BAYRAM BAHANE SEÇİM ŞAHANE

02-08-2014 4616 Yorum yok. Yorum Ekle

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala yaşanan Bayram sevinci ve Bayramlaşmalar, seçim maratonuna hazırlığın gölgesinde geçti.

Ak Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, merkezleri olan Kavacık’da ilk bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirirken, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer yaptığı konuşmada; Güzel bir Ramazan Ayının ardından Bayrama kavuşulduğunu ve herkes için Bayramın hayırlı geçmesini diledi. Sefer; 3 ağustos da Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük mitingine herkesi davet etti.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptığı konuşmada; hüznü ve sevinci bir arada hissettiğini, bereketli ayların son bulduğunu ardından bayrama kavuşulduğunu, Gazze’de yaşananların yürekleri dağladığına değindi. Çelikbilek; “Maltepe’de miting alanını doldurmamız gerekli, Büyük Usta’ya kendisine yakışır bir uğurlama düzenlememiz gerekiyor ”dedi. Konuşmaların bitiminde partililer bayramlaşma törenine geçerek, Bayram sevincini hep birlikte yaşadılar.


Bayramlaşma turları Beykoz Belediyesi’nin, Belediye önünde gerçekleştirdiği Halka açık bayramlaşma töreniyle devam etti. Gelenekselleşen ve birçok Siyasi Temsilciyi, STK Temsilcilerini, Meclis Üyelerini, Muhtarları ve sivil Vatandaşları bir araya getiren Bayramlaşma etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti.


Konuşmaların ortak paydasında; Bayramla birlikte gelen manevi duygular yer alırken, Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinilmeden geçilmedi.  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belki o kardeşlerimizle uzağız ama gönüllerimiz bir, acılarını içimizde hissediyoruz dedi. Çelikbilek son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde herkesi oy kullanmaya davet etti.


Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan; “Dünyanın hiçbir yerinde haksız yere kimse acı çekmesin” diyerek Bayram mesajını vermiş oldu.


Bayram etkinliklerinin devamı Beykoz CHP ilçe Teşkilatının düzenlediği Bayramlaşma Töreniyle sürdü. Beykoz CHP İlçe merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşmasını yapan, İlçe Başkanı Şevket Arıkan; öncelikle herkesin Bayramını kutlayarak sözlerine başladı. CHP Beykoz İlçe Teşkilatının kısa sürede yaşadığı süreci değerlendiren Arıkan; “yönetimdeki 16 arkadaşımın hiç biriyle sorun yaşamıyoruz. Yönetimde tam bir uyum ve istikrar var. ”şeklinde konuştu.


Arıkan; Cumhurbaşkanlığı sürecini değerlendirirken, Ekmeleddin İhsanoğlu’na tam destek verdiklerini, seçimde istedikleri sonucu aldıklarında Ak Parti Teşkilatlarının parçalanma sürecinin başlayacağını, Abdullah Gül’ün şu sıralar yeni bir siyasi oluşumun içinde olduğunu, partinin adının bile belli olduğunu, Hilal Partisi olarak kamuoyunun karşısına çıkacağını açıkladı.


CHP İlçe Başkanı Şevket Arıkan, Türkiye’nin komşularıyla olan durumuna, Dış siyasetin Ülkemize getirilerine, İşid Örgütünün Ülkemizdeki yerleşimine değinirken, “Cumhuriyeti korumak bizim en öncelikli işimizdir. Çünkü bu Cumhuriyetin nasıl zorluklarla kurulduğunu biliyoruz” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi saha çalışmalarına MHP Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ile görüştüğünü ve bayram ertesi başlayacaklarını söyleyen Arıkan, Ekmeleddin İhsanoğlu’na tam destek verdiklerini tekrar sözlerine ekleyerek bayramlaşma törenine geçti. Partililerle süren bayramlaşma etkinliği, İlçe Heyetinin Beykoz’un köy ve mahallelerini ziyaret etmek için ilçe merkezinden ayrılmasıyla son buldu.




02-08-2014 4616 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 597
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 458
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851