Aydın Düzgün ”Basın Açıklaması”

04-12-2014 3995 Yorum yok. Yorum Ekle

7 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan CHP olağan üstü Beykoz İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olan Beykoz Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Harita ve Kadastro Mühendisi Aydın Düzgün’ün gazetemize paylaştığı...

7 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan CHP olağan üstü Beykoz İlçe Kongresinde İlçe Başkanlığına aday olan Beykoz Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve İBB Meclis Üyesi Harita ve Kadastro Mühendisi Aydın Düzgün’ün gazetemize paylaştığı basın açıklamasının orijinal metni aşağıdadır.

Beykoz Kamuoyu’na,

Beykoz Cumhuriyet Halk Partisi olağanüstü kongresiyle ilgili olarak:

Gerek ülkemizi gerekse de Beykozumuz’u 13 yıllık AKP iktidarının getirdiği nokta bellidir.

Yalanlar üzerine kurulmuş Kürt politikası, iflasın eşiğine gelmiş ekonomi ve her gün fazlalaşan ekonomik baskılar neticesinde milyonlarca işçisiyle, emeklisiyle, memuruyla, küçük esnafıyla, köylüsüyle yarınlarını düşünemez hale gelmiş bir Türkiye;

Ve bu rejimi baskılarla sürdürmeye çalışan bir iktidar!..

Geldiğimiz bu noktada Cumhuriyetimiz’in kurucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Halkımız’ın beklentileri her geçen gün daha da artarak büyümektedir. 90 yıldır ayakta duran dev çınar CHP, inanıyorum ki yüzlerce yıl daha yine güzel ülkemizin zor anlardaki kurtarıcısı olma misyonunu sürdürecektir.

Evet… bizlere düşen görev Beykoz’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin çalışmalarını bu süreçte daha da hızlandırmak ve önümüzdeki Genel Seçimler’de, tüm katmanların umudu olduğunu göstermektir, göstermeliyiz de.

Cumhuriyet Halk Partisi Grubu olarak:

Yerelde Beykoz Belediye kaynaklarını Beykozlu’nun lehine kullandırmak, yanlışlara karşı çıkmak, “Beykoz’un ve Belediye’nin sahibinin Beykozlular’dır” anlaşılını hakim kılmaktır. Alışagelinmiş olan “ben bilirim, ben yaparım” anlayışının ortadan kaldırılarak Beykoz Belediyesi’nin ve kaynaklarının Beykozlu’ya harcanmasını sağlamaktır.

Beykoz’a bir vizyon kazandıracak projelerin üretilmesine önayak olmak Beykoz’u ve yaşayanlarını gelişen bu projelerle daha refah, daha mutlu bir yaşam sürmelerine yardımcı olmaktır.

Beykoz’u bir turizm cenneti haline getirmek… gerek deniz, gerek kültürel, gerekse ormanları ve tarihi miraslarıyla dünya kentine dönüştürmek en önemli görevlerimiz arasındadır.

Beykozlu’nun Beykoz’da istihdam edileceği şartların yaratılması başarılamayacak bir iş değildir ve biz bunun başarılmasının yollarını mutlaka bulacağız.

Gene Beykozumuz’un gelişiminin önünde engel gördüğümüz 12 Eylül karanlık rejiminin getirdiği ön görünüm belasından kurtulması da başlıca önceliklerimiz arasındadır.

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütü’ne:

Bugüne kadarki 35 yıllık siyasal yaşamında hep toplumsal ilkelerin önde olduğu bir siyasal anlayışı esas almış biri olarak:

Parti içi huzursuzlukların karşısında duran; ötekileştirmelerden ve karşıt yaratmaktan asla taraf olmayan; yöre ve etnik kimlik siyasetinin doğru bir anlayış olmadığını bilen; aslında kişisel hırs ve ihtiraslarla dolu olup da siyasi mevkileri kendi çıkarları için kullananların yakın tarihte Partimiz’e ne kadar ağır hasarlar verdiğini hiç unutmayan; Partimiz’de herkesin abilik edeceğinden emin olduğu; her zaman ülkemizin ve partimizin çıkarlarını 1. sırada tutan; halkımızın sorunlarının çözüm yollarını rakiplerine bile anlatan, çözüme katkı koyan bir anlayış içinde olduğumun bilinmesini isterim.

İstanbul ve Türkiye siyasetinde de saygınlığımızın her geçen gün artarak yükseleceğine olan inancım tamdır.

Ancak… demokrasinin de bir kargaşa rejimi olmadığını; partimizin saygınlığını azaltan, kamuoyunda tartıştıran kişilere partimizin kapılarının kapanacağından da hiçbir CHP’linin endişesi olmalıdır.

Geçmişte olduğu gibi Örgüt’ü hiçe sayan, örgüt deyip kendi bildiğini yapan, “benden destek istedi” deyip de aslında mevcudu desteklemenin yollarını arayan, asla doğru olmayan bu tür anlayışları da reddediyorum.

İşte gerek ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar gerekse yereldeki sorunlarının çözümünün önümüzdeki genel seçimlerdeki CHP iktidarıyla geleceğine olan inancımız ve bu inançla ve azimle çalışarak, bu kutsal amaca bir nebze de olsa katkı koyabileceğimi ve bütün yukarıda saydığım amaç ve gayeler için 7 Aralık 2014 Pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongremizde büyük bir onur ve gururla İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu Beykoz Kamuoyuna saygılarımla duyururum.

Aydın Düzgün Beykoz Belediyesi CHP Grup Başkanvekili İBB Meclis Üyesi Harita ve Kadastro Mühendisi




04-12-2014 3995 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787