BAŞKANLIK YARIŞI REMZİ ŞEN İLE ŞENLENECEK

16-11-2018 2091 Yorum yok. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı yarışında olduğunu Beykoz Yerel Basını ile Likoz&Cafe’de verdiği kahvaltıyla da paylaşan KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen yarışa yeni bir heyecan getirdi.


Tecrübeli bir siyasetçi olan Remzi Şen Beykoz Yerel Basın Mensuplarının karşısına Kas-Der Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve iki çalışma arkadaşıyla birlikte çıktı.


DYP İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte etkin siyaset çalışmalarından sonra siyasete bir süre ara verip mesleği olan inşaat sektöründe hizmet vermeye devam eden Remzi Şen, Ak Parti’ye 2012 yılında geçtiğini, on yılın üzerinde Beykoz’da oturmakta olduğunu ve iş ofisinin de Kavacık’ta bulunduğunu,


Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olup, inşaat firması çalışmaları ve mesleğinden kaynaklanan hassasiyet ile değerlendirme yaptığında büyük bir çarpık yapılaşma olmasına rağmen Beykoz’un halen İstanbul’un en güzel ilçesi olduğunu, belediye başkanlarının bir şeyler yapma gayretinde olmalarına rağmen Beykoz için halen yapılması gereken çok büyük eksikliklerin sırayla giderilmesi gerektiğine dikkat çekti.

İstanbul’da 2 milyona yakın Kastamonuluların yaşadığını ve bunların yaşam standartlarına yenilikler katmak için can siper hane çalışan 500 den fazla sivil toplum kuruluşu olduğunu ve kendisinin Kas-Der Genel Başkanı olarak bu çalışmaya, yönetimiyle birlikte yön vermeye çalıştığını, çıktığı bu önemli hizmet görevinde de bu gücü son noktasında kadar arkasına aldığına vurgu yaptı.

Remzi Şen, sadece Beykoz’un değil tüm ilçelerin sorunlarını iyi bildiğini, ikametgahının Beykoz olması ve Kas-Der Beykoz Şubesi ile olan diyaloglarının daha fazla olması sebebiyle Beykoz sorunlarını ve çözüm yollarını çalışma arkadaşlarıyla çok analiz ettiklerini, yakaladıkları mutabakattan sonra, Beykoz’a yeni bir çehre kazandırmak için aday adayı olduğunu belirtti.

Beykoz Halkı ve onların temsilcileri olan başta Muhtarlarımız ile bıkmadan yapacağımız istişareler sonrasında, sokağın sıkıntısını tespit edip çözüm yolları üreterek Beykoz’u sevenlerinin gönlünde olduğu yere ulaştırmaya çalışacağız.

Beykoz’u her türlü sorunu ile analiz ettim çözüm yollarını arkadaşlarım ile belirledik ve buradan yola çıkarak aday adayı olmaya karar verdim. Şansımın olmadığı yerde aday adayı olmam, fakat süreç aday adaylığından geçtiği için aday oldum.

Hükümetimizin en etkin Bakanlarından olan Sayın Süleyman Soylu ile geçmişte ve günümüzde siyasi yol arkadaşlığım var ve halen devam eden aile dostluğum bulunmakta, bu sebep ile düşüncemi kendisi ile paylaştıktan sonra yola çıktım.

Eski ve yeni Bakan ve Milletvekillerimiz ile aktif görüşmelerimiz devam etmekte ve kendilerini çalışmalarımız konusunda bilgilendiriyorum. Kastamonu’nun kıdemli Bakanlarından Sayın Murat Başeskioğlu ve hemşerilerimin gücünü hep yanımda hissederek çalışmaktayım. Bununla birlikte esas olan Aday Adaylık dönemindeki çalışmalarımda, Kastamonulu hemşerilerimin dışındaki birçoğunu tanıdığım Beykozlulara ’da kendimi ve projelerimi uzun uzun anlatacağız.

Çalışma dönemimizde kimse Beykoz’dan ayrılmak zorunda kalmayacak ve bu iddiamızı Beykozluların önlerine koyduğumuz projeler ile kanıtlayacağız.

İşsizlik nasıl bitermiş, imar planlarımız nasıl halkı kucaklarmış, sporda nasıl eski günlerimize döneceğiz, eğitim ve turizm de nasıl çağ atlayacağız. Bütün bunları sırası geldikçe sahada Beykozlular ile proje bazında paylaşacağız ve olabilecek gözden kaçırmalarımız olduğunda önerilere açık bir yönetim biçimiyle hep en iyisini yakalamaya çalışacağız.

Bütün bunları aday adaylığımız da çok detaylandırmadan ana hatlarıyla anlatıp, adaylığımız gerçekleştiğinde ise en ince ayrıntılarına kadar anlatıp halkımızı bilgilendirdikten sonra seçime girmelerini sağlayacağız diyerek etkin sunumunu bitirdi.

Remzi Şen’in davetlerini kırmayan Beykoz Yerel Basın mensuplarına teşekkür etmesi sonrasında, serbest sohbet bölümüne geçildi.




16-11-2018 2091 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 394
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785