Bilgehan Murat Miniç’e Çavuşbaşı’nda Büyük İlgi

17-02-2019 1471 Yorum yok. Yorum Ekle

İyi Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’i Çavuşbaşı’nda 700 kişi dinledi.


Çavuşbaşı Fatih Mahallesi Kenan Başaran Düğün Salonunun da yapılan mahalle toplantısına İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, İyi Parti GİK Üyesi Emine Küçükali, Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir katıldı.


İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, yaptığı açılış konuşmasında ülke siyaseti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tanzim satış yerlerinin 31 Mart seçimlerinden sonra kaldırılacağını ifade eden Sukas, yerel seçimler öncesinde  hükümetin vatandaşın gözünü boyamaya çalıştığını belirtti. Daha sonra Beykoz İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’i kürsüye davet eden Berna Sukas, misafirlere hitaben “Bilgehan Murat Miniç sizden biridir, sizin kardeşinizdir bundan böyle bizimde kardeşimizdir. Bu kardeşimize hep birlikte sahip çıkmalıyız.” Dedi.


Beykoz İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç kısaca kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında Beykoz’un imar sorunu ile ilgili çarpıcı bilgiler verdi.


Bilgehan Murat Miniç Beykoz’un 15 Mahallesinin 1/5000 ölçekli planlarının İBB’de askıya çıktığını ve itiraz süresinin 1 Mart’ta dolacağını belirterek” Bu planları neden Beykoz’a getirip askıya çıkarmıyorsunuz? Bir sıkıntı mı var da açıklayamıyorsunuz? Planların bari fotokopisini getirinde Beykozlular planı kontrol etmek için ta oralara kadar gitmek zorunda kalmasın. Ayrıca soruyorum bu planlara göre Beykoz’un nüfusu kaç kişi olarak planlanmıştır? Bu soruları sizlerde sorun sevgili Beykozlular.” Dedi.


Belediye Başkanı Zengin Olmak İstemeyecek

Miniç Beykozlulara imarın bilerek verilmediğini söyleyerek bir Ak Partili yöneticinin Çavuşbaşı’ına imarın verilmesi halinde Çavuşbaşı’na zenginlerin doluşacağını ve Acarkent’teki gibi oy oranlarının düşeceğini belirtmesine tepki gösterdi.  Beykozlulara verilmeyen imarın Yeni Mahallede Sinpaş GYO ya, Nun Okullarına ve hemen karşısında yapılması planlanan 553 villa için verildiğini dile getiren Bilgehan Murat Miniç; “ İstediğimiz gibi imar planı yapmak istiyorsak o masayı biz kuracağız. O masanın bir yanında belediye yönetimi otururken diğer yanında Çavuşbaşılılar, Tokatköylüler, Yeni Mahalleliler oturacak.  Hep birlikte herkesin rızasını alarak bu planlamaları Beykozlularla birlikte yapacağız. Bizim ‘yerinde dönüşüm’ dediğimiz projemizin de en önemli şartı şudur; bu dönüşümü yapacak olan Belediye Başkanı zengin olmak istemeyecek. Benim maaşım bana yeter diyecek ve Beykozluları yanına alıp Beykozlunun rızası dışında bir şey yapmak isteyenlerden hesap soracak. Bunu da biz yapacağız.” Şeklinde konuştu.


Bizim 1.Meselemiz, dikkat etmemiz gereken gençlerimiz ve çocuklarımızdır.

Beykoz Genç projesine de değinen Miniç; “ En büyük projelerimizden birisi de Beykoz Genç projesidir. Eğer belediyeyi kazanırsak her mahalleye sokak kulüpleri kuracağız. Bu kulüplere gelen evlatlarımıza sanat ve teknoloji alanında eğitimler verirken öğretmenleri ise üniversite öğrencilerinden oluşacak. Branşına göre müzik, tiyatro, resim vb. Bölümlerde üniversite okuyan kardeşlerimiz de emeklerinin karşılıklarını burs olarak alacak. Bizim için kesinlikle imar önemli bir sorundur ama bizim en büyük sorunumuz gençlerimizdir, çocuklarımızdır. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir  Bu gün 4000 Beykozlu Amatem de sıra beklemektedir. Çocuklarımız  Allah göstermesin bu kötülüklerin içinde kalır da madde bağımlısı olursa ev bizim olsa ne olur olmasa ne olur.” Dedi.

 

Kimden yardım alırsanız ondan emir alırsınız.

İmar ve mülkiyet sorunlarına çok çalıştıklarını belirten Bilgehan Murat Miniç; “ Beykoz İyi Parti teşkilatı kadar imara, mülkiyete ve Beykoz’un çocuklarının sorunlarına ne iktidar partisinin ne de muhalefet partilerinden kimse çalışmamıştır. Eğer çalıştık diyen varsa istedikleri televizyon kanalına ya da gazeteye gidelim. Oturup konuşalım.  Hodri Meydan. Bizi iyi tanıyanlar bilenler sabah Beykoz’un sokaklarında olduğumuzu bildiği kadar geceleri Suriye Türkmen Dağında olduğumuzu da bilirler. Bizim size ihtiyacımız var. Ya hep birlikte kazanacağız ya da Beykozlular kaybedecek. Kimden yardım alırsanız yarın ondan emir alırsınız. Biz ise sizden başka hiç bir kapıya gitmiyoruz. Bizlere sahip çıkın ve Beykoz’ çocukları Beykoz’da yaşamaya devam etsin.” Diyerek konuşmasını bitirdi.


Daha sonra katılan misafirlere teşekkür eden Murat Miniç bol bol fotoğraf çekindi.


Haber Kaynağı: İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç’in İletişim Koordinatörlüğü 





17-02-2019 1471 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787