BEYKOZ’UN MİKAİL’İ OLMAYA GELİYORUM

28-11-2018 2386 Yorum yok. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylarından Mikail Akyıldız Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Beykoz Şubesi, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi ve Beykoz Spor Kulübü olmak üzere bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.


Beykoz’un en renkli simalarından olan iş, sivil toplum, spor ve siyaset dünyasının yakinen tanıdığı, Avrasya İnşaatın Sahibi, Beykoz Spor Kulübü Başkan Vekili, Beykoz Rizeliler Derneği ve Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkanı Mikail Akyıldız’ın kardeşleri ve arkadaşlarından bir grubun katıldığı ziyaretlere, Mikail Akyıldız’ın yakın dostu Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’te katıldı.


İlk ziyaret TOFD Beykoz Şubesine gerçekleşirken, Dernek Başkanı Saniye Efe ve Yönetimi konuklarını kahvaltı ortamında ağırladı. Saniye Efe konuklarına hoş geldiniz dedikten sonra, Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Mikail Akyıldız’a TOFD Beykoz Şubesine olan katkılarından dolayı teşekkür edip, Aday olması durumundaki neler yapacağını merak etti.


Mikail Akyıldız kendilerini güzel bir ortamda ağırlayan Saniye Efe ve Yönetimine teşekkür ettikten sonra, üç kuşak Beykozlu olduğunu ilçenin sıkıntılarını kimseden aşağı kalmayacak kadar iyi bildiğini ve ilçeyi şu anki yaşam şartlarını güzelleştirmek için aşağıdan yukarıya doğru ilerleyecek bir hizmet modeli ile yöneteceklerini, bu anlamda projelerini kısmet olurda adaylık durumu söz konusu olduğunda en ince teferruatlarına kadar tüm Beykozlular ile paylaşacaklarını vurgulayıp, şimdilik bu kutsal göreve talip olduğumuzu anlatmak ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.


Mikail Akyıldız kısaca Beykoz’u Mikail Etmeye geliyoruz diyerek ev sahibi dernek yönetimine bir kez daha teşekkür etti.


TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe yaptığı konuşmada, inşallah hayırlısı olur. Aday olma durumunuzda projelerinizi daha detaylı görürüz. Bir şey hatırlanmak istiyorum diyerek, örneğin bugüne kadar tüm göreve gelen belediye yönetimlerinden bir engelli evi istedik olmadı. İçerisinde her türlü ortamı olan engellisini bu uzman ekibe bırakıp acil ihtiyaçlarını görebilecek engelli ailelerinin buna tarifi olmayacak kadar acil ihtiyacı var. Bu nu ne olur programınıza alın, birde hangi sektör veya kurum olursa bu sene yaptığınız yardımı seneye azaltın ki, yardım yaptıklarınız üretime katkı koymaya çabalasın, bu sene örneğin 3 seneye 5 olmasın bu sene 5 ise seneye 3 olsun ki bu sektör zaman içerisinde kendisini kurtarsın. Önerisinde bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.


Mikail Akyıldız ve beraberindekiler, sportane gelişmeyle Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur’a ve Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’ya nezaket ziyaretlerinde bulundular.


Halk Eğitimi Merkezindeki sohbet hemen eğitimden açılarak, gerek Mikail Akyıldız’ın kendi işletmesinde gerekse Başkanlığını yaptığı Rizeliler Derneğinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün kurs açmasına karar verildi. Taraflar birbirlerine çalışmaların da başarılar dileyerek ziyaret sonlandı.


Son olarak Mikail Akyıldız Başkan Yardımcılığını yaptığı Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’yu makamında ziyaret etti. Başkan Zeki Aksu, Başkan Yardımcısının Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilk kez kendisini ziyaret ettiğini ve bundan çok büyük mutlu olduğunu, Adaylık konusunda karar vericilerin Mikail Akyıldız’ı iyi analiz etmeleri gerektiğini bunun yapılmasıyla verecekleri kararın daha adil olacağını vurgulayıp, Mikail Akyıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Mikail Akyıldız’ın Mikail olma anlamındaki sözlerini açtığımızda, bu ismin dört büyük melekten birisi olduğunu ve esas önemlisi ise görevinin “doğanın düzenlenmesi ve tüm canlıların rızıklarının dağıtılması” olduğunu hatırlayınca sözün ne kadar iddialı olduğu daha iyi anlaşılıyor.  




28-11-2018 2386 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787