MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ GELDİ BİSK’İN İLK SAHİBİ

02-09-2014 4393 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Kulüpler Birliği, Olağanüstü Kongresini Prof.Dr.Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde düzenlerken, yeni dönemde Başkan Abdullah Yümsel oldu.

Kongreye; CHP Beykoz İlçe Başkanı ve 2. Dönem Belediye Başkanı Şevket Arıkan, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, STK Temsilcileri ve çok sayıda Kulüp Temsilcisi katıldı.

 

Kongre; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlarken, Divan Başkanlığına Zeki Aksu seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Şevket Arıkan yaptığı konuşmada, “Yapacağınız etkinliklerde her zaman yanınızda olacağımın sözünü veriyorum, daha da başka olarak biletimi alıp sizlerin müsabakalarınıza geleceğimin de sözünü veriyorum. Ne ben ne de ilçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımın asla sportif anlamda siyasi bir bakış açısı içerisinde olmayacağının, polemiklere girmeyeceğimizin sözünü veriyorum. Belediye Başkanımızın sportif anlamdaki kararlarına Meclis Grubu olarak her zaman katkı sunup destek vereceğiz” dedi.

 

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yaptığı konuşmada; “Beykoz’da spor adına bir şeyler yapabilme gayretinde olduk. Bunu yaparken de görevdeki değişik belediye başkanları ile sürekli irtibat halinde olduk. Yücel Başkanımız ile de uzun bir beraberliğimiz oldu, kendisine ilçe sporuna yaptığı katkılardan ötürü teşekkürlerimi iletmek isterim. Bizlere çok destek verdi ve de vermeye de devam etmekte. Beykoz’da kurulan kulüpler birliği ile öncülük ettik, her ay yaptığımız toplantılar ile neler yapabileceğimizi konuştuk, tartıştık” diyerek süreç değerlendirmesi yaptı.

 

BİSK Başkanı Abdullah Yümsel; “şunu ifade etmek isterim ki kimse yanlış anlamasın o başkanlığı buna, bu tekrar ona verdi, biri gitti biri geldi gibi bir bakış açısı olmasın, kimse bunu farklı yorumlamasın. Çok kıza bir zaman diliminde saatlerce önce liste hazırlarken, her birinin kulüp başkanları ağırlıklı olmaları için bir yol izledik. Zaten kulüplerde başarı ile emek harcayan, görev yapan kişiler idiler. Burada şunun altını da çizmek isterim ki Beykoz Kulüpler Birliği siyaset üstü bir kurumdur, buraya siyaset bulaştırılamaz, bunu düşünenler olduysa da izin vermedik. Biz sadece yönetim kurulu olarak çalışmayacağız, bizlerle birlikte görev yapacak, gönüllü çalışacaklar da olacak ve onların da başımızın üstünde yerleri olduğunu söylemek isterim. Biz özellikle şu yaşadığımız günlerde gençliğe ve çocuklarımıza büyük önem vermek zorundayız, onları kulüplerimizde spor yapmaya teşvik etme gibi bir misyonumuz vardır.” diyerek bir anlamda seçim süreci boyunca yapılan spekülasyonlara da cevap vermiş oldu.

Beykoz Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu;

Abdullah Yümsel,

Coşkun Tosun,

Hasan Avcı,

Mustafa Babuz,

Mustafa Kaya,

Yaşar Şahin,

Hüseyin Yılmaz,

Yüksel Kılıç,

Ahmet Özdeniz,

Şeref Kurtuluş,

Serdar Lüleburgaz,

Necati Kakıcı,

Haydar Çelik,

Coşkun Okur,

Ali Kemal Mızrak,

İsmal Türkoğlu,

Mehmet Yorulmazlar,

Leyla Önder,

Yusuf Dinç,

Yaşar Kesici,

Songül Emanet,

Fatih Aydın,

Mehnet Şahin,

Cevdet Taşkıran

 




02-09-2014 4393 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787