Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği’nden “RÜYA GECE”

23-03-2019 2811 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimi göreve geldiği günden itibaren, Eğitim Adına sınırsız imkânlara sahip olan bu müstesna eğitim kurumunun tanıtımına katkı koymak, çalışma temposunun artmasına vesile olmak için yürüttüğü seri çalışmalarını “hizmetlerimiz destekleriniz ile zirve yapsın” sloganıyla artırarak, Dünyaca Ünlü Keman Virtüözü Canan Anderson katıldığı yardımlaşma gecesini, İBB Beykoz Hasır Tesisleri’nde düzenledi.


Kurumun Taner Mert Başkanlığındaki Aile Birliği Yönetiminin sıkı ve istikrarlı çalışmaları sayesinde, gerçekleştirilen gece,  birbirinden değerli katılımcılar sayesinde, Beykoz’da yine bir ilkin yaşanmasına vesile oldu. Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve eşi, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Adem Çalışkan, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay,  Beykoz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Süleyman Erdoğdu, Daire ve Okul Müdürleri, Başakşehir Futbol Takımı Teknik Direktörü ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sanatçı Osman Topuz’un yakın akrabası Abdullah Avcı, CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, Bağımsız Beykoz Belediye Başkan Adayı Av. Cabir Soylu, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Mikail Akyıldız ve Dernek Başkanları, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve Muhtarlar, Beykozlu İş Adamı İsmet Acar, Artvin Hopa Spor Kulüp Başkanı Mubin Çakmak, Sivil Toplum ve Spor Kulüp Başkanları gecenin konukları olurken, Dünyaca Ünlü Keman Virtüözü Canan Anderson gecenin onur konuğu oldu.


Gecenin davetlileri Okul Aile Birliği Yönetimi tarafından kapıda karşılanarak, önceden ayarlanmış masalarına kadar bizzat refakat edildiği gecede, katılımcılara kitap ayracı ve çiçek tohumu hediye edildi.


Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Taner Mert, Kurum Müdürü Mustafa Mamur, Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın yaptığı protokol konuşmalarından sonra, Belediye Başkan Adayları Coşkun Tosun, Muharrem Kaşıtoğlu ve Cabir Soylu konuklara kısa selamlama konuşmaları yaptılar.


Selamlama konuşmalarının ardından, 31 Mart sonrası görev süresi sona erecek olan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile Eğitim Dünyasına olan katkıları tartışılmaz olan İsmet Acar’a Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Yönetimini anımsamaları dileğiyle, kendilerine yağlı boya portreleri hediye edildi.


Halk Eğitimi Merkezi Öğretmenlerinden İlknur Tabak’ın çalışması İsmet Acar’a, Kursiyer Didem Birkon’un yaptığı tablo Yücel Çelikbilek’e takdim edildi. Yine Okul Aile Birliği Çalışmalarına olan desteklerinden dolayı Kaymakam Ahmet Katırcı’ya Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay’a, İş Adamı Mubin Çakmak’a, Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya ve Belediye Başkan Yardımcısı Adem Çalışkan’a teşekkür ve anı plaketleri takdim edildi.


Geceye katkı düşüncesiyle yapılan açık artırma, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İş Adamları İsmet Acar, Mubin Çakmak, Hakan Bekar ve CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun katkı koyan isimler olarak davetlilerce coşkuyla alkışlandılar.


Plaket ve Tabloların dışındaki hediyelerin birçoğunun El Sanatları Tasarım Sanatçısı ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Osman Topuz’un atölyesinden derneğe bağışlanan ürünlerden olurken, aynı zaman da eski profesyonel sendikacı olan İsmet Acar’a verilen Zonguldak Kömür İşçilerinin figürleri olan el tasarımı ürünün sadece iki tane olduğu ve bir diğerinin rahmetli Başbakanlardan Bülent Ecevit’te olduğu anons edildiğinde İsmet Acar’ın oldukça heyecanlandığı gözlendi.


Ve gecenin en müstesna bölümüne sıra geldiğinde, özel ses düzeni ve ışık sistemiyle sahne alan Dünyaca Ünlü Beykozlu Keman Virtüözü Canan Anderson doyumsuz konseri için anons edildiğinde heyecan zirve yaptı.


Neredeyse tüm katılımcıların telefonlar ile canlı yayın yaptığı konser, planlı plansız zaman zaman eser aralarında kesildi. Sanatçının hayranlarının program esnasında sahnedeki sanatçının başından gül yapraklarından oluşan görsel showları büyük alkış alırken, sanatçıya çok kısa bir süre içerisinde de, yine Tasarım Sanatçısı Mehmet Sami Altınyayla’nın özel hediyesi ile dernek yönetiminin çiçek, plaket ve çeşm-i bülbülden oluşan hediyelerinin takdim edilmesi sonrası Sanatçının Konseri kesintisiz devam etti. Yaklaşık 45 dakika süren rüya konser sonrasında Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği gecesi son buldu.       

 

Not: Haberde kullanılan fotoğrafların tamamının orijinalleri, 97 karelik fotoğraf galerimizde mevcuttur.




Fotoğraf Galerisi


23-03-2019 2811 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 598
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 459
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 506
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851