AK PARTİ İLÇE YÖNETİMİ ZİYARETLERİ

16-02-2012 5974 Yorum yok. Yorum Ekle

AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı kongre sonrası, İlçe protokolünü makamlarında ziyaret ederek, yeni yönetimiyle tanıştırdı.

 

İlçe Başkan Vekili Kadir Alarçin ve İlçe Yönetimi ziyaretlerinin ilkini Beykoz Ağız ve Diş sağlığı Merkezi Başhekimi Fahri Sümer'e gerçekleştirirken, İlçe Teşkilat Başkan Yardımcısı Miktat Güner de ilçe teşkilatını tek tek tadim ederek, Başhekimle tanıştrdı.AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı ziyaretlerine Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün'le devam etti.Aydın Ergün'ün yakın zamanda Annesini kaybetmesi sebebiyle taziye konuşmalarıyla başlayan ziyaret, teşkilat üyelerinin tanıştırılması ve serbest sohbetle devam etti. Ergün, "Ekip olarak çalışınca bir şeyler yapabilmek mümkün. Önemli olan, aynı hedefe koşmak. Beykoz'a yönelik hedefleri birleştiririsek, bunları daha kısa sürede gerçekleştirmek de mümkün olur" dedi. Daha sonra 2B konusuna da değininen Ergün, bu sorunun bir an önce çözülmesini dileyerek, "İnşaallah, vatandaş ile devlet karşı karşıya gelmez.Beykoz'da mülkiyet ve imar sorunları inanılır gibi değil. Meclis'in bugüne kadar imar ile ilgili olarak çıkardığı tüm yasaları Beykoz'da görmek mümkün." dedi.

AK Parti heyeti , Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Beykoz Baş Savcısı Nuh Tekin'i makamında ziyaret ederek yönetimle tanıştırdı. Sohbetin tebrik kısmından sonrası basına kapalı devam etti. AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatının diğer adresi ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Nazmi Yekrek'in makamı oldu. AK Parti'nin yeni yönetimine başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürüyle kitap okuma sevgisi ve alışkanlığı üzerine konuşuldu. Yekrek, Amaçlarının, ilim, fen, edebiyat, sanat ve sporda öncü nesiller yetiştirmek olduğunu, ideallerin Türkiye'nin geleceğinde birleştiğini ve geri adım atılmaması gerektiğini vurguladı.AK Parti heyeti son olarak, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları'nı makamında ziyaret ederek, yönetimle tanıştırdı.Bekaroğulları, Ak Parti ilçe yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederken, Beykoz'da asayiş konusundan bahsetti, Bekaroğulları, İstanbul'un diğer ilçeleri ile kıyaslandığında Beykoz'un asayiş sorunu bulunmadığını, İlçede en fazla hırsızlık suçunun oluştuğunu belirtti. Gençlik hareketinin güzel şeylere kanalize edilmesinin önemli olduğunu ekleyen Bekaroğulları, gençlere yönelik olarak "sosyal puan üretmeye dayanan" projelerinden bahsederek konuklarını bilgilendirdi.Sohbetin ardından AK Parti İlçe Teşkilatının ziyaretleri, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Mazlum Bekaroğulları ile çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 




16-02-2012 5974 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Basın Emek İster… Ama En Çok da Samimiyet İster

22-05-2026 Yorum yok. 741
Neyir Erkan Şişman

Bir Nesil Böyle Şekilleniyor

22-05-2026 1 yorum. 651
Asiye Çakır

FİDENİN DEĞERİ VAR DA BEYKOZLU' NUN YOK MU?

22-05-2026 Yorum yok. 887
Cüneyt Pulant

Değerli BEYKOZLU dostlarım.

22-05-2026 Yorum yok. 734
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

İNSAN ÖLMEDEN ÖLÜR MÜ?

22-05-2026 Yorum yok. 546
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TOPLUMLAR ve ETKİLERİ ve BİZ NE YAPIYORUZ?

22-05-2026 Yorum yok. 590
Hacı Arıcı

NASİPLİ KİŞİ KİMDİR?

22-05-2026 Yorum yok. 521
Yaprak Akın

Evler Satılıyor mu, Yoksa Sadece Gösteriliyor mu?

22-05-2026 Yorum yok. 594
Erdal Uzuner

MART GÜNDEMİ

17-03-2026 Yorum yok. 3411
Asım Özdemir

BEYKOZ’DA AMATÖR LİGLER-1

21-01-2026 Yorum yok. 6298
Tuncay Ünde

UZAKSIN BANA

28-01-2025 Yorum yok. 12014