Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Beykoz'da Saygıyla Anıldı

10-11-2018 2896 Yorum yok. Yorum Ekle

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 80. yıl dönümünde, tüm yurtta olduğu gibi Beykoz’da da anıldı.

 

10 Kasım sabahı Atamızın ölüm saati olan 09.05 olmadan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Boğaz Komutanı Baybars Küçükatay, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve İlçe Protokolü Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Boğaz Komutanı Baybars Küçükatay ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardından Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz’a vekâleten İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Taşdemir, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, ADD Beykoz Şube Başkanı Uğur İlikçi’ye vekâleten Başkan Yardımcısı Ali Çelik, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel ve Acarkent Musiki Topluluğu Şefi Ayşe Tunalı saat 09.05’ten önce Atatürk Anıtına çelenklerini sundular.


Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Vatanın Bölünmez Bütünlüğü için canını hiçe sayan Şehitlerimiz için iki dakikalık Saygı Duruşu’nun ardından İstiklal Marşı okundu.


Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreninin ardından Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi.


Anma Programına, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Aydın, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Beykoz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Necla Çağlayan, Mehmet Naci Tuna, Ahmet Güner ve Mehmet Özdemir, Kaymakamlık Özel Kalem Müdürü Nurgül Direk, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Beykoz Müdürü Ferda Özkalender ve İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk ile Okul Müdürleri katıldı.


Konuklar okulun özel salonunda kahvaltı ortamında ağırlandıktan sonra Dr. Mert Can Engin çok amaçlı Salonundaki törene geçildi.


10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Reyhan Doğan ve Okul Müdürü İrfan Yıldırım günün anlam ve önemini bildiren konuşmaları yaptı.


Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Yıldırım’ın ardından okulun öğrencileri Atatürk temalı yazdıkları kompozisyon ve şiirleri katılımcılarla paylaştılar.


“Son Yolculuk” adlı film gösteriminin ardından İlçe genelinde resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci TED İstanbul Koleji öğrencisi Şevval Tunaz, Hacı Numan Ortaokulu öğrencilerinden Simge Odabaş ve Deniz Arya Şenyurt’a ödülleri verildi.


Beykoz Yerel Basınından sadece gazetemiz Doğuş Haber’in katıldığı Anma Programı, ödül töreninin ardından son bulurken, İlçe Protokolü ve Öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler. Hatıra fotoğrafının ardından Beykoz Protokolüne günün anısına okulun öğrencileri tarafından yapılan taş baskılar hediye edildi.


Anahtar Kelimeler : Mustafa Kemal Atatürk,Beykoz,10 Kasım,Beykoz Kaymakamlığı,Beykoz Belediyesi

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


10-11-2018 2896 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 434
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785