ÜSKÜDAR’DAN SEVGİ NAĞMELERİ YÜKSELDİ

15-02-2020 3279 Yorum yok. Yorum Ekle

Gazetemizin değerli köşe yazarı, Beykoz’un bilinen ismi Adem Öztürk’ün genel sorumluluğunu ve sunuculuğunu yaptığı MUSA AGUN THM Korusu Şef. Mustafa Demirkaya Yönetiminde Üsküdar Belediyesi Altunizade Kültür ve Sanat Merkezinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde mükemmel bir konser verdi.


Gazetemizin değerli köşe yazarı, Beykoz’un bilinen ismi Adem Öztürk’ün genel sorumluluğunu ve sunuculuğunu yaptığı MUSA AGUN THM Korusu Şef. Mustafa Demirkaya Yönetiminde Üsküdar Belediyesi Altunizade Kültür ve Sanat Merkezinde 14 Şubat Sevgililer Günü’nde mükemmel bir konser verdi.


İstanbul’un her ilçesinden ve özellikle Rize’den izleyenlerin olduğu konseri Beykoz grubu en kalabalık olarak izledi.


İki bölümden oluşan konserde koronun birlikte okuduğu eserler olurken, koro üyelerinden sola yapanlarda geceye ayrı bir renk kattılar. Ayrıca gecenin sunumunu üstlenen Adem Öztürk bireysel ve düet olarak okuduğu Karadeniz eserler ile geceye ayrı bir ahenk kattı.


Musa Agun’un yakın dostu Gazeteci ve Gurubun Gönül destekçisi Recep Ali Aksoylu’nun konserin ikinci bölümünde de bahsettiği gibi, kemençe imalat ve satışı, garantili ders verme, birçok kemençe saz sanatçısı ve ses sanatçısı yetiştiren, birbirinden ünlü profesyonel ve bir o kadar da amatör sayısız sanatçılara kemençesi ile eşlik eden, bütün bunların birikiminde, Kültür Bakanlığı Kültür Elçisi Unvanı ile Sanatçı Kadrosunda bulunan ve kemençe imalat ve icracısı olarak özel üniversitede dersler vermesiyle bilinen, müzik dünyasında ise Kemençe Virtüözü olarak adlandırılan Musa Agun’un kendi adını taşıdığı Musa Agun THM Korosu Konseri başta Adem Öztürk ve Şef Mustafa Demirkaya ve tüm emeği geçenlerin katkısıyla Altunizade Kültür Sanat Merkezi’nde mükemmel bir geceye dönüştü.


Müzik severlerin ücretsiz olarak izleme şansı bulduğu konser için Musa Agun THM Korosunun sponsorları ile gecenin alt yapısı ile oluşan masrafların tedariki gerçekleştirilmiş.


KBS Stant Sergileme Sistemleri Sahibi Ömer Aydın, Çiftçi Fırınları Sahibi Birol Çiftçi, Avrasya İnşaat Sahibi Mikail Akyıldız, Altay Diş Protez Sahibi Alaattin Altay, Emeklinin El Sanatları Firması Sahibi Osman Topuz ve Agun Müzik Sahibi Musa Agun bu muhteşem gecenin sponsorları oldular.


Beykoz’un efsane isimlerinden Zekai Emeç, Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız, Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Demir ve eşi, Anadoluhisarı Turizm Derneği Başkanı Mustafa Babuz ve eşi, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Osman Topuz ve eşi, Emlak Danışmanı Gürsel Atagün ve eşi, gecenin Beykoz’dan gelen konukları oldular.


Recep Ali Aksoylu-Birol Çiftçi’ye, Gültekin Taşpınar-Ömer Aydın’a, Zekai Emeç-Mikail Akyıldız’a, Osman Topuz-Musa Agun’a, Adem Öztürk-Şef Mustafa Demirkaya’ya, Osman Topuz-Alaattin Altay’a, Osman Topuz-Musa Agun’a geceye olan katkılarından dolayı hediyeler takdim etti. Hediyelerin birçoğu Emeklinin El Sanatları Atölyesinin Sahibi Osman Topuz tarafından hazırlandığı konuklara aktarıldı.


Birbirinden güzel türkülerin icra edildiği Musa Afun THM Korosu Konserinde saatlerin nasıl geçtiği anlaşılamazken, konserin bitmesine karşın THM Karadeniz Sanatçısı Sinan Akbulut bir potpuri ile geceye destek sunmasıyla gece son buldu.

 



Fotoğraf Galerisi


15-02-2020 3279 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787