Özkan Ayduğan; Ak Parti Beykoz İlçe Başkan Adayı

19-11-2014 3843 1 yorum. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz İlçesi 5. Olağan Kongre öncesinde,Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatının ve Beykoz Siyasi ve Sosyal yaşamın her noktasında aktif kimliğe sahip olan Özkan Ayduğan İlçe Başkan Adaylığını, yerel basın ile paylaştı.

Saygıdeğer  Beykozlular

Kıymetli Dava Arkadaşlarım

Değerli Basın Mensupları

Kuruluşundan bu yana hizmet etmekten gurur duyduğum Ak Parti Beykoz ailesinin bir ferdi olarak hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Mensubu bulunduğum Ak Parti iktidarının gerek merkezi hükümette gerekse yerel yönetimlerde  yapmış olduğu hizmetler,  ulusal ve uluslararası alanda herkesin malumudur. Bu anlamda iktidarımızla birlikte ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın  temelleri atılmış, Türkiye dünyada yıldızı parlayan bir ülke haline gelmiştir. Bu değişimden İstanbul’un incisi Beykoz da nasibini alarak genel ve yerel hizmetlerle Beykozlu kardeşlerimizin refah seviyesini yükselten önemli adımlar atılmıştır. Bu kutlu yolculukta bu güne kadar teşkilatımızın her kademesinde fedakarca hizmet eden bütün kardeşlerime teşekkürü bir borç biliyorum.

Bildiğiniz gibi, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığımızın  5. Olağan Kongresi 29 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecektir. 

Her şeyden önce 5. Olağan Kongremizin teşkilatımıza, Beykoz’a ve ülkemize hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ediyorum.

Beykozun yerel yapılanması ve insan odaklı hizmet anlayışımızı,teşkilatımızın ve Beykozlu kardeşlerimizin ve sevenlerimin destek ve teveccühleriyle bu kongrede Başkan adaylığımı Beykoz kamuoyu ile paylaşmak ve sizlerle istişare etmek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.

Değerli Arkadaşlarım;

Şunu öncelikle belirtmek isterim ki yola çıkış gayemiz Beykoz’a hizmettir. Bu hizmet yolunda, birlik ve beraberlik anlayışı ile, Beykoz’un geçmişini bilen ve geleceğine yön verebilecek, bütün teşkilat mensuplarımızı kucaklayacak  bir yönetim kadrosu ile kongreye hazırlanmış bulunmaktayız. Bu anlamda sizin destek ve önerilerinize  de açık olduğumuzu burada ifade etmek istiyorum. Yine, kongremizde benimle birlikte aday olacak arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. 5. Olağan Kongremizin  demokratik bir ortamda gerçekleşeceğinden hiçbir teşkilat mensubu kardeşimin şüphesi olmasın. Ak Parti Beykoz Teşkilatı her zaman olduğu gibi, 29 Kasımda da adına yaraşır bir kongreden alnının akıyla çıkacaktır. Başkan adayı olabilecek  kardeşlerimizle  aramızda ancak bir hizmet yarışı söz konusu olacaktır.      

Bu davaya gönül veren ve bu yolda emeği geçen,  ter döken her kardeşim bizim göz bebeğimizdir.  Amacımız hep birlikte Beykoz’a hizmet olup bütün teşkilat mensuplarımızı ayrım yapmaksızın kucaklamaktır.

Değerli Kardeşlerim,

Ben yalnızca sizlerden aldığım güçle, tavsiye ve tevehcühlerinizle  bu yola çıkmış bulunmaktayım.  Kongrede oy kullanacak değerli delege kardeşlerimin sağduyusuna sonuna kadar güveniyorum. Kararları ne yönde olursa olsun her zaman saygıyla karşılayacağımızdan hiçbir kardeşimin şüphesi olmamalıdır.  Şu hususu da açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki; hiçbir güç, hiçbir mevki ya da makam delege kardeşlerimizin takdir yetkisine ipotek koyabilecek bir yetkiye sahip değildir. Kongremizde bütün kardeşlerim özgür iradeleriyle, Beykoz’un ve teşkilatımızın geleceğini kendi elleriyle belirleyecekler.

Ayrıca bizim Ak Parti olarak hizmet anlayışımızda hedeflerimizi hep yükseklerde tuttuğumuz ve bu hedeflere ulaştığımız kamuoyu tarafından bilinmektedir. Zira ilçemize iz bırakan ve unutulmaz hizmetler sunan,değerli Başkanımız Adem Seferden alacağım hizmet bayrağını daha da yükseklere çıkartmayı hedefliyorum.

Kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde hizmet yolunda attığımız bu adımda siz değerli kardeşlerimizin dua ve desteklerine talibim. Allahın takdiri ve sizlerin oylarıyla  5. Olağan Kongremizde AK Parti Beykoz İlçe Başkanı seçilmem durumunda, sizlerle ve yönetimde görev alacak arkadaşlarımızla birlikte, bütün gücümüzle Beykoz’a hizmet edeceğimizi, teşkilatımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışacağımızı,  adil bir yönetim anlayışı ortaya koyacağımızı; hareketimizin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın düsturuyla ve Ak Partinin kuruluş gayesinde  ifadesini bulan  insanı hedef alan birleştirici bir siyaset anlayışını ilke edineceğimizi,  Beykozluların ve bütün teşkilat mensuplarımızın bilgilerine sunmaktan gurur duyarım. 




19-11-2014 3843 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mehmet Mahmut Yıldız 19-11-2014

Uygun ilçe başkanı

Değerli Özkan Aydogan başkanımın talip olduğu AK parti Beykoz ilçe başkanlığını en üst seviyede bilgi birikimiyle çevresinde sevilen taktir edilen aynı zamanda örnek alınan kişiliğe sahip bir kardeşimizdir uzun yıllar Denek yönetiminde dernek yönetimde birlikte çalışmamız,dan dolayı yakinen tanıma şansına sahip oldum kendisi,le gurur duyuyorum Beykoz AK parti ilçe delegesinin sağ duyusuna inanıyorum sayın Özkan Aydogan başkanımım şansının açık olması dileklerimle başarılar dilerim saygılarımla.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 501
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 432
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 483
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1071
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787