Yeni Hedeflere Yeni Yönetim

23-02-2020 3444 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Spor Kulübü zorlu bir mücadeleden sonra bal liginde oynayabilmek için playoff maçları oynamaya hak kazanması sonrasında daha güçlü bir yönetim oluşturabilmek düşüncesiyle kulüp merkezinde olağanüstü genel kurula gitti.


Kongre üyelerinin katıldığı olağan üstü genel kurulu Erdal Öztürk Başkanlığındaki Divan Kurulu yönetti. Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Kılıç’ın açılışını yaptığı genel kurulda divanın oluşmasıyla gündem maddeleri uygulandı. Tek listeyle girilen seçimde Zeki Aksu Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu oy birliği ile göreve geldi.


Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’nun oylama öncesi Genel Kurul Üyelerine yaptığı konuşmayı orijinal hali ile aktarıyoruz.


Beykozspor Kulübü Başkanı Zeki Aksu “Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Açılış konuşmasını yapan gelen sekreterimiz Alaattin Kılıç’ın belirttiği gibi 2016’dan 2019 yılına kadar olağan üstü hiçbir kongre yapmamıştık. Ama o sezonlar içerisinde takımımızın durumu da ortada, sadece 2016 sezonu sonunda playoff’a kalmıştık. Sahamız yoktu, idari binamız yoktu orta sıralarda duraklama devrini geçirmek üzere bir yönetim oluşturmuştuk. Ama Beykoz Stadının Mart ayında açılmasıyla birlikte hedef koyduk, Yönetimimiz ile birlikte hedef koyduk olağan 2019 kongresinde bu takımın artık yükselme devrinin başlaması gerektiğini mutlaka ve mutlaka öncelikli hedef olarak playofflara kalması gerektiğini sonrada bal ligine çıkması için elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmak için yönetim kurulu oluşturduk. Mayıs’tan Kasım’a kadar bir yönetimle birlikte çalıştık. Yönetimsel sıkıntılardan dolayı olağan üstü kongre yapmak zorunda kaldık. Ekonomik sıkıntılarda baş gösterdi. Kasım ayından buyana yeni bir yönetim kurulu oluşturduk, hedefimiz playofflara çıkmadan öngörümüz tahmini bütçemiz 600 bin liraydı. Yaklaşık 600 bin lirayı da bu iki dönem zamanında 25 Mayıs ve 22 Şubat dönemi arasında 600 bin lira bütçeyi harcadık. Şimdi artık takımımız liglerin bitmesine 1 hafta kala, playoffu garantiledi. Ben iddia ediyorum, altını kalın harflerle çiziyorum, Ozan kardeşimde burada hem kulübümüzün yöneticisi hem de basınımızın değerli temsilcisi bu sene Beykoz mutlaka ve mutlaka bir üst lige çıkacaktır. Ondan sonraki sezonda hiç beklemeksizin profesyonel liglere çıkacağına tüm kalbimle inanıyorum. Hatta gruptan birinci çıkacağımıza ve İstanbul finali oynayacağımıza ve İstanbul şampiyonu olarak çıkacağımızı ön görüyoruz. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. 24 kişilik bir futbol takımımız kadromuz var. Bunun 13 tanesi ara transferde kadromuza dahil oldu. Pazartesi akşamı itibariyle saat 21.00 sularında takımımız Antalya Alanya’da kampa girecek buraya bu tatil günüde geldiğiniz için gelmek hepimizin tabi ki görevi ama 3 ay aradan sonra rahatsız ettiğimiz için hepinize teşekkür ediyorum.  Bundan önce yönetim kurullarında görev yapan herkese maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 


Beykoz Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Listesi

Yönetim Kurulu Asil

Nezih Beykozlu, Talha Enis, metin yetim, Alaattin kılıç(Ali Oğlu), Seyfullah Ağasakal, Salih Dursun, Cüneyt Pulant, Mesut Ekici, Safter Eroğlu, Av. Ufuk Turan, Hamza Kocal, Ceyhun Yalçın, Volkan Vardar, Savaş Doğuş Karadeniz

Yönetim Kurulu Yedek

Süleyman Saklı, Serkan Taş, Temel Ahmat Nazlı, Ahmet Müjdat Alpural, Erdal Akgül, Haluk Taş, Nevzat Emanet, Atilla Sezer

Denetleme Kurulu Asil

Av. Kemal Kaya, Saim Barut, Aziz Baltacı

Denetleme Kurulu Yedek

Feridun Kocataş, Selami Özçelik, Varol Küçükşahin

Sicil Kurulu Asil

Mehmet Tombul, Mehmet Bilir, Kemalettin Erkan

Sicil Kurulu Yedek

Muhittin Atagün, Erol Yeşilbaş, Cansın Sezginer

Disiplin Kurulu Asil

Hüseyin Demirel, Mehmet Öztürk, Atilla Sipahioğlu

Disiplin Kurulu Yedek

Adnan Uzunkaya, Cemil Yılmaz

Müze Kurulu Asil

Zafer Baş, Ufuk Dağcı, İlker Genç

Müze Kurulu Yedek

Talip Ercan, Alparslan Özgül, Ömer Faruk Sökmen

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Delegesi Asil

Zeki Aksu, Safter Eroğlu, Aziz Baltacı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Delegesi Yedek

Kemalettin Erkan, Eser Öktem, Mustafa Ülker




23-02-2020 3444 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 411
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785