İBB'den Beykoz Muhtarlarına Vefa Devam Ediyor

09-07-2023 992 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un ahirete intikal eden Muhtarları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen programla ikinci kez anıldı.

 

Çavuşbaşı’nda gerçekleşen anma programına İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık, önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanvekili ve Teşkilat Başkanı Baki Demir, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve Beykoz Muhtarları, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir ve Spor Kulübü temsilcileri ile ahirete intikal eden muhtarların aileleri katılım sağladı.

 

Arzu Başlantı’nın sunumu ile gerçekleşen anma programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program, Okan Daşdemir’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

 

Kuran-ı Kerim tilavetinin akabinde Beykoz’un efsanesi Anadolu Hisarı Mahallesi Muhtarı merhume Nazmiye Korkmazlar şahsında, ahirete yolcu edilen tüm Beykoz muhtarı için hazırlanan slayt gösterisi ile duygulu anlar yaşandı.   

 

Slayt gösterisinin ardından açılış konuşmasını yapan İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık, bu yıl ikincisini düzenledikleri anma programının artık geleneksel hale geldiğini vurgulayarak birlik ve beraberlikleri ile diğer ilçelere örnek olan Beykoz Muhtarları ve misafirlerine anma programına katılımları için teşekkür ederek, ahirete intikal eden tüm Muhtarları rahmetle andı.

 

İBB Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık’ın ardından merhume Nazmiye Kokmazlar’ın oğlu Murat Korkmazlar, Merhum Beykoz Merkez Mahallesi Muhtarı Hayri Nalbantoğlu’nun kızı ve aynı zamanda Beykoz Merkez Mahallesi Muhtarı Meral Nalbantoğlu Manav, merhum Anadolu Kavağı Mahallesi Muhtarı Serdar Lüleburgaz’ın eşi ve yine A.Kavağı Mahallesi Muhtarı Sevim Lüleburgaz, Merhum Kaynarca Mahallesi Muhtarı İrfan Çırak'ın oğlu Serdar Çırak, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanvekili Baki Demir, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Anadoluhisarı Turizm Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz, Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Muhtarlar Derneği eski Başkanı Cavit Gül, Artvinliler Federasyonu Başkanı Hakan Bekar ve eşi Zerrin Bekar, Av. Erdal Demir, Kavacık Mahallesi Muhtarı Yasemin Şahin, Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun, önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler duygu ve düşüncelerini aktaran isimler oldu.

 

Konuşmaların ardından, gece boyu süren hasret sohbetlerinden sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile anma programı sona erdi.

 

Doğuş Haber Ailesi olarak ahirete intikal eden tüm Beykoz Muhtarlarımıza yüce Allahtan rahmet diliyor, İstanbul dışında olduğumuzdan haberimize fotoğraf desteğinde bulunan ERHA Beykoz Talip Ercan’a teşekkür ediyoruz.  



Fotoğraf Galerisi


09-07-2023 992 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 522
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 650
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 518
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 435
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 416
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 864