MÜZEYYEN HOCA GİTTİĞİ YERE KISMETİNİ DE GÖTÜRÜYOR

11-10-2018 3961 Yorum yok. Yorum Ekle

İlçemizin başarılı Okul Müdürlerinden Müzeyyen Özgür 2018-2019 Eğitim Öğretin Yılı başında atandığı Tokatköy Ortaokulu Müdürlüğü görevinde hizmet çıtasını, görevi devraldığı Okul Müdürü Orhan Çite ’den daha yukarılara nasıl taşırım planlaması yaparken, Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Türkiye’de bir ilk olarak startının verildiği Projesine okulunda ev sahipliği yaptı.


Ortaçeşme meydanından Tokatköy istikametine doğru Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’nın aracının peşine takılmak, bizi Türkiye’de ilk başlayan ve uygulanacak okul olan Tokatköy Ortaokuluna götürdü.


Protokol konuklarını sabah kahvaltısında ağırlayan Okul Müdürü Müzeyyen Özgür tesadüfi olarak katıldığımız ziyaret için imtiyaz sahibimiz Ozan Derviş’e teşekkür ettikten sonra okul bahçesindeki törene geçildi.


Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün “Spor yapın farkınız olsun” Emek Sizden Bisiklet Bizden Projesi kapsamında, Tokatköy Ortaokulu Futsal Takımının İstanbul genelinde gol kralı olması sebebiyle kendisine bisiklet armağan edilerek proje ayağını başlattılar.


Yapılan törene Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük,Okul Müdürlerin ve Tokatköy Mahalle Muhtarı Galip Bekanoğlu katıldığı törende Gol Kraliçesi Rabia Çakır’a bisikleti armağan edildi.


Okul Müdürü Müzeyyen Özgür Projenin startının okullarından verilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni eğitim yılının planlamasını yaptıklarını, çalışma arkadaşlarına güvendiğini ve hizmet Bayrağını daha da yükseklere çıkartmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Özgür, başarının Devlet, Okul, Veli ve Öğrenci diyaloglarının en güzel şekilde olmasını arzu ettiklerini ve bununda öğrencilerin başarılarına yansımasının kesin olacağının altını çizerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.


Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Kazıcı yaptığı kısa konuşmada okul Futsal Takımının İstanbul ve Türkiye genelinde büyük derecelerinin olduğunu, başarı çıtasını daha da yükseklere taşımak istediklerini belirtti.


Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük yaptığı konuşmada, amaçlarının öğrencileri bir şekilde spor yaşamının içerisine çekerek, hayata daha pozitif bakmalarını sağlayarak başarı grafiklerine katkı sunmayı planladıklarını, bunun içinde proje üretmeye devam edeceklerini belirterek Gol Kraliçesi Rabia Çakır’ı tebrik etti.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yaptığı kısa konuşmada, Bülent Küçük ve Müzeyyen Özgür Müdürleri proje dayanışmalarından dolayı tebrik ederken, İstanbul Futsal Gol Kraliçesi olan Rabia Çakır’ı da özel tebrik etti.


Gol Kraliçesi Rabia Çakır, davetin protokol katılımcılarından bisikletini alırken, bisikleti arkadaşları adına aldığını ve okul bahçesinde de bisiklete dönüşümlü olarak bineceklerini belirterek, kendisinin bu ödülü almasına katkısı olan takım arkadaşlarına, Beden Eğitimi Öğretmenlerine ve Okul Müdürüne ile Beykoz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürüne teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Tokatköy Ortaokulu,Beykoz Kaymakamlığı,Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü,Ahmet Katırcı,Bülent Küçük,Müzeyyen Özgür

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


11-10-2018 3961 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787