23 NİSAN KUTLAMALARI

26-04-2006 8584 Yorum yok. Yorum Ekle

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İlçemizde de birçok ayrı yerde kutlandı. Aldığımız davetlere katılabildiklerimizi “hayal ürünü olmayan”görüntülerle bu başlık altında yayınlıyoruz.

Bir çok etkinliğini haber yaptığımız, Şahinkaya İlköğretim Okulunun ve Okul Aile Birliğinin ayrı ayrı yaptığı iki güzel etkirliğe katılamadığımız için Okul Müdürü ve Aile Birliği Başkanından özür diliyoruz.

Çocuklarımızın Bayramını Kutladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçemizde de, her zamanki coşkusuyla kutlandı.
İlçe Protokolünün, çeşitli kurum ve kuruluşların Atatürk Anıtına çelenk koymasıyla başlayan tören, Anadoluhisarı Spor Akademisi Sahasında devam etti.
Törene Gazilerimiz ve izci gurubunun dışında, yabancı ülkelerin temsilcileri olan halk dansları toplulukları, Anadolu Hisarı, Beykoz Atatürk, Çiğdem, Çubuklu, Defterdar Mehmet Bey, Güzelce Hisar, Şehit Er Ersin Güner, Sedat Simavi, Rüzgarlıbahçe, Paşabahçe, Mehmet Emin Pulatkan ve Kavacık İlköğretim okullarının katıldığı törende, okullarımız, Beden Eğitimi Öğretmenleri nezaretinde hazırladıkları gösterilerini aktardılar.



Halkın alkışlarıyla ortak olduğu, protokol mensupları her okulumuzu ayrı ayrı selamlayarak bayramlarını kutladı.
Törene Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Emniyet Müdürü Kaan Bal, Kadastro Müdürü Selahattin Elatmış görebildiğimiz protokol mensupları oldu.
Sportif faaliyetlerde başarılarını Beykoz dışına çıkaran, çeşitli okulların öğrencilerine kupa ve hediyeleri protokol mensupları tarafından verildi.



23 Nisan Törenleri için öğrencilerimiz aylarca önceden hazırlanmasına ve kurumlar arası yazışmaların haftalarca önce oluşmasına karşılık, gazetemize bir davetiye gönderme veya telefon açma zahmetine katlanılmadı. Tabi bu konu bir tercih meselesi, bu konuda çok yorum yapmak bize düşmez, fakat sorumluluğun en sonundaki kişi sorumluluktan kurtulmak için etrafına yanıltıcı bilgiler vermezse...?



Mahmut Şevket Paşa Köyünde 23 Nisan Coşkusu

Mahmut Şavket Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Rukiye Taş’tan aldığımız davet ile, okul bahçesinde yapılan muhteşem 23 Nisan Kutlamalarına katıldık.

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Kılıç ve çeşitli kurumlardan gelen davetliler ile Mahmut Şevket Paşa Köyü sakinleri ve okulun öğrencileri kutlama coşkusuna katıldılar. Bayraklarla donatılmış okul bahçesinde 23 Nisan törenlerine katılan herkese, küçük el bayrakları hediye edilerek ortaya muhteşem bir görüntünün çıkması sağlanmış.



160 dakika olarak hazırlanan programda, Kurtuluş Savaşı Slayt gösterisi, TBMM açılışı, tiyatro, folklor ve piyes gösterileri, öğrenci korosu, İstiklal Marşının şiir olarak okunması, gibi ustaca hazırlanmış gösteriler sunuldu.



Halk Dansları ekibinin oynadığı zeybek oyunu, 3.sınıf öğrencilerinin Yemek yapılışını konu aldıkları piyesleri ve en önemlisi İstiklal Marşımızın Şiir olarak okunmasının sonunda, okulun en yüksek noktasından, yanan meşalelerin muhteşem eşliğinde salınan Bayrak görüntüsü oldu. Böylesine güzel bir gösteride emeği geçenleri, Okul Müdürü Rukiye Taş ve Köy Muhtarı Yakup Kaya’nın şahsında tebrik ediyoruz




Beykoz Belediyesi-Paşabahçe İlköğretim Okulu 23 Nisan Kutlamaları

Beykoz Belediye Başkanlığından aldığımız fax ile, belediyenin düzenlediği 23 Nisan özel programı için R.Şahin Köktürk Spor Kompleksine gittiğimizde, Beykoz Belediyesi-P.Bahçe İlköğretim Okulu ortak organizasyonu ile karşılaştık.



“Kutlama için P.Bahçe İlköğretim Okulunun şık bir davetiye bastırıp bunu basın ile paylaşmamasını ve Belediyenin basına çektiği faksta, sadece kendi organizesi gibi davet edip, P.Bahçe İlköğretim Okulundan bahsetmemesini siz sevgili okurlarımızın taktirine bırakıyoruz”

23 Nisan kutlamaları için Beykoz’a gelen ekiplerin ve belediye spor kulübü dansçılarının gösterilerine, P.Bahçe İlköğretim Okulunun hazırladığı güzel program eklenince, salonu tamamen dolduranların keyifle izleyecekleri görüntüler oluştu.



Beykoz Kaymakamı Cengiz Gökçe, Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla ve Okul Müdürü Bekir Sağır gecenin önemi ile ilgili konuşmalarından ve ödül töreninden sonra hazırlanan özel program uygulamaya konuldu.




26-04-2006 8584 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 393
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785