Muharrem Kaşıtoğlu “Beykoz’u yaban ellere teslim etmeyin”

30-03-2019 1979 Yorum yok. Yorum Ekle

31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kala Beykoz’da siyasi hareketlilik olağanca hızıyla devam ediyor. Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Yenimahalle’de düzenlediği 2000 kişilik toplantıda “Beykoz’u yaban ellere teslim etmeyin” dedi.

 

Yenimahalle Dört Kardeşler Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Kaşıtoğlu ve Ekibi Mehteran, havai fişek ve meşaleler eşliğinde geldi. Programa Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, meclis üyeleri, muhtar adayları, STK başkanları ve Beykozlular katıldı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gece Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Yoğun ilgi gösterilen toplantıda, Muharrem Kaşıtoğlu’nun ismi anons edilince Beykozlular “Beykoz’a Başkan Kaşıtoğlu” sloganı attılar.


Meclis üyesi adayı Yılmaz Özdemir ve Dernek Başkanı Engin Bağlan, KAS-DER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz kısa bir selamlama konuşması yaparak Muharrem Kaşıtoğlu’na destek istedi.

Nazım Hikmet Ran’dan Davet şiirini okuyarak konuşmasına başlayan Kaşıtoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti: “80 günde Beykoz’un 3300 sokağın her karışını ekip arkadaşlarımla arşınladık. Tüm Belediye Başkan adaylarıyla birlikte hak, hukuk adalet çerçevesinde çalıştık.”

 

Beykoz’u yaban ellere teslim etmeyin

“Sefer bizden, zafer Allahtan diyerek yola çıktık. Cenabı hakkın izniyle, yaptığımız bu çalışmalar 31 Mart akşamı bu saatlerde karşılık bulacak. Allah şahit, Beykozlulara şahit. Tüm her şeye rağmen kimseye dalaşmadan, kimseye didişmeden hakkı, hukuku anlatma gayreti içerisinde olduk. Allah’ın izniyle yarından sonra karşılık bulacak. Beykozluların projesi olma gayreti ile 31 Mart’ta Beykoz’u yaban ellere teslim etmeyeceksiniz. 80 günlük seçim çalışmasında pek çok olaya şahit olduk. Hayatımda çok önemli bir seçim çalışması koyduk heybeme… Çok haksız eleştirilere maruz kaldık. Bize ve partimize iftira atanlar, ahireti unutmuş gibi hareket ettiler. Öbür tarafta; oradaki davaya bakacak hakim, kainatın hakimi olacak. Orada adam kayırma yok. Orada nizam terazisinde çıktığı zaman boyunun ölçüsünü alacak.”

 

Beykoz’daki rantı, Beykozlulara bırakacağız

 

“Projelerimiz var, hayallerimiz var. 1 Nisan’dan itibaren nerede kalmıştık diyerek, projelerimizi gerçekleştirmek olacak. Seçimin ilk gününden itibaren verdiğimiz bir vaat vardı. Beykozlu Beykoz’da kalacak. Beykozlunun hakkettiği zenginliğini, sonradan Beykozlu olduğunu söyleyenlere teslim etmeyeceğiz. 50, 60 yıl öncesinde Giresun’dan, Kastamonu’dan, Ordu’dan, Kars’tan bu diyara göç edenler, tozunu, toprağını, çamurunın çilesini çekip ev sahibi olanlar, buradaki rantı Beykoz’a bırakmamak için mücadele ediyor. Biz ise bu rantı Beykozluların cebinde bırakmak bizim namus borcumuz olsun. İnşallah bu mührü Saadet partisine vurarak gerçekleştireceğiz. Sizlerden ricam şudur; her biriniz eşinizi dostunuzu arayıp Saadet partisine oy vermelerini sağlayın. Hangi siyasi partisine gönül vermiş olursa olsun burada bakan, başbakan seçmediğimizi söyleyin. Burada dertlerinizle dertlenebileceğiniz bir başkan seçtiğinizi söyleyin. Burada adama oy veriyoruz deyin. 31 Mart’ta Beykozlular; Beykoz’un rantı, Beykozluların zenginliği, Beykozlulara mı kalacak yoksa dışarıdan gelenlere mi kalacak? 31 Mart’ta buna karar verecekler.”

“Beykozlular, 31 Mart’ın köprüden önce son çıkış olduğunu unutmamalıdır. 31 Mart’ta Beykoz’un kaderini Beykozlular mı belirleyecek, yoksa bir kaç müteahhit mi belirleyecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. Haydi Beykozlular şimdi sıra sizde… Beykozlular, öz evlatları olan Kaşıtoğlu’na destek çıkacaklarına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.




30-03-2019 1979 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 567
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 835