Beykoz Engelleri Birlikte Aştı

03-12-2019 3983 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Belediyesi 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nde ilçede bulunan engelli dernekleriyle ortak bir projeye imza atarak farkındalık yarattı.


Kavacık Limak Otel’de Beykoz Belediyesi organizesinde Türkiye Omurilik Felçliler Derneği(TOFD) Beykoz Şubesi, Beykoz Otizmli Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği(BOÇAY), Ayetullah Keser Özel Eğitim Uygulama Okulu, Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu, Ben de Varım Derneği ve Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği’nin katılımıyla gerçekleşen farkındalık etkinliğine Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şube Müdürleri,  Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz İlçe SGK Müdürü Ferda Özkalender, Beykoz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selim Safi, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Ak Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Beykoz Belediyesi Meclis Başkanı Vekili Gaye Zayıf, Beykoz Kent Konseyi Başkanı Sadullah Kabahasanoğlu, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve Muhtarlar, Beykoz İl Dernekler Birliği Başkanları, öğrenciler ve veliler katıldı.


Her derneğe ve okula ayrı ayrı hazırlanmış stantlarda yıl içerisinde dernek ve okullarda yapılan ürünler sergilendi. Serginin ardından 3 Aralık için hazırlanan özel etkinliğe geçildi. Etkinlik halk oyunları gösterisi ile başladı.


Beykoz Belediyesi Beykozlu engelliler ve davetliler için üç ayrı salonda hizmet verirken, birinci salonda kokteyl, ikinci salonda kurulan stantlarda derneklerin ürünlerinin tanıtımı ve üçüncü salonda ise günün özel sunumu gerçekleşti.


Halk oyunları gösterisinin ardından Beykozlu Milli Sporcu Ebru Bulgurcu, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın günün anlam ve önemini bildiren birer konuşma yaptı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, konuşmasının Dünya Engelliler Günü özel bölümünde sözleşmeli özel eğitim öğretmenlerinin hakları ve özel eğitim okullarındaki fiziki ihtiyaçlara da değindi.


Protokol konuşmalarının ardından etkinliğe katılan TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Ben de Varım Derneği Başkanı Aşkım Maden Ataselim, BOÇAY Derneği Başkanı Bülent Taştan, Ayetullah Keser Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Merih Pekol, Beykoz Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Süleyman Arif Demircioğlu, Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Bülbül başta olmak üzere etkinliğe katılan protokol mensupları ve öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.


Hatıra fotoğrafının ardından Beykoz’un yetiştirdiği sanatçılardan Erol Aydoğan’ın konserine geçildi. Aydoğan özel olarak hazırladığı repertuarı ile güne renk kattı. Konserinin bir bölümünde Sanatçı Erol Aydoğan Cemal Ustabaşı’ndan oluşan koroyu sahneye davet ederek unutulmaz bir gün yaşamalarına vesile oldu. 

Not: Haberde kullanılan fotoğrafların tamamının orijinalleri 122 karelik fotoğraf galerimizde mevcuttur.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


03-12-2019 3983 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 394
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785