Öztürk “Beykoz, İstanbul’un En Huzurlu 5. İlçesi.”

27-09-2023 1049 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Beykoz yerel basını ile bir araya gelerek emniyetin Beykoz’da ki bir yılını değerlendirdi.

 

Yaklaşık bir yıl önce göreve geldiğinde de tanışmak ve ilçenin durumu hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere, ilçe yerel basını ile bir araya gelen Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, bir yıllık sürede, Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ilçede ki faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulunmak üzere, yeniden yerel basını ağırladı.

 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün Rüzgarlıbahçe’de ki yerleşkesinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk’e Beykoz İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Ermenek ve Özel Bürodan Polis Memuru Önder Şahin eşlik etti.

 

Kahvaltı sonrası, Türkiye geneli üzerinden başlayan sohbet, Beykoz üzerinde yoğunlaştı. Emniyet Müdürü Öztürk, Beykoz’da emniyetin son bir yılda ki faaliyetlerini, yerel basın ile paylaştı.


Emniyet Müdürü Öztürk, son bir yılda Beykoz’da uyuşturucu konusunda ve ruhsatsız silah yakalama oranlarının fazla olduğunu belirterek, Beykoz’da yaşayan vatandaşların uyuşturucu konusunda hassasiyetlerinin bir hayli fazla olduğunu, fakat buna rağmen uyuşturucu konusunda yapılan operasyonlarında fazla olduğunu vurguladı. Bu noktada Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı En İyi Narkotik Polisi Anne projesini, Beykoz’da okul aile birlikleri vasıtasıyla daha geniş şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını vurguladı.

 

Konuşmasının devamında Hakan Öztürk, son bir yılda ilçede gerçekleşen olay sayısında(hırsızlık, gasp, adam yaralama gibi) düşüş olduğunu, bu yüzden de Beykoz’un İstanbul genelinde en huzurlu 5. İlçe olduğunu söyledi. Basın mensuplarının ilk 4 ilçeyi sorması üzerine Öztürk bu ilçelerinde Adalar, Şile, Silivri ve Çatalca gibi İstanbul’un keşmekeşliğinden uzak olan ilçeler olduğunu belirtti.

 

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Beykoz’da da internet üzerinden dolandırıcılık vakalarının artış gösterdiğini belirten Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, vatandaşları daha dikkatli olmaya davet etti.

 

Beykoz’da ana cadde üzerindeki parklanmalardan dolayı, trafiğin olumsuz yönde etkilendiğini belirten Öztürk, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, ilçe genelinde toplu taşıma araçlarının güzergahlarının daima açık olmasını sağlamak için özel olarak ekipler görevlendirdiklerini, bu ekiplerin gece gündüz görev yaptıklarını, fakat Beykoz’un haritasına bakıldığında ilçe genelinde sokakların yarısından fazlasının çıkmaz sokak olduğunu, aşırı araç yoğunluğundan sokakların dolduğu ve parklanmalarında bu yüzden ana yollara taştığını söyledi.

 

İlçe genelinde genel uygulamaların arttığını, bu sayede trafikte zorluk çıkaran pek çok araca işlem yapıldığını, gerçekleşen uygulamaların ilerleyen dönemde de devam edeceğinin altı çizildi.

 

Beykoz Doğuş Haber Gazetesi Haber Müdürü Derviş Erkan’ın özellikle Çubuklu ve Paşabahçe başta olmak üzere ilçe genelinde okuyuculardan gelen dizi ve film ekibi şikayetlerini Emniyet Müdürü Öztürk’e iletmesi sonrası, Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, ilçe genelinde mahallelerin, sokakların veya ana yolların işleyişine mani olan, vatandaşları rahatsız eden dizi ve film ekiplerine, hem kendilerine gelen şikayetler sonrası hem de Mahalle Muhtarlarının kendilerine bildirmesi sonrası işlem yaptıklarını, ilerleyen süreçte bu konuya daha fazla önem vereceklerini ifade etti.

Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk ile yerel basının ilçe üzerine gerçekleştirdiği karşılıklı sohbet sonrası buluşma, hatıra fotoğrafıyla sona erdi. 



Fotoğraf Galerisi


27-09-2023 1049 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 514
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 639
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 512
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 454
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 428
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 428
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 411
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 464
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1135
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 860