruz ki, 15.03.2015 te açılışımızı yaptık, 22.04.2015 tarihin de federe olduk, 24.04.2015 tarihinde mühürlendik. 1 ayda ne oldu ki kulüp mühürlenir… Dönün yanlıştan burası siyaset mercii değil, Spor Kulübü, çocuklarımızın spor yapmasına engel olmayın…

İftira atanları bir araştırın gerçeği göreceksiniz…

İncirköy Spor Kulübü Başkanı/Mahir Taştan


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


27-04-2015 2797 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 485
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1072
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787