KANLICA SPOR KULÜBÜ İÇİN VERİLEN SÖZLER TUTULMALI

24-09-2022 1348 Yorum yok. Yorum Ekle

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kulüp lokalinde ilçe yerel basını ile bir araya geldi.


Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen olağan genel kurul sonrası göreve gelen Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kanlıca’da ki kulüp lokalinde hazırladıkları sıcak ortamda Beykoz yerel basınını ağırladı.


Kulüp Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Takım Teknik Sorumlusu Aydın Çaylı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kulübün önceki dönem Başkanları Hasan Gökbudak, Remzi Alişan, Ahmet Karaman ve Ali Esat Yaşar’da katılım gösterdi. Kahvaltı sonrası toplantının açılışını Başkan Kaya yaptı.


Kulüp Başkanı Mustafa Kaya, geçmiş dönem Kulüp Başkanları’nın katılımıyla gerçekleştirdikleri toplantıya katılan Beykoz yerel basınına teşekkür ederek sözlerine başladı. 


Kaya, Beykoz yerel basını ile tanışmak, projeleri hakkında bilgi vermek ve Beykoz’da sporun gelişimi üzerine sohbet etmek için yerel basını ile bir araya geldikleri belirterek, 2022-2023 sezonunda A Takım, U13 ve U17 Takımları ile liglere katılım sağlayacakları, kurumsal bir kimliğe ulaşma gayesiyle, bir takım plan ve projelerinin olduğunu söyleyerek, Tekke bölgesinde yapılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın kullanımında olan Kanlıca Spor Kulübü Tesisleri’ni belli saat aralıklarında kullandıklarını, sahanın daha geniş kullanımı için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğinin fakat Kanlıca Spor Kulübü olarak, Kanlıca Tesisleri’ni hazırlık maçları için kullanmak istediklerinde kendilerinden 170 Türk lirası istendiğinin altını çizdi.


Konuşmasının devamında Başkan Mustafa Kaya, Kanlıca Tesisleri’nin arazisinin kazandırılması başta olmak üzere tesisin inşa edilmesi konusunda da maddi manevi destek verdikleri bir spor tesisini kullanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını, Beykoz Belediyesi tarafından yapılan desteklerinde 3 yıllık süreçte yapılmadığını belirtti.


Kanlıca Tesisleri’nin yapılması sürecinde Kulübün Başkanı olan Ali Esat Yaşar, Kanlıca Spor Kulübü olarak tesisin yapılması sürecinde bizzat Kanlıca Spor Kulübü olarak tesisin yapılması için üç milyon Türk lirası harcadıklarını, tesisin tamamlanması sonrası Kanlıca Spor Kulübü’nün 6 spor dalında faaliyette bulunması durumunda tesisin kullanımının tamamının Kulübe bırakılacağı söylendiğini fakat gerçekleşmediğini belirterek “Bu sahaya güvenerek oluşturulan alt yapı takımlarımızın olağanüstü dereceler elde ettiğini lakin saha ile ilgili bize yaşatılan olumsuzluklar ve sonrasında sahamızın elimizden alınması ve kulübümüzü sevenlerin sağladığı olanaklar ile üç milyon lira masraf ettiğimiz sahaya şimdi önceden dilekçe verilip ardından para yatırarak yararlanabiliyoruz.” şeklinde konuştu.


Yaşar son olarak, devletin kurumları arasında bu kadar iletişim eksikliği ve muhataplarını mağdur eden bir tutum oluşmasından ve bundan kaynaklanan yaşadıkları sıkıntılara olan üzüntülerini dile getirdi.


Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, geçmiş dönem Kulüp Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kanlıca Mahallesi’nde ikamet eden ve ekonomik şartları iyi olan kişilere ulaşamadıklarını, Simavi Ailesi’nin dışında kulübe ciddi anlamda mahallelerinde ikamet edip kulübe yardımda bulunan kimsenin olmadığını aktardılar.


Yapılan bilgilendirmede Beykoz’da etkin STK çalışmalarıyla isimlerinden oldukça sık bahsedilen Zeynep Dilek Denizsel ve Melek Candan Kahraman’ın Kanlıca Spor Kulübü’nün ismine yakışır Sosyal ve Kültürel çalışmalarda yardımcı olmak düşüncesiyle, Başkan Mustafa Kaya’nın Danışmanı oldukları bildirildi. Zeynep Dilek Denizsel toplantıya katılırken Melek Candan Kahraman’ın mazereti sebebiyle toplantıya katılamadığı belirtildi.

Toplantıya katılan Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş, Kanlıca Spor Kulübü’nün çalışmalarında talep edilmesi durumunda basın olarak elinden geleni yapacağını belirtirken, basına bilgilendirme toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Mustafa Kaya ve Yönetimine teşekkür edip, bir özel teşekkürü de, Spor Kulüplerinde ve STK’larda pek örneği görülmeyen eski Başkanların yeni yönetime destek veriyor olması ve bu kahvaltıya katılıp tarihsel süreçten bilgilendirme yaptıkları için Kulübün Geçmiş Dönem Başkanlarına teşekkür edip, sorunun yetki sahipleriyle yapılacak etkin diyaloglar ile çözülebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

Toplantı karşılıklı sohbet havasında, başta Kanlıca Spor Kulübü olmak üzere ilçede sporun gelişmesi üzerine fikirlerin paylaşılmasıyla devam etti.

Not: Haberimizin sonunda, Kanlıca Spor Kulübü'nin Tekke bölgesinde yapılan tesisini henüz inşaat halindeyken ziyarete gelen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı, TFF Başkanvekili Ali Düşmez'in 01.08.2018'de gerçekleştirdiği ziyaretinden görüntüleri ve o tarihte yapılan haberimizin linkini okuyucularımıza aktarıyoruz. https://www.dogushaber.com/p5733_ali-dusmez-ile-kisa-gunun-kari




Fotoğraf Galerisi


24-09-2022 1348 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 520
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 648
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 517
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 458
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 432
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 435
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 416
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 481
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 465
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1137
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 864